Jump to content
PirateClub.hu

Attlee

Veterán
 • Content Count

  327
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About Attlee

 • Rank
  Haladó
 • Birthday 09/16/2006

Contact Methods

 • AIM
  --------
 • MSN
  Van!
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  --------

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Dis-City

Recent Profile Visitors

3,340 profile views
 • lanak

 1. Attlee

  Megérdemelte e Hamilton a VB címet ?

  Természetesen, nem érdemelte meg! Kis hormon zavaros kölyök... Mass idősebb, és tapasztaltabb, ő jobban meg érdemelte volna... Ez köztudott... De jönnek ilyen kis maradványok mint Hamilton, aztán addig pattog míg meg nem szeretik az emberek, és míg Vb címet nem nyer!! Szánalmas!!!!
 2. Attlee

  szomorú zenék

  The Dying Breed & Tanaka Koyuki - Moon On The Water [Hidden Content] NEGATIVE- STILL ALIVE [Hidden Content] Knock knock knocking on heavens door [Hidden Content] Junkies- Good bye Piramis - Ha volna két életem [Hidden Content] Copy Con- Lapulok Már 4 napja egyfolytában ez hallgatom! [Hidden Content] Matchbox 20 -If you're gone És ez is! [Hidden Content]
 3. Hát én nem mondtam még 1 csajnak sem ilyen olvadós szöveget!! Nekem nem a műfajom s nem is illik hozzám... Néha a szavak s mit sem érnek... Nyalizni meg nem szeretem.... én máshogy is ki tudom fejezni ezeket a dolgokat!
 4. Attlee

  Tetszik egy lány de alacsonyabb vagy nála!

  1-2 sörtől biztos magasabb leszel! Hát figyelj, még fejlődő szervezet vagy benne vagy a kamaszkorban szal még sokat fogsz nőni! Hát az igaz hogy ciki hogyha a csaj magasabb, én is azt szeretem ha én magasabb vok! Bár én a 184cm-el ne is panaszkodjak!! Hát ezt vele kell meg beszélni hogy hogy is vannak ezek a dolgok, de sztem ha van pasija akkor nagy gerinctelenség lenne szét szedni őket!!
 5. Attlee

  Távkapcsolatok

  Hát nekem a jelenlegi barátnőm 100Km-re lakik tőlem... mindennap értekezünk és nagyon ragaszkodunk egymáshoz... idáig sajnos csak 1x taliztunk de az mind2nknek nagy élmény volt... én naon szeretem és ő is engem... a szerelem mindent legyőz! Szombaton ha minden jól megy akkor jön hozzánk!! Már alig várom! A Távkapcsolatokkal annyi a baj hogy sokat kell várni, sok a bizonytalanság és persze a hiány érzet... De ha talizok hát az maga a mennyország! Ha mind a 2 fél kitartó akkor lehet belőle hosszú kapcsolat... Szal semmi sem lehetetlen! A Szerelem jó, a szerelem fáj!
 6. Attlee

  Élő hangszeres vs. elektronikus zene

  kango1: Egyás után 2 hsz, nem igazán jó!! Te aztán hallod a véleményed szépen leírod! S erre csak azt tudom mondani kinek mi jön be!! Discosokat akkor utáltam meg mikor 1 csavó el ment előttem kocsival és Ossian ment benne Disco verzióban és 1 csaj énekelte!! Nem tom minek kell minden számot átcseszni!! :S Szinte mindent a Rock zenéről koppintanak!! Kib*szott egy hülye szokás hogy mindent lopni kell és átcseszni... Ezért ölni tudnék!! Éljen a Rock!! A METAL legyen veletek!!
 7. Attlee

  szomorú zenék

  eleven hold- Szénné vált ölelés Negative- Still alive Junkies- Good bye U2 számai... Nckelbalck- Far away
 8. Attlee

  A nagy óvszer téma

  Hát én első alkalomnál Rako-t használtam, de hát gyorsan ki szakadt, jó hogy volt nálam Durex!! Durex elég márkás és elég jó!! A többit nem ismerem!!
 9. Attlee

  Te Kávézol?

  Nekem minden reggel kell KV-t innom mivel alacsony a vérnyomásom!!
 10. Attlee

  Falu/Város

  Ja, meg faluban az a rosszabb hogy nincs olyan szórakozási lehetőség mint városon!! Unalom miatt már elvonó kúrára járnak sokan!! Ám falusi vok!
 11. Attlee

  Emos VS Rocker

  Úristen, milyen kérdés ez? Az EMO-sokat nem lehet össze hasonlítani a Rockerekkel!!! Az Emo-sok kis porba fingóak!! Rockerre szavazok természetesen!!
 12. Attlee

  Ki lesz a 2008-as EB győztese?

  Én 3 orszégnak szurkolok akik a kedvenceim!! Németorszég, Franciaorszég, és Spanyolország!!
 13. Attlee

  Honfoglaló

  Hát nekem jelenleg ennyim van!! : 939 056
 14. Attlee

  2008-as fesztiválszezon, melyikre látogatsz el?

  JMB Forever!!! A Legolcsóbb fesztivál és a legjobb!!
 15. Attlee

  Milyen zene megy legjobban a szexhez?

  Sztem ami ide illene az a U2, sok szép romantikus száma van!! Vagy Republic!! Ha zúzósabb akarsz lenni akkor Road- Nem kell más...
×