Jump to content
PirateClub.hu

Viktor007

Veterán
  • Pontszám

    402
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Viktor007

  • Születésnap 08/14/1990

Contact Methods

  • MSN
    viktor900814@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Magyarország-Heves megye-Gyöngyössolymos

Viktor007's Achievements

Törzsvendég

Törzsvendég (10/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Viktor007

    Eladnám a gépem!

    Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
  2. Sziasztok! Érdeklődnék, hogy szerintetek mennyiért kelne el a gépem. Alaplap: Asus M3A78-EH (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Proci: QuadCore AMD Phenom X4 9600, 2300 MHz (11.5 x 200) Memória: Kingmax KLDD48F-A8KB5 2x1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM + A-Data DQVE1A08 2x1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM VGA: Ati Radeon HD 4850 512MB Hangkártya: Creative Audigy SE (SB0570) Sound Card Winchester: SAMSUNG SP2514N ATA Device (250 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) DVD író/olvasó:: LG GSA-H62N Monitor: Acer AL1916W [19" LCD] Táp: FSP ATX 400 PNF 400W Raidmax Cobra ház Rákölteni már nem akarok, mert 10 éve ugyan az a gép lett újítva. Vagy esetleg nem tudtok olyan helyet, ahol beszámítanák? Illetve azt is mondták, hogy ha alkatrészekként adnám el, akkor lehet többet kapnék. De már semmi nem garis benne. A válaszokat előre is köszönöm!
  3. Nem kell senkinek se csüggednie! Én is a jófiú kategóriába tartozom, mégis olyan csajjal jöttem össze aki a rosszfiúkat kedveli! Nem kell feladni! Igaz, kemény 3 hónap volt, de megérte! És mielőtt valaki arra gondolna, hogy ment a nyalás meg rohangálás utána, akkor elmondom, hogy nem így volt! Jóba voltam a barátnőjével! (legyen B a mostani barátnőm meg E) Nos megismerkedtem B-vel. Jóba lettünk, aztán egy idő után beleestem stb. Lerítt rólam. Persze hogy nem lett semmi. Aztán jó haverok maradtunk. Mentünk minden fele. A barátnőivel is jól kijöttem meg be. De csak így hogy jófej meg stb. Aztán B meg E összeismerkedtek és barátnők lettek. Megismerkedtem én is E-vel. Látta hogy jól kijövök a csajokkal meg kérdezgette B-t, hogy ki ő meg mondta a pozitív véleményét. Ezt nekem B ugye lemondta. És tetszett! Felkeltettem egy lány érdeklődését minden erőfeszítés nélkül. Összekerültünk egy bulin. Ismerkedtünk, beszélgettünk meg elvoltunk. Aztán felvett msn-re és elkezdtünk beszélni. Találkozgattunk. Persze nem ment minden jól az elején, mert el akart könyvelni barátnak. Mert ugye jófiú vagyok és inkább a rosszfiúk a favoritok. Aztán teltek a napok, hetek és jól összeismerkedtünk, csak ugye ő nagyon nem akart semmi komolyat. Meg 2x volt, hogy hagyjuk az egészet, mert nem akart semmit. Totál reménytelen volt, mert határozott visszautasítást kaptam. Aztán így elegem lett, hogy megint kosár. Majd összeszedtem magam és bebizonyítottam neki, hogy többet érek mint azok a nyomik akik eddig voltak neki! (Mert kb. letojták és ez tetszett neki. -.-) Aztán B kicsit besegített visszahozni a dolgot és onnantól bizonyítottam neki, hogy tud kezdeni velem valamit. Ez helyzetfüggő, hogy éppen milyen stádiumban vagytok meg hogy milyen a csaj. Érdemes-e vele foglalkozni. Adtam még egy utolsó esélyt magamnak, aztán szépen alakultak a dolgok. És 3 hónap mondhatni kemény munka árán összejöttünk és azt mondta, hogy nem bánja. Sokkal jobb neki velem és nem kell neki ilyen rosszfiús figura. 5 hónapja vagyunk együtt! Szóval igaza van Fifi-nek. Ne egyet szemelj ki! Legyél jóba a csajokkal. Nem vártam és nem is kerestem akkor csajt és összejött. Ő keresett meg engem. Ha rágörcsölsz nem jön össze! Levágja mi van! Ja igen, és Ő mondta ki, hogy jöjjünk össze!!! Ennyit arról, hogy a jófiúknak semmi esélyük meg ők csak barátnak jók. Én is jártam ilyen cipőben sokszor és nekem se volt remény. Akkor jött mikor nem számítottam rá. Nem kell feladni! Mindenkinek van esélye és mindenki megtalálja előbb-utóbb akit keres! Csak nem mindenkinek megy olyan könnyen és elég sok pofont kap addig! Higyjétek el, megérte szenvedni! Szóval csak fel a fejjel és ügyesen a csajoknál! Azért remélem tanultatok ebből is valamit!
  4. Viktor007

