Jump to content
PirateClub.hu

Kezicsokolom

Veterán
  • Pontszám

    305
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Kezicsokolom

  • Születésnap 07/22/1992

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Kezicsokolom's Achievements

Haladó

Haladó (9/24)

15

Közösségi hírnév

  1. Kezicsokolom

    League of Legends

    és ezt mégis hogy sikerült???
  2. Kezicsokolom

    League of Legends

    nem kell ide premade. optionsbe a /all chatet kikapcsolod, ha a saját csapatodból pofázik valaki állandóan akkor pedig lemuteolod. ennyi. én mondjuk nem szoktam muteolni, szimplán csak nem reagálok arra amit írnak. sokan telehányják a chatet, tőlem 10/9 meccsen az alapokon kívül (ss stb....) mást nem lehet látni, mert azzal se vagy előrébb, ha tudatod vele, hogy tegnap este az anyjával háltál illetve, hogy a nagymamád jobb játékos, mint ő, sőt... ezzel csak hátráltatod a csapatod. egyébként a premadel sem biztos, hogy mindig előrébb vagy. van egy megszokott jó kis csapatom, tényleg jó a hangulat ts-en meg minden, és van hogy nem vagyunk meg 5-en, csak 4en, és engem speciel zavar, hogy ha elront valamit az 5. és az egyik srác már elkezdi anyázni vagy /all chatbe csinálja ugyanezt (én ugyan nem látom mit ír, de ts-en hallom) de inkább nem szólok érte, annyira nem érdekel, a többiekkel semmi bajom sajnos ennek a játék stílusnak ez a velejárója. itt nem tudsz egyedül, nyugisan játszani, itt vannak csapattársaid akikkel együtt kell működnöd. de cserébe nagyon változatos játékról van szó, nincs 2 ugyanolyan menet, nehéz megunni, főleg ha a játék mellé jó társaság is társul.
  3. Kezicsokolom

    League of Legends

    szerintem is hatalmas faktor a szerencse, főleg egy 5v5 játékba, ahol maximum 1 ember lehet haverod a csapatból, a többi meg lehet tényleg jó játékos, vagy fogyatékos. és sokszor már 1 fogyatékost se bír el a csapat, nem, hogy többet. jó, nekem is vannak rossz meccseim (bár minden izé nélkül, az a pár ranked amit toltam, ott komoly szerepet vállaltam a győzelembe). persze akkor egyszerűbb ha el vagy feedelve, és mondjuk a csapattársaid ezt észreveszik és aszisztálnak neked (tankosabbra építik magukat stb stb), hogy letudd carryzni a meccset. de sajnos a baj akkor van, hogy ha egyenlő a lane, jön a junglered lvl2-n és bemegy diveolni a full hp-s ellenfelet. ezzel nem tudsz mit kezdeni. ráadásul ezt többször is megcsinálja (ezt nem én találtam ki, nem rég találkoztam ilyennel). és ilyenkor ad egy early killt az ellenfelednek, esetleg first bloodot és akkor hajrá. jó persze, bejöhet az, hogy az ellenfél kap ilyet. és tulajdonképpen itt jön be a szerencse faktor a képbe
  4. Kezicsokolom

    League of Legends

    westen. nem számolom bele az összes játékost, nem vagyok ennyire hülye, ismerem annyira a játékot és szerintem az euw azért egy elég népes szerver ahhoz, hogy nagyjából egyenlő csapatok mérkőzzenek meg. vagy pedig ne egy 1500 wines legyen már az első elérhető ember ellenfélnek. igazából az egész alap klienst újra kéne csinálniuk, mert az valami borzalmasan béna. szinte nincs olyan hét, hogy ne legyen vele valami komolyabb probléma, arról nem is beszélve, hogy az utóbbi időbe volt, hogy team ranked meccset nem is engedte elindítani (igen, mindenkinek megvan az elég hős és nem volt a ranked q disabled). egyszerűen csak fogta magát és inaktívvá tette a start game gombot. mondom nice. pedig én aztán egyébként se az a fajta vagyok, aki észreveszi a bugok, általába nem is érdekelnek, de az ilyenek azért durvák. például szerintem a shopra is ráférne egy kis újítás. viszont erre az új ranked rendszerre kíváncsi leszek. ugye a mostani ranked elo olyan lesz, mint a normal elo, hogy nem lesz megjelenítve, csupán a gép eltárolja a magának és a matchmakingnél lesz jelentősége. most érzem úgy a játékkal kapcsolatba, hogy elindult valami
  5. Kezicsokolom

    League of Legends

    hát azért na... néha még én is megdöbbenek, hogy mennyien játszanak ezzel a játékkal. azért találjon már velünk egy szintbe lévő premadeseket, mert 100%ig biztos vagyok benne, hogy abban a szent másodpercben nem csak mi megyünk.
  6. Kezicsokolom

    League of Legends

    volt egy update pár hete, amivel a matchmakinget fejlesztették. van egy kisebb társaság akikkel szoktam játszani (200-450 normal win). hogy lehet az, hogy a "fejlesztett" matchamking ilyenkor is összedobál minket ilyen 1000 win fölötiekkel? de nem is egyel, van hogy 2-3 van az ellenfélbe. és a többiek se olyanok, hogy kompenzálás kép, ilyen 50 winük van, neeem, azoknak is ilyen 600-700 win. nagy update
  7. Kezicsokolom

