Jump to content
PirateClub.hu

Marcus Bent

Veterán
  • Pontszám

    163
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Marcus Bent's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Marcus Bent

    A VILÁG LEGjobbKAPUSa

    Reina!A 11-es ölő..Nem egyet kifogott már..
  2. Marcus Bent

    Spanyol Labdarúgás

    Hamarosan Athletico Madrid-Barca HAJRÁ ATHLETICO VERJÉTEK MEG A BARCAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. Marcus Bent

    Manchester United

    Ma West Ham elleni szezonzáró..2okból lesz izgalmas..1.A MU hogyan fog játszani az FA kupa döntő előtt..2.A West Ham bennt-e marad vagy sem..Jó esélye van rá,és remélem gólzáporos meccs lesz ahol Tevez is berúg 1-2gólt Azt se bánnám ha kikapnánk de maradjon bennt a West Ham!
  4. Marcus Bent

    Inter

    Borzalom mit műveltünk,idén 2gólnál többet nem kaptunk ki..4-et kell rúgni a San Siroban..Kemény meló lesz,de legalább Crespo duplázott..
  5. Marcus Bent

    Juventus

    Del Piero 2,Trezeguet!Szzép volt Juve,jövőre SERIE-A!
  6. Marcus Bent

    Német foci

    A Stuttgart nagy esély előtt h bajnokok legyenek!Remélem sikerül nekik!
  7. Marcus Bent

    Real Madrid

    Így kell a sírból visszahozni 1meccset,gratulálok emberek!
  8. Marcus Bent

    Inter

    A félidőben: 0-0!
  9. Marcus Bent

    Angol labdarúgás

    Geráék megalázó csapást mértek Rajcziékra Az angol másodosztályú bajnokság vasárnapi játéknapján a West Bromwich Albion 7-0-ra verte a Barnsley, a birminghamiek hetedik gólját Gera Zoltán szerezte. A Plymouth Halmosi Péter találatával szerzett előnyt, majd nyert idegenben. Magyar rangadót rendeztek vasárnap kora délután Angliában, a feljutásért küzdő WBA a kiesés elől menekülő Barnsleyt fogadta, s aratta a szezon legnagyobb különbségű győzelmét. A Gera Zoltánt a cserepadon tudó hazaiak a 21. percben szerezték meg a vezetést Phillips révén, négy perccel később már kettő gól volt a házigazdák előnye. A Ferenczi István vezette vendég csatársor alig tudott a házigazda kapuja közé férkőzni, a másik oldalon azonban sorra alakultak ki a helyzetek. Mikor a második félidő elején Gera Zoltán pályára lépett már 5-0 volt az állás, és ekkor adta át helyét Ferenczi István is az addig a cserepadon ülő Rajczi Péternek, aki azonban nem tudott csodát tenni az enerváltan játszó Barnsleyval. Gera az utolsó találatot szerezte, amellyel kialakult a 7-0-s végeredmény. A Fülöp Mártonnal felálló Sunderland idegenben jókora zakót mért a Lutonra, Roy Keane együttese 5-0-ra nyert idegenben. A Halmosi Péterrel és Buzsáky Krisztiánnal felálló Plymouth az első félidő végén kezdte a gólgyártást a Hull City otthonában, ekkor Halmosi talált be a hazai kapuba, a vendégek végül 2-1-re győztek. Buzsáky végig pályán volt, Halmosit a hajrában cserélte le edzője. Szép volt Gera és Halmosi legalább kint megmutatjátok h ti is jók vagytok!Szép volt fiúk!
  10. Marcus Bent

    Inter

    Átigazolási terv (1.rész):
  11. Marcus Bent

    Manchester United

    55.perc:0-1 Ronaldo 11-es góljával a Manchester City ellen..
×
×
  • Create New...