Jump to content
PirateClub.hu

ztatze

Veterán
  • Pontszám

    76
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: ztatze

  1. ztatze

    A Nagy Hadronütköztető Téma

    Vicces lenne, ha pont 2012 december 21-én lenne meg a Higgs. Az lenne ám csak a hisztéria!
  2. ztatze

    Sztoriírás

    ..., amiért a múltkor is a hátára tapasztottam a használt wc-papírt. Tsakhogy...
  3. ztatze

    Képzeld azt hogy Te egy csoki vagy...

    Az alakom csábító, mint kedvesed halvány fénynél szőtt sziluettje. A színem lángvörös, akár a szerelem. Ízem le sem írható szavakkal, én vagyok neked az ambrózia! Tudtad, hogy növelem a szexuális teljesítőképességet? Egyél meg! Falj föl! Habzsold be mindenem! Kalóriára ne legyen gondod! Ha jól sikerül az éjszaka, úgysem marad rajtad!
  4. ztatze

    A zokni

    Na! Úgy látom, a lyukas zoknijaimmal nem vagyok egyedül a Föld kerekén. De hülye vagyok, hisz akkor ki venne zoknit, ha soha senkinek nem lyukadna ki? atis.89 írja, hogy ők még vesződnek foltozással. Érdekes. Mondjuk mi már elszoktunk tőle. (jólét van, wazze!) Szóval ők mentik a menthetőt. Esetleg még valaki?
  5. ztatze

    A zokni

    Nálam meg akkor repül!
  6. ztatze

    Világ legnehezebb játéka

    Jáj de jaó! Mindenkinek, aki x.-ik pályánál "megunja": valóban nem vagy kíváncsi a következőre, vagy nem tudod megcsinálni?
  7. ztatze

    A zokni

    Biztosan a szélső, vagy a középső, esetleg a kettő között... --- Huh, most megnyugodtam. Már kezdtem azt hinni, hogy rossz a lábam. Apropó: hordjátok-e a lyukas zoknit tovább, vagy megszabadultok tőle?
  8. ztatze

    A zokni

    A hely és az időpont ne tévesszen meg senkit, ugyanis egy halálosan komoly dolog ügyében szeretném kikérni véleményeteket, valamint a témában érintettek tapasztalatait. Szóval: Ki szokott-e lyukadni a zoknitok, és ha igen, melyik részén?
  9. ztatze

    fejtsétek meg :D

    Hogy valami miért kivétel, annak megvan az okszerű magyarázata. Ez lehet akár teljesen értelmetlen, banális, akár minden logikát nélkülöző indoklás, de mégis különbözővé teszi a vizsgált fogalmat a normálistól. Ezzel egyértelművé teszi a szabály helyénvalóságát, még ha ez nem is feltétlen célja, emellet az annak meghatározásakor figyelembe nem vett esetleges hiányosságok törvényszerűen determinálják a kivételként kezelendő esetek létének valószínűsíthetőségét.
  10. ztatze

    Hogy megy át a hang a vezetéken?

    A hang nem a vezetéken megy, mert azt figyelik az indiánok!
  11. ztatze

    A mindent tudó T(ré)-Gomb

    T(ré)-Gomb: Hogy kiugorj az ablakon, ha csöng a telefon. Ki evett a tányérkámból?
  12. ztatze

    Beszólások topic

    Én nem megyek olyan messzire. Ha nem tetszik valaki dumája, azt szoktam mondani: Hé! A megjegyzéseket zsebbe, aztán majd este kiválogatod!
  13. ztatze

    gyerekek tanuljunk angolt!!

    Nem vagytok normálisak!
  14. ztatze

    Off topic

    Ezt nemrég találtam, szerintem jó: http://www.indavideo.hu/video/A_pornoipar_szamokba. Meg a zenéje is jó.
  15. ztatze

    Saját fényképek

    A kis breki csak ül és mereszt a kerti asztalunkkon.
  16. ztatze

    Puskapor

    Azt hittem az lesz, hogy: végy egy puskát, és dörzscsészében törd porrá. Aztán... Szóval valami gumiszobás recept. Nem robbanóanyagokat gyártani! Jut eszembe: terrorista önképző kört nem akarsz indítani?
  17. Mint azt már korábban hosszasan ecseteltem, fényes a hengerektől lesz. Mert a henger sima és sokkal keményebb, mint a fólia. Tehát a fólia felülete nem vehet fel más formát, mint a tükörsimát, ugyanis kénytelen ahhoz idomulni. De! (és most jön a huncutság) Ahol a két fólia találkozik, (mivel mindkét fólia ugyanolyan keménységű) a felületi elrendeződés a véletlen műve. És azért matt a fólia ezen oldala, mert az egyenetlen felület sokkal jobban szórja a rá eső fényt, mint a sima felület.
  18. ztatze

    Off topic

    ON: Most mér' mondod rá, hogy primitív? Lehet, hogy csak nyalizni akart. (de így?) OFF (mivel ez az Off topic): Pa-pararáram-pam-pam!
  19. ztatze

    Érdekes nyerő ablakok ^^

    Én már negyedszer voltam ugyanazon oldal 999999.-ik látogatója. Minő furcsaság?! Azt írta, kattintsak oda és majd lesz valami. Nem lett semmi. De már volt olyan is, hogy egymilliomodik látogató voltam, és nyertem 3000 dollárt. Na abból még egy büdös petákot nem láttam, de még várok, hátha közben valaki elküldi nekem!
  20. Hogy itt egyesek mennyire szemfülesek....
×
×
  • Create New...