Jump to content
PirateClub.hu

mxcmeszi

Veterán
  • Pontszám

    173
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About mxcmeszi

  • Születésnap 03/25/1991

Profile Information

  • Neme
    Férfi

mxcmeszi's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

1

Közösségi hírnév

  1. mxcmeszi

    The thing (remake)

    A youtube lírás legelejét idézve: "This is my fan-made trailer" Továbbá kellemetlen lenne, ha a film jeleneteket tartalmazna a Silent Hill-ből, továbbá valamiféle videojátékos szörnyről
  2. mxcmeszi

    The thing (remake)

    Szerencse, hogy ez a trailer fake, én nagyon nem ilyen The thing-et akarok látni: bár végül úgyis ilyen modern sitty-sutty ááá gagyi számítógép-effektes elején csajozós négeres poénkodós 80 perces tipikus cliffhangeres végű ökörködős trancsírozós butaság lesz belőle. Az eredetit kb. 8 évesen láttam, egyedül néztem meg, otthon, a sötét szobában. Félévente legalább egyszer azóta is rémálmaim vannak tőle... Vidám gyerekkorom volt. De John Carpenter még tudta, hogyan kell feszültséget, belülről jövő, elemi félelmet szítani (lásd még Halloween). Jöhetne újra valami olyan horrorrendező, mint ő.
  3. mxcmeszi

    Az 5 legelképesztőbb csattanó

    Nagyjából ezek, de én még mindenképp szeretném hozzátenni a Lucky number Slevin (Alvilági játékok) című filmet is. Nem egyszerű eset.
  4. mxcmeszi

    Avatar 2?

    Igen, annak szántam Tehát egyértelműbben: Én az Alien után azt gondoltam, na, remek, van második rész is, bár mit hozhat az, túlélte a csaj, meghalt a szörny, mi jöhet még... erre puff, életem egyik legjobb sci-fijét láttam. Terminator. 2? Na ugyan minek? Megint visszajön egy robot, tök ugyanaz. És erre tessék, mérföldkövekkel jobb, mint az első rész. Szóval az Avatar után alapból nem érzem a lehetőséget egy folytatásnak, de úgy látom, Cameronnak megy ez. Bár az is igaz, hogy az első rész nem épp a jó sztori körül forgott, szóval én a helyében várnék addig, míg újra valami látványtechnikailag korszakalkotót tehetek le az asztalra.
  5. mxcmeszi

    Avatar 2?

    Hát szerintem ezt a filmet nem kellene folytatni, ott kéne békén hagyni, ahol van. Főleg James Cameron, hát milyen folytatásokat is csinált eddig, mint a... őőő... Terminator 2... vagy ott van az izé... Aliens... Hm.. mikor is lesz folytatás?
  6. mxcmeszi

    Avatar (extra változat)

    Kiszámítható, sablonos, de IMAX 3D-ben örömkönnyeket lehet ejteni, olyan fájdalmasan gönyörű. Ezt a filmet aki letölti camosba, annyi erővel vidámparkba se menjen, nézegessen csak belső nézeti videókat hullámvasutakról. Életemben nem szórakoztam még ilyen jól moziban. Sztori: 3/10 Látvány: 10/10 Összesen: 10/10. Akkor is.
  7. Végigjátszás: http://www.youtube.com/watch?v=qDZtec_G88Q
  8. mxcmeszi

    Melyik a kedvenc Tim Burton filmed?

    Én a The nightmare before Christmas - t választottam, bár az talán nem annyira Burton bácsi képi világa és elképzelései, hanem maga a stop-motion animáció de legesleginkább Danny Elfman dalai miatt nyűgözött le. Ami szerintem igazán Burton keze munkáját dícséri, az a 89-es Batman (szerintem filmtörténeti jelentőségű pont, valamennyire még a második részével együtt is), illetve a Sweeney Todd is jó volt. Furcsa mód legkevésbé a Nagy Hal tetszett, valahogy elcsépelt volt, olyan "na, csináljunk egy ilyen filmet is" - feeling, ami jó, mert végülis összejött, másrészt.. áh, hagyjuk is, nincs kedvem most kritikát írni róla. A lényeg, hogy The nightmare before Christmas
  9. mxcmeszi

    Bárkiből lehet pókember

    Egyedül annyit nem értek, hogyha olyan nagyon odaragad, hogyan lehet vele lépkedni?
  10. mxcmeszi

    Perverzió,neked van ilyen?

    Biztos nem találkoztak még velem Na jó, topikhoz visszatérve, perverzióról eddig még nem vettem észre hogy lenne, a női lábakat szeretem én is nagyon, de nem hinném hogy ez betegség lenne
  11. mxcmeszi

    Szerinted hogy kell mondani

    Alighanem pont valahol a kettő között, valamivel finomabb ty-vel, nem úgy, mint ahogy felolvasod, hogy jútyúb. Keressetek rá youtube-on: "How to pronounce YouTube" - nagyjából körvonalazódhat.
  12. mxcmeszi

    Kína újra embert küld az űrbe

    b4m: Pont így, hogy van versenyhelyzet, egyre jobban fog mindenki a fejlődésre törekedni. Szerintem előreviszi a tudományt is, hogy van kivel vetélkedniük.
  13. mxcmeszi

    Te Kávézol?

    Nem igazán szoktam, mert szerintem semmi hatása Egy hideg vizes fürdő jóval többet ér.
  14. mxcmeszi

    Könyvfelcsapós játék

    "A kísérteties és rendkívül különös látvány nyugtalanító déjá vu érzést keltett benne." ///A Da Vinci-kód///
  15. mxcmeszi

    Darren Shan film?

    Hú. Ez a kép... nagyon... nagyon... ... remélem hogy kamu! De félek hogy úgyse az... úgyis sikerül elrontaniuk a kedvenc könyvsorozatomat
×
×
  • Create New...