    Hogy vagytok?

    Boldogan is meg szomorúan is! Boldog azért mert szerdán vége végre mindennek és jöhet a nyár! Viszont szomorú meg azért vagyok, mert még hátra van a keddi gyakorlati vizsgám és a szerdai szóbelim! A tanulás meg nem megy! Még az se ad erőt, hogy ha átmegyek akkor ott az egész nyár és nem kell tanulnom! Pedig jó lenne!
  5. Viktor007

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Nem tudom volt-e már ez a kérdés. nincs kedvem végigolvasni 38 oldalt. Az lenne a kérdésem, hogy nincs a Windows 7-ben driverkereső program? Vagy esetleg olyan program ami tökéletesen megálapítja, hogy milyen hardverek vannak a gépbe és ahhoz keres drivereket? Persze Win 7-esek kellenének!
  6. Viktor007

    Mikor szeretkeztél utoljára?

    Fúúúúúú!!!! Rég! De itt az ideje már egynek!
  7. 2 év, 6 hónap, 13 nappal vagyok idősebb barátnőmnél. Ennek ellenére elég éretten viselkedik az élet minden területén.
  8. Viktor007

    Problémák, tanácsok, kérdések!

    Hali! Remélem jó helyre írok. Nekem az első szexuális együttléttel kapcsolatosan lenne kérdésem. Hogyan? Mit? Mikor? Miért? Ez a kérdés már biztosan ki lett vesézve ezerszer, de valaki összefoglalná nekem? Elejétől kezdve minden fontos apróság érdekelne. Nem szeretném az elsőt nagyon elcseszni.
  9. Köszi szépen a válaszokat! miszkyy: Nagyon jó úton haladsz. Maradj is rajta. Ha már olyan dolgokat is elmond amiket csak a tesójának akkor eléggé bízik benned. Ottalvás? Legjobb. Most kéne lépned, hogy ne legjobb barátnak könyveljen el. Te mit érzel iránta és Ő mit érez irántad? Hogyan látjátok a kettőtök kapcsolatát?
  10. Viktor007

    Hogy vagytok?

    Rosszul és idegesen! Nemrég cseszték el a szép és hangulatos estémet!
  11. Olyan gondom lenne, hogy ha csajt hozok fel magamhoz akkor legtöbbször filmnézéssel kezdődik minden. De milyen filmet nézzünk? Tele vagyok filmekkel de nekem mégse jön be egyik sem. Írjatok már lécci pár filmcímet. Főleg vígjáték, de jöhet horror is.
  12. Viktor007

    Hogy vagytok?

    Nagyon jól. Végre minden helyreállt!
  13. Bíztam benne, hogy a 4. rész után lesz folytatás, mert hülyeség lett volna olyan befejezéssel lezárni az egészet! Na meg elég jól sikerült a régi bandával. Én már nagyon várom!
  14. Viktor007

    Hogy vagytok?

    Kicsit fáradtan, de attól eltekintve egész jól!
×
×
  • Create New...