Jump to content
PirateClub.hu

Rathel

Veterán
  • Pontszám

    310
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Rathel's Achievements

Haladó

Haladó (9/24)

2

Közösségi hírnév

  1. Rathel

    Konfigurációk, alkatrészek

    Sziasztok, eléggé nagy GTA rajongó vagyok, és az a gondolat formálódott meg a fejemben, hogy korszerűsíteni kellene a hardvereket a gépemben a játék megjelenéséig. Nézegettem a Max Payne 3 rendszerkövetelményeit, mert elvileg ahhoz hasonló lesz a GTA V-é is, és szeretném ha azért a játék elég jól futna, úgyhogy a videókártyát, a ramot, a processzort és még talán a processzor hűtőjét is ki kívánkozom cserélni, lehetőleg olyan problémák nélkül, hogy a rendszert újra kellene telepíteni. A jelenlegi helyzet: Alaplap: ASRock G31M-S R2.0. CPU: Intel Pentium Dual-Core E5400 @ 2,70 Ghz. VGA: GeForce 9500GT @ 512 MB VRAM És 2 GB RAM, aminek a típusát pontosan nem tudom. Tekintettel tárcámra nem a legfelső árkategóriában gondolkozom, de persze hajlandó vagyok a tartalékaim felhasználására. Van két lista melyekről nézegetem a kiszemelt hardvereket, mindegyiken teljesítmény szerint csökkenő sorrendben vannak felsorolva a CPU-k: http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=G31M-S%20R2.0 És a VGA-k: http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html Tehát azt szeretném kérdezni, hogy ki mit ajánl, mire kellene odafigyelnem a folyamatok során.
  2. Rathel

    Ki a legjobb DJ?

    Ezzel én is így vagyok, de ha közülük kellene választanom, akkor egyértelműen DJ Premier.
  3. Rathel

    Kik a kedvenc rappereitek?

    Wu-Tang Clan, N.W.A., Gang Starr, Westside Connection, Mr. Criminal, Mos Def, Nas, 2pac, South Central Cartel, Lil' Eazy-E, Cypress Hill, Redman, Run D.M.C., Bone Thugs-N-Harmony, Compton Most Wanted, Public Enemy, Afu-Ra, The D.O.C., Ice-T, I Smooth 7, Snoop DOGGY Dogg, Young Maylay, BG Knocc Out & Dresta.
  4. Rathel

    "Bannold" az előtted szólót

    Lajbymester bannolva, mert még nem lapátolta le a havat az avatárjáról.
  5. Rathel

    Hogy vagytok?

    Vacakul. Volt egy csaj, akinek pár hete szerelmet vallottam, utána kiderült hogy összejött az egyik legjobb haverommal. Évzáró miatt, és emiatt, nehéz kiheverni a dolgot. Ilyenkor mindig előkerül magamból egy fajta "világvége" hangulat. Ezt érzem most.
  6. Rathel

    Kiszivárogtak...

    A németek, meg az "Orrunkazgigantosz" ütött.
  7. Rathel

    Mi volt a leghülyébb álmod?

    Inkább értelmetlen dolgokat szoktam mostanában álmodni... Süt a nap, odasétálok egy házhoz. Becsengetek, kijön valami vállánál hosszabb fekete hajú nő, alacsony, de nem annyira kövér. Mielőtt jönne, rájövök hogy az előző házba akarok bemenni. Kijön a nő, rám néz, semmi, nem válaszol. Odanézek a másik házhoz. Utána balról látom tatámat beszélni, és mondják hogy elmennek a boltba... Mindez valami furcsa ismeretlen helyen, ráadásul utána is furán néznek rám... Tehát ilyen összefüggéstelen hülyeség.
  8. Rathel

    Orros

    Pirateclub.hu - Caps Lock rulz.
  9. Rathel

    Off topic

    Kenyér.
  10. Rathel

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva, mert a jó piszkos sarki édesanyját a YouTubenak a hülye jogi szabályai miatt...
  11. Rathel

    TOP 5

    1. I Smooth 7 - Coolin' In Da Ghetto 2. Westside Connection - Gangsta Nation ft. Nate Dogg 3. 2pac - Starin' at my rearview 4. DJ Crazy Toones - Roll on 'em (WC, Xzibit, MC Ren & Young Maylay) 5. Ladánybene 27 ft. Connection & Dr. Ring Ding - Az oroszlán
  12. Rathel

    Lekváros vs. kakaós palacsinta

    Túrós mazsolával, és lekváros, de abból is leginkább a baracklekvárosat. Imádom a baracklekvárt.
  13. Rathel

    Hogy vagytok?

    A lehető legsz*rabban...
  14. Rathel

    Off topic

    Damian Marleynek jó zenéje vannak.
×
×
  • Create New...