Jump to content
PirateClub.hu

Marcus Bent

Veterán
  • Pontszám

    163
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Marcus Bent

  1. Marcus Bent

    A VILÁG LEGjobbKAPUSa

    Reina!A 11-es ölő..Nem egyet kifogott már..
  2. Marcus Bent

    Spanyol Labdarúgás

    Hamarosan Athletico Madrid-Barca HAJRÁ ATHLETICO VERJÉTEK MEG A BARCAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. Marcus Bent

    Manchester United

    Ma West Ham elleni szezonzáró..2okból lesz izgalmas..1.A MU hogyan fog játszani az FA kupa döntő előtt..2.A West Ham bennt-e marad vagy sem..Jó esélye van rá,és remélem gólzáporos meccs lesz ahol Tevez is berúg 1-2gólt Azt se bánnám ha kikapnánk de maradjon bennt a West Ham!
  4. Marcus Bent

    Inter

    Borzalom mit műveltünk,idén 2gólnál többet nem kaptunk ki..4-et kell rúgni a San Siroban..Kemény meló lesz,de legalább Crespo duplázott..
  5. Marcus Bent

    Juventus

    Del Piero 2,Trezeguet!Szzép volt Juve,jövőre SERIE-A!
  6. Marcus Bent

    Német foci

    A Stuttgart nagy esély előtt h bajnokok legyenek!Remélem sikerül nekik!
  7. Marcus Bent

    Real Madrid

    Így kell a sírból visszahozni 1meccset,gratulálok emberek!
  8. Marcus Bent

    Inter

    A félidőben: 0-0!
  9. Marcus Bent

    Angol labdarúgás

    Geráék megalázó csapást mértek Rajcziékra Az angol másodosztályú bajnokság vasárnapi játéknapján a West Bromwich Albion 7-0-ra verte a Barnsley, a birminghamiek hetedik gólját Gera Zoltán szerezte. A Plymouth Halmosi Péter találatával szerzett előnyt, majd nyert idegenben. Magyar rangadót rendeztek vasárnap kora délután Angliában, a feljutásért küzdő WBA a kiesés elől menekülő Barnsleyt fogadta, s aratta a szezon legnagyobb különbségű győzelmét. A Gera Zoltánt a cserepadon tudó hazaiak a 21. percben szerezték meg a vezetést Phillips révén, négy perccel később már kettő gól volt a házigazdák előnye. A Ferenczi István vezette vendég csatársor alig tudott a házigazda kapuja közé férkőzni, a másik oldalon azonban sorra alakultak ki a helyzetek. Mikor a második félidő elején Gera Zoltán pályára lépett már 5-0 volt az állás, és ekkor adta át helyét Ferenczi István is az addig a cserepadon ülő Rajczi Péternek, aki azonban nem tudott csodát tenni az enerváltan játszó Barnsleyval. Gera az utolsó találatot szerezte, amellyel kialakult a 7-0-s végeredmény. A Fülöp Mártonnal felálló Sunderland idegenben jókora zakót mért a Lutonra, Roy Keane együttese 5-0-ra nyert idegenben. A Halmosi Péterrel és Buzsáky Krisztiánnal felálló Plymouth az első félidő végén kezdte a gólgyártást a Hull City otthonában, ekkor Halmosi talált be a hazai kapuba, a vendégek végül 2-1-re győztek. Buzsáky végig pályán volt, Halmosit a hajrában cserélte le edzője. Szép volt Gera és Halmosi legalább kint megmutatjátok h ti is jók vagytok!Szép volt fiúk!
  10. Marcus Bent

    Inter

    Átigazolási terv (1.rész):
  11. Marcus Bent

    Manchester United

    55.perc:0-1 Ronaldo 11-es góljával a Manchester City ellen..
  12. Marcus Bent

    Manchester United

    Sajnos 2-0ás hátrányban..Eddig..
  13. Marcus Bent

    Olasz Foci

    Örömmel hallom,legalább megint elkalapálják a Farkasok száját a Sasok
  14. Marcus Bent

    Angol labdarúgás

    Apró híreim következnek:
  15. Marcus Bent

    Inter

    Jelenleg 1-2 nekünk Materazzi duplájával a Siena ellen és ha a Roma kikap akkor bajnokok vagyunk!!!!!Itt viszont egy jó hír nekünk: Crespo köszöni, de nem kér a Chelsea-ből Az Interben szereplő argentin csatár bízik benne, hogy sikerült végleg lezárni élete angliai szakaszát. José Mourinho tavaly nyáron hajlandó volt lemondani Hernan Crepo játékáról, az argentin támadó ugyanis szinte már könyörögve kérte az angol klub vezetőit, hogy engedjék el Olaszországba, mert soha többé nem akar a szigetországban játszani. A portugál menedzser nemrégiben mégis felvetette, hogy visszakéri a játékost az Intertől, szerződése ugyanis még Londonba köti a futballistát. Crespo bízik benne, hogy ismét találnak megoldást a problémára, ő ugyanis továbbra sem akar Angliában futballozni. - Találni kell valamilyen megoldást, hogy végleg lezárhassam ezt az egészet, és ne kelljen még egyszer visszamennem Angliába. Zajlanak a tárgyalások, s bár egyelőre nem beszéltem José Mourinhóval, mindenki tudja, hogy Olaszországban akarom befejezni a pályafutásomat. Tavaly alig játszottam a Chelsea-ben, most sem lenne sok értelme visszamennem a kispadra – nyilatkozta elszántan Crespo.
  16. Marcus Bent

    Spanyol Labdarúgás

    Nietzsche te ász vagy!Nem nyomod gyengén ugyhogy egy nagyon nagy THXet dobok a sok meccs összefoglalót!Csak így tovább!
  17. Marcus Bent

    Inter

    Hát elvesztettük a veretlenségünket..az a Roma..Igaz piszok gyengén játszottunk nem csoda a 3-1es zakó,Legalább Materazzi szépített...Ultra gáz volt a játékunk de a Siena ellen javítunk!
  18. Marcus Bent

    Juventus

    Apró hír mozsák:
×
×
  • Create New...