Jump to content
PirateClub.hu

Rathel

Veterán
 • Content Count

  310
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Semleges

About Rathel

 • Rank
  Haladó

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. Rathel

  Konfigurációk, alkatrészek

  Sziasztok, eléggé nagy GTA rajongó vagyok, és az a gondolat formálódott meg a fejemben, hogy korszerűsíteni kellene a hardvereket a gépemben a játék megjelenéséig. Nézegettem a Max Payne 3 rendszerkövetelményeit, mert elvileg ahhoz hasonló lesz a GTA V-é is, és szeretném ha azért a játék elég jól futna, úgyhogy a videókártyát, a ramot, a processzort és még talán a processzor hűtőjét is ki kívánkozom cserélni, lehetőleg olyan problémák nélkül, hogy a rendszert újra kellene telepíteni. A jelenlegi helyzet: Alaplap: ASRock G31M-S R2.0. CPU: Intel Pentium Dual-Core E5400 @ 2,70 Ghz. VGA: GeForce 9500GT @ 512 MB VRAM És 2 GB RAM, aminek a típusát pontosan nem tudom. Tekintettel tárcámra nem a legfelső árkategóriában gondolkozom, de persze hajlandó vagyok a tartalékaim felhasználására. Van két lista melyekről nézegetem a kiszemelt hardvereket, mindegyiken teljesítmény szerint csökkenő sorrendben vannak felsorolva a CPU-k: [Hidden Content] És a VGA-k: [Hidden Content],3107-7.html Tehát azt szeretném kérdezni, hogy ki mit ajánl, mire kellene odafigyelnem a folyamatok során.
 2. Rathel

  Ki a legjobb DJ?

  Ezzel én is így vagyok, de ha közülük kellene választanom, akkor egyértelműen DJ Premier.
 3. Rathel

  Kik a kedvenc rappereitek?

  Wu-Tang Clan, N.W.A., Gang Starr, Westside Connection, Mr. Criminal, Mos Def, Nas, 2pac, South Central Cartel, Lil' Eazy-E, Cypress Hill, Redman, Run D.M.C., Bone Thugs-N-Harmony, Compton Most Wanted, Public Enemy, Afu-Ra, The D.O.C., Ice-T, I Smooth 7, Snoop DOGGY Dogg, Young Maylay, BG Knocc Out & Dresta.
 4. Rathel

  "Bannold" az előtted szólót

  Lajbymester bannolva, mert még nem lapátolta le a havat az avatárjáról.
 5. Rathel

  Hogy vagytok?

  Vacakul. Volt egy csaj, akinek pár hete szerelmet vallottam, utána kiderült hogy összejött az egyik legjobb haverommal. Évzáró miatt, és emiatt, nehéz kiheverni a dolgot. Ilyenkor mindig előkerül magamból egy fajta "világvége" hangulat. Ezt érzem most.
 6. Rathel

  Kiszivárogtak...

  A németek, meg az "Orrunkazgigantosz" ütött.
 7. Rathel

  Mi volt a leghülyébb álmod?

  Inkább értelmetlen dolgokat szoktam mostanában álmodni... Süt a nap, odasétálok egy házhoz. Becsengetek, kijön valami vállánál hosszabb fekete hajú nő, alacsony, de nem annyira kövér. Mielőtt jönne, rájövök hogy az előző házba akarok bemenni. Kijön a nő, rám néz, semmi, nem válaszol. Odanézek a másik házhoz. Utána balról látom tatámat beszélni, és mondják hogy elmennek a boltba... Mindez valami furcsa ismeretlen helyen, ráadásul utána is furán néznek rám... Tehát ilyen összefüggéstelen hülyeség.
 8. Rathel

  Orros

  Pirateclub.hu - Caps Lock rulz.
 9. Rathel

  Off topic

  Kenyér.
 10. Rathel

  "Bannold" az előtted szólót

  Bannolva, mert a jó piszkos sarki édesanyját a YouTubenak a hülye jogi szabályai miatt...
 11. Rathel

  TOP 5

  1. I Smooth 7 - Coolin' In Da Ghetto 2. Westside Connection - Gangsta Nation ft. Nate Dogg 3. 2pac - Starin' at my rearview 4. DJ Crazy Toones - Roll on 'em (WC, Xzibit, MC Ren & Young Maylay) 5. Ladánybene 27 ft. Connection & Dr. Ring Ding - Az oroszlán
 12. Rathel

  Lekváros vs. kakaós palacsinta

  Túrós mazsolával, és lekváros, de abból is leginkább a baracklekvárosat. Imádom a baracklekvárt.
 13. Rathel

  Hogy vagytok?

  A lehető legsz*rabban...
 14. Rathel

  Off topic

  Damian Marleynek jó zenéje vannak.
 15. Rathel

  Szerelmes vagy jelen pillanatban?

  Reménytelenül...
×