Jump to content
PirateClub.hu

Feliratos vagy szinkronos?


Locutus
 Share


Recommended Posts

  • Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...

Nekem végülis mindegy,ha rossz a szinkron akkor úgy is lehet felirattal nézem. Meg persze attól függ egyáltalán van-e szinkron a filmhez, de ha van akkor azért inkább azzal nézem.Igaz kezdek hozzá szokni a feliratokhoz, de a szinkron marad elsősorban.

Link to comment
Share on other sites

Hát én a sorozatokat általában eredeti hanggal meg magyar felirattal nézem. Nekem az úgy sokkal jobb. Vegyük példának a Szökést. Megnéztem a második évadból egy csomó rész és utána belenézegettem az első évadba. Ég és föld különbség volt a kettő között. Nekem az eredeti jobban tetszett. Ti hogy vagytok vele?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vígjátékoknál a szinkronost favorizálom, de van olyan amelyiknél szintén az eredeti hang az ütősebb. Amúgy meg alapból csak feliratos filmeket szeretek nézni, úgy sokkal ütősebbek. Pl. aki nem látta eredeti nyelven a Gyűrűk Ura trilógiát az nem tudja mit veszített. A Kaptárra sokan azt mondják, hogy ilyen meg olyan szar film, viszont eredeti nyelven igazán befosatós film volt az első pár megnézésig :)

Link to comment
Share on other sites

én felirattal mert abban eredeti hang van és sokkal jobb úgy. Úgy az igazi. Mert nagyot csalódtam az egyik filmbe, nevezetesen a pillangó hatásban. Ott nagyon sz@r a szinkronos változat. Először feliratosan láttam és annyira elrontották a hangokat benne, hogy így már nem volt annyira élvezhető számomra a film. De vígjátékoknak meg úgy is mindegy az szinkronosan.

Link to comment
Share on other sites

Amikor leszedek egy filmet legkevésbé az érdekel,hogy feliratos-e vagy szinkronos,a lényeg,hogy nekem majd tetszen,amúgy a magyar szinkronok nagyon jó minőségűek és profi munka a többség,de a feliratok is sok esetben megálllják a helyüket és jobban visszaadják a szöveget,meg tanulni is lehet belőle a nyelvet! :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...