Jump to content
PirateClub.hu

prof3c

Veterán
  • Pontszám

    24
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: prof3c

  1. prof3c

    Utálod a focit?

    Az nem férfi, aki utálja a focit és mellete müvelem is
  2. Igen arra rájöttem, hogy nem egy nagyon erős vas. De mégis jobb mint a mostani Geforce MX/MX 400-am:D
  3. Sziasztok! Videókártya vásárlás előtt vagyok és véleményeket szeretnék kérni az álatalam kinézett kártyátról. Erről lenne szó: http://ipon.hu/?product_id=17464 Szerintetek érdemes megvenni? Vagy hasonló...inkább olcsóbb áron találtok jobbat akkor nyugodtan írjátok le. Amúgy nálam két kártya jött szóba, itt a második amit kinéztem: http://ipon.hu/?product_id=12637 Az alaplapom AGP-s: Asus P5P800-VM Válaszaitokat előre köszönöm!
  4. prof3c

    melyik a legjobb sport

    Hát nálam a foci a numero 1
  5. prof3c

    Prison Break

    Most melyikre gondolsz? A 17-re?
  6. prof3c

    Operációsrendszer váltás

    De figyelj azzal nekem semmi bajom sincs, hogy te XP-t használsz mert elhiszem neked, hogy könnyeb. Én is így voltam vele nagyon sok ideig, de nekem az nem tetszik ha valaki azt mondja egyből rá, hogy nem jó mert azt mondták. Te se azzal kezted, hogy "a Linux nem jó", hanem hogy nem szereted. És szerintem is a KDE meg a GNOME sokkal jobb de tudod ez csak az én véleményem
  7. prof3c

    RTL Klub Vs. TV2

    Olyan miért nincs, hogy egyik sem?
  8. prof3c

    Melyik A Kedvenc Csapatod?

    Glory Glory Man United!
  9. Ja értem. Engem sem igazából érdekelnek a hangok mert általában zenét hallgatok vagy a játék közben nem fogok rá figyelni, csak gondoltam megkérdezem De mostmár 100% hogy ezt veszem. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
  10. prof3c

    Operációsrendszer váltás

    Hát én úgy kezdtem el használni a Linuxot hogy a gépem tönkre ment, vagyis én azt hittem és próba-cseresznye alapon kipróbáltam egy Live Cd-s Linuxot és láss csodát mégis jó volt a gépem Ezután gondoltam felteszek egy Suse disztibet és megnézem, hogy milyen. Na azóta ott tartok hogyha kővel dobálna a gates papa akkorse raknám újra a gépemre azt az operációs rendszernek túlzással sem nevezhető valamit. Szóval ennyi. És annál szánalmasabb viszont nincs is aki olyat állít, hogy nem jó, mert nehéz az már durva. Most nem kifejezetten StarClub-ra gondolok mert ugyebár csak hallota Sok winfosos (remélem megbocsájtjátok nekem, hogy lefosozok 1 "op.rendszert" de valahogy én nem csak hallotam, hanem jó pár évig szenvedtem vele) meg 1ből leugatja mert nem indul el rajta a kedvenc játéka. Na látjátok ez dühít fel engem a legjobban.
  11. Hát arra gondoltam, hogy milyen zajos. Mert hallotam hogy van olyan kari ami néha olyan hangokat tud kiadni ami legjobban egy légy idegesítő hangjára tud hasolnítani
  12. Jah okké. Reméljük akkor hogy nem fog hamar tönkre menni de akkor addig kiélvezem a Fifa minen örömét Ja amúgy ez a kari hogy áll hangok terén?
  13. Hát persze ilyen dolgokon nem spórolok. Tápból is a legjobbat választottam. Most se fogok kivételt tenni. Akkor a 7300GT. Senki többet 3x?
  14. És ezzel a kártyával hosszú távra is tervezhetek? Úgy gondolom hogy egy hamar nem fog e tönkre menni?
  15. Egyre jobb érvek. Mostmár biztos hogy ilyet veszek. Vagy esetleg még valaki tudna ajánlani egy jobbat?
  16. Én linuxot használok. Remélem nem lesz vele problémám
  17. Oké megveszem. Ha elfut rajta a FIFA 2007 akkor már megfelel. Ha még a Carbon vagy Underground 2 is akkor én már túl is teljesítettem a vásárlást Köszi a segítséget!
  18. Szóval akkor ti a 7300GT-t tartjátok megfelelőnek? Én is arra gondoltam vagy a 6600 GT-re de abból nem találtam AGP-set vagy ahol néztem ott drága + postaköltség. Tényleg és a teljesítmény melyiknek jobb? 7300GT vagy 6600GT?
  19. Sziasztok! Ezt a topicot azért hozam létre mert segítséget szeretnék kérni videókártya vásárlás terén, mert én annyira nem vagyok benne a témában. Kikötéseim a következők lennének: Az ár kb. 10-20 ezer között legyen. Nem feltélen a legerősebb vasra gondolok de lehetőleg fussanak rajta a mostani játékok pl.: Fifa 2007. Az alaplapom AGP-s ezért olyan videókártyára lenne szükségem. Előre is köszönöm a segítséget!
  20. prof3c

    Feliratos vagy szinkronos?

    Hát én a sorozatokat általában eredeti hanggal meg magyar felirattal nézem. Nekem az úgy sokkal jobb. Vegyük példának a Szökést. Megnéztem a második évadból egy csomó rész és utána belenézegettem az első évadba. Ég és föld különbség volt a kettő között. Nekem az eredeti jobban tetszett. Ti hogy vagytok vele?
  21. prof3c

    Off topic

    Na nincs kedve valakinek offolni egyet?
  22. prof3c

    Melyik A Kedvenc Csapatod?

    klub:Machester United válogatott: angol
×
×
  • Create New...