Jump to content
PirateClub.hu

sbxslade

Veterán
  • Pontszám

    1,211
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About sbxslade

  • Születésnap 09/13/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Pécs

Legutóbb itt jártak

2,383 profil megtekintés

sbxslade's Achievements

Anya megengedte

Anya megengedte (14/24)

0

Közösségi hírnév

  1. sbxslade

    Az évtized legjobb magyar filmjei

    az 56 csepp vér tudtommal '07-es és valóban musical. elég annyi, hogy hülyére volt reklámozva. ámen.
  2. sbxslade

    Az évtized legjobb magyar filmjei

    aláírom, a lora egy kicsit "nehéz" film. azt tíz emberből kettő szereti. nem mondtam, hogy feltétlenül nevetni kell rajta, nem is a poénokról van szó tulajdonképpen, habár szerintem a family guy szerű bevágások nagyon jópofák. én a percenként odalőtt zenei/irodalmi/filmes utalásokért szeretem azt a filmet, illetve tény, hogy rajtam kívül elég kevesen tudnak elérzékenyülni egy lakótelepről készült légi felvételen, meg a kicsit underground stílusú dolgokon. ha már az undergroundnál tartunk, éppen ezt szoktam szeretni a magyar filmekben, bár ezt ki minek értelmezi, a lora tele van tűzdelve hasonló jelenetekkel, a kontrollról nem is beszélve. aki mondjuk látta a gyűlölet c. francia filmet, annak lehet némi elképzelése arról, mire is gondolok. de elismerem, ez megint egy olyan téma, amelyet nem bírhat mindenki. én speciel odavagyok érte. 56 csepp vér, csendkút, szabadság szerelem, a temetetlen halott, liberté '56, budakeszi srácok, mansfeld, és ezek csak 2004-ig visszamenőleg, ha jól tudom, de szerintem tíz perc googlézéssal találnék még néhányat. a mansfeld mondjuk tetszett, a többi nálam sallang. nem akarok egyébként kegyeletsértő lenni, nyilván valakinek fontos témájú filmek ezek, mert esetleg éltek már '56-ban, vesztettek el rokont akkoriban, stb., ettől függetlenül egy kicsit túl volt pörögve a dolog, főleg ugye 2006 környékén, mostanra már lefutott a dolog, ahogy kábé a magyar filmgyártás is. egészen pontosan ezekre gondoltam. nem is mondtam, hogy. ez amolyan a katasztrófát megelőzendő felháborodás volt csak részemről, mivel úgy vettem észre, szokás imádni, sőt dicsőíteni az efféle filmeket.
  3. sbxslade

    Az évtized legjobb magyar filmjei

    1. tesó - teljesen fapados lakótelepi történet, de a percenkénti közbevágások és beszólások hatására zokogva kell röhögni. vagy csak zokogni. 2. kontroll 3. lora - a kevés jó magyar romantikus film egyike. 4. moszkva tér illetve még tervben van, hogy megnézem és nagyon jó kritikákat is olvastam róluk: a pater sparrow féle 1, a nyomozó, taxidermia, papírrepülők. egyébként meg. üvegtigris? magyar vándor? valami amerika? sikerült a magyar filmgyártás legunhumorosabb és legirritálóbb pillanatait felsorolni. és még mielőtt bárki is felszisszenne, hogy ezek igenis jó filmek, mondanám, hogy nálam pont ez a három film (folytatásokkal együtt természetesen) kábé barátok közt szinten mozog és az említésük kihozza belőlem a tömeggyilkost. aki azzal jönne, hogy a barátok közt jó sorozat, az inkább ne is válaszoljon - neki elhiszem. olyan borzalmakkal meg aztán végképp ne pedálozzon senki, mint az 56-os témájú, rohadtul drámai és érzelmes tucatfilmek, nem beszélve az évente húsz alkalommal kidobott különböző romantikus vígjátéknak titulált, irdatlanul bunkóparaszt hulladékról.
  4. sbxslade

    Dragon Ball Z Részek Beszerzése...

    Többek között itt is fellelhető az anyag
  5. sbxslade

    Metál

    a metál viszonylag távol áll tőlem, de egy csoporttársam révén megismertem néhány remek bandát. black-ből többnyire Mayhem-et és Satyricon-t hallgatok, néha becsúszik kis Dark Funeral; folk metál terén Heidevolk, Finntroll vagy Storm jöhet szóba; emellett szeretem a Sonata Arctica-t. amúgy nyitott vagyok mindenfélére, a srác heti szinten mutat nekem különlegességeket - most épp a Nebelhorn és a Watain van terítéken, és mindkettő nagyon tetszetős. amit saját "kezdeményezésből" hallgatok, az a Tool. állítólag vitatott, hogy metál-e vagy sem, részemről progresszív metálként belefér.
  6. sbxslade

    Ötletek A Fórumhoz

    Nem tudom, hogy valaki felvetette-e már, de a könyveknek miért csak letöltési fóruma van? Egy csevegőnek biztos nagy sikere lenne.
  7. sbxslade

    35 film 2 percben

    Star Wars, Terminator, Cápa, Hófehérke, Psycho, Mechanikus narancs, Szörny Rt., plusz amiket az előttem szóló írt - ennyi jött le első néhány körben
  8. sbxslade

    Fimek, amiket meg kellene csinálni...

    emlékezetem szerint a "Rémségek cirkusza" erős bukta volt. pedig azt én is vártam. a "Harry Potter"-t sem ártana megcsinálni - rendesen! Robin Cook adaptációkat én is szívesen néznék. amit még kihagyhatatlannak tartok, az Isaac Asimov Alapítvány-trilógiá-ja. sajnos pletykálják, hogy Roland Emmerich meg 3D. remélem, tényleg csak szóbeszéd. de a Robotok vagy a Birodalom kötetekre is kíváncsi lennék filmként, mivel magát a könyvsorozatot nagyon élveztem.
  9. sbxslade

    Utódomra ütök

    Barbra Streisand nem játszott már a második részben is? mintha ő lett volna a Stiller szexterapeuta anyja.
  10. sbxslade

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    képes vagy ezt a Mayhem-hez hasonlítani? pedig úgy emlékeztem, hogy neked jó a rálátásod a metálra... tessék, ez tömény elektronika. minden tiszteletem a pasasé - tudtommal az előadás egésze egy improvizáció volt. persze a lemezeiből is árad a kísérletezési kedv:
  11. sbxslade

    Harry Potter 7 1-2.rész

    Én is csak abban reménykedem, hogy ha már két részben adják le, akkor nem ollózzák ki a könyv felét. Habár a Félvér Herceg film után már nincsenek nagy elvárásaim, miután az alulmúlta az összes többit.
  12. sbxslade