    League of Legends

    hát igen, maga a játék szerintem nagyon jó lett, de az emberek. én egy végtelenül nyugodt ember vagyok. de tegnap már néha nálam is elszakadt a cérna. sajnos már úgy kell játszani, hogy azt pickeld amire szükség van, nem azt amihez kedved van, mert azt a többiek már kipickelték. ezért érdemes összeszedni még 4 havert, fel ts-re és veretni neki, mert ha randomokkal mész, az első kör után elfolyik a magzatvized.
  8. Kezicsokolom

    League of Legends

    kinek hogy tetszik eddig S3? nekem személy szerint nagyon tetszik, tetszik az új masteries (9/0/21 ezreal op), a shopon is gyorsabban eligazodok. tehát ezzel a részével nincs bajom. amivel bajom van. eddig az volt a jellemző, hogy 20 játékból 19en volt jungler mind a két csapatban. ma ha ugyanígy kéne arányt írni, akkor ez 20ból 5 lenne. így sajnos akárhányszor csak topra mentem kénytelen voltam hősies küzdelmet folytatni 2 ember ellen, ami nem csecse. de ez még talán a kisebb baj, biztos sokan félnek az új jungletól (pedig véleményem szerintem sokkal könnyebb, mint eddig volt). na de az, hogy minden játék úgy kezdődik, hogy "ÉN MEGYEK MIDRE", "NEM, ÉN MEGYEK MIDRE", "NEM, MER ÉN MEGYEK MIDRE". meg egymás anyázása, 4. percbe 0/3, jungler a pusholt lanet gankeli lvl3on, ahelyett, hogy menne topra segíteni az 1v2-be. ezek eddig is megvoltak, elismerem, de most minden egyes meccsen ez megy. egyszerűen nagyon idegesítő. sajnos a Honor System hatása eddig tartott. Riot helyébe minden hónapba nulláznám a számlálót. nem az, hogy valaki megszerzi és akkor ott folytatja ahol anno abbahagyta. ilyen formába fölöslegessé vált az egész. én már abban se hiszek amit ezzel a rendszerrel kapcsolatba írtak, mégpedig, hogy minél több ilyen teamwork, friendly, honorabe pontod van, annál normálisabbakkal rak össze.
  9. Kezicsokolom

    League of Legends

    elnézést a doube posttért, de ezt le kell írnom: megvettem Jaycet. nos. ez. egy. hipererős. szupererős. mindenerős. gyilkolóGÉP. nagyon tetszik, nem csak az ereje miatt, hanem, hogy játék közben igen is dolgozni kell vele, nincs egy szabad másodperced kb. egyelőre még nem megy olyan jól, de úgy érzem ha belejövök, akkor az nagyon fájni fog az ellenfélnek.
  10. Kezicsokolom

    League of Legends

    sony, melyiken melyik szerveren vagy?
  11. Kezicsokolom

    League of Legends

    ez az új item az ADC-knek valami mocsok op. az, hogy egyszerre több ellenfelet tud lőni normális sebzéssel (mondjuk az item lövése nem crittelhet), és ezzel stackeli pl Varus w-jét, kb Varus így az egyik legjobb adc lesz, kogról nem is beszélve. amiket eddig olvastam S3-ról, egyszerűen lenyűgöző. új, gyorsabb shop, új hud amivel állítólag jobban átlátható lesz a játék, új itemek. ez az új support, Nami (Cunami ) is nagyon zsír. az új hősök is külsőre tök jól néznek ki, egyre összetettebb hősök. bár S1 eleje óta játszok, kisebb nagyobb (inkább nagyobb) szünetekkel, de most néz ki úgy, hogy elkezd bedurvulni a játék. várom már az első nagyobb updatet
  12. Kezicsokolom

    League of Legends

    keresd a "hibát" ugyanebbe a körbe majdnem összejött még egy
  13. Kezicsokolom

    League of Legends

    hát igen, nem véletlen, hogy a support a boss nem csak a bot lanen, de az egész csapatban (már ha rendes support van). egyébként hogy vetted az itemeket? én így szoktam, ha nem feddelödök el az elején: cipő, 2 dorans blade, 1 vampiric scepter, blood thirster, bf sword, zeal, infinity, phantom, last whisper(ezt lehet hamarabb is, ellenféltől függ) és valami védekező item (guardian angel vagy qss, ezt is ellenfele válogatja). nekem ez így nagyon bejött nála, ha rögtön elsőnek megveszed a bt-t, onnantól kezdve aprítasz. illetve az elején érdemes nagyon durván agresszívan játszani, mert már a játék elején is olyan erős vagy, hogy az ellenfél nem tud mit lépni, csak pislog majd. pl ha jó a supportod és van rá lehetőség, egy ashe-t lvl2-n kilehet szedni (ezért érdemes gólemezni).
  14. Kezicsokolom

    League of Legends

    lol epic 5v5 team név svhs am szép nem semmi mennyi elo-t húztál fel ilyen rövid idő alatt. zyrával eddig is jól toltad vagy az utóbbi időbe tetszett meg, mert eddig nem láttam, hogy játszottál volna vele.
×
×
  • Create New...