Jump to content
PirateClub.hu

gubec00

Veterán
  • Pontszám

    178
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: gubec00

  1. gubec00

    Szerelmes vagy jelen pillanatban?

    Nem, de szeretek és viszontszeretnek, szóval lehetséges, hogy ez az állapot megváltozik.
  2. gubec00

    Ruhahámozás

    Ez alkalomtól is függ, de szeretem lassan leházomozni. Csajt is húzod vele és magadat is.
  3. gubec00

    Jogtiszta Windowst használsz?

    Jogtiszta... Egyetemtől kapunk licenszet
  4. gubec00

    Hogy vagytok?

    Holnap 3órás matek szigorlat, ma van az utolsó tanulós napom már 1 kicsit sok volt a vizsgaidőszak. Jó lesz kiengedi a feszültséget és csak barátokkal őrültködni.
  5. Titkosításnak ne WPA2-öt, hanem WEP-et állíts be nekem így működik.
  6. gubec00

    Gyúrjunk wazze!

    Hali! Véleményetekre lennék kíváncsi: lassan 1 éve eljárok konditerembe és olyat szeretnék kérdezni hogy milyen táplálékkieget ajánlanátok? Tudni kell h nagyon nehezen hízok. Szénhidrátot úgy gondolom nem fontos venni, tudom fedezni a kajákból[rizs csirke stb...] Haverom javasolt pár dolgot: Pro-360 fehérjének[vagy 100% Whey Protein Prof megéri ennyivel magasabb árat?] Crea-bomb kreatinnak és valamilyen amino, vagy inkább valamilyen multivitamin pakkot vegyek, megéri az árát?[gyümölcs, zöldségekből tudnám pótolni sztem a vitamint]. Előre is köszi a válaszokat.
  7. gubec00

    NFL - Amerikai foci

    Saints Jó mérkőzés volt érdemes volt fent maradni. Reggel 8tól kezdődik a suli inkább le sem fekszek.
  8. gubec00

    Számoljunk vissza 626,867-től

    626714 [bocs 2szer küldte]
  9. Benny Hill theme http://www.youtube.com/watch?v=v0CTBQ_HVjg
  10. gubec00

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    Megértsem az embereket, és hogy mi ösztönzi őket.
  11. gubec00

    Véges vagy végtelen

    Végtelen, az agy is izom, rajtad múlik mennyire tudod kihasználni. [szóval nincs kifogás csak akarni kell és meg lehet tanulni bármit.]
  12. Volt olyan kapcsolatom h én 18 bnőm 15, fél évig tartott aztán a korkülönbség vetett véget. Aki nem ismeri ne alkosson róla véleményt, nem a kor számít, de mégis ez lett vége a kapcsolatnak rájöttünk h mind2 mást vár el a kapcsolattól. 18-20 éves kor fölött már nem nagyon számít h mekkora korkülönbség.
  13. gubec00

    Nyelni vagy nem nyelni?

    Nállam a szeretkezés a kölcsönös örömről szól, van h én jobban élvezem ha a másiknak örömet okozhatok mint fordítva[egyszerre a legjobb persze]. Nyelni vagy nem nyelni? ha te is megteszed, pl h szájjal munkálkodsz, a csajnál akkor általában fordítva is meg fog történi[ha nincs vmi régebbi lelki ok nálla]. Előző páromnál ugyanúgy csókoloztunk orál után, mint előtte, bárki is volt a kényeztetett. Fogadd el úgy a másikat [és saját magadat] ahogy van. Utoljára: ha már egyszer szájjal kényeztet a csaj miért nem mind1 mit csinál utánna azt hittem az érzelmek számítanak.
  14. Olyan ez mint a kutyatartás, civilizált országokba plázákba is szabad bevinni nállunk meg arra nem képesek h szart feltakarítsák még parkokból is ki vannak tiltva. Mindenki úgy rontja el a tüdejét ahogy akarja, de ha megkérem, h ne a pofámba fújd akkor kérjen bocsánatot és menjen el. Étterembe meg aztán kész próbálnék enni és mellettem fél méterre rágyújt ilyen helyekre be sem megyek. Másik kedvenc: van városomban vízpart, ami mindig tele van horgászokkal, futókkal, kutyásokkal, futás közbe nyugodtan pofádba fújja, nemtom mit gondol szabad levegőn nem számít?
  15. gubec00

    Mennyi pornófilmet nézel?

    Just do it. De tényleg minek nézni ha csinálhatom is saját véleményem az ha valaki pornót néz nem kielégítő a szexuális élete. Nem vagyok álszent régen én is néztem de hát vhogy el kell indulni, ne a csaj előtt égjé be h azt se tudod melyik a jó lyuk
  16. Coca-cola reklám hangja van benne. Zártabb közösség volt gigacenter, de most is megvan a közösség csak más emberekkel, nem álhatunk a változás útjába.
  17. gubec00

    Ti hányszor esztek egy nap?

    Amikor eszembe jut, gyors az anyagcserém bármit ehetek, sőt így piát is bírom. Konkrétan suliidőben 2-3 egyébként 4-5 étkezés naponta.
  18. tomcat droidsztori, egyébként jó
  19. gubec00

    A későn kelők okosabbak

    Suli időben természetesen felkelek de amugy bagoly vagyok, hétvégente szünetben délig vagy tovább alszok. Szerintem az lehet inkább az oka a baglyok okosságának h a fizikai munkások általában a pacsirták[és most ez nem sértés].
  20. gubec00

    Gyúrjunk wazze!

    Heti 3 szor másfél óra, és ha jobb idő lesz még a futni és kerékpározni is fogok. Eredetileg kempozok de írtam hogy nem tisztán csak azt: birkózás, box, és más stílusok elemeit is keverjük, de van amikor egész edzés erönléti[társ cipelése, különbőző fekvőtámaszok, medicil]. Arra akarok kilyukadni hogy miért lenne nekem még érdemes edzőterembe menni, amit nem lehet fejleszteni csak ott.
  21. gubec00

    Gyúrjunk wazze!

    Innen el lehet indulni mma-t kedvelőknek szerintem. http://www.xlfight.hu/ Témához is hozzászóljak: mit tudnátok ajánlani izomtömegnövelésnek, küzdősport mellé. A küzdősportot úgy értem, hogy kesztűs harctól kezdve földharcig, birkóig gyakorlok vegyesen[mma], így ugye összes izmot megmozgatom de szeretném intenzívebben. Szálkásítással nincs gondom mindig is gyors anyagcseréjű voltam.
  22. gubec00

    Milyen mobiltelefonod van?

    Jelenleg használatos: Nokia 6300 Régebbiek: Alcatel One Touch Easy[NEM röhög, még ceruzaelemmel is ment aksi helyett ha lemerültél volna:P] Nokia 3410[Kinek kell ezt bemutatni?] És egy Siemens C62
×
×
  • Create New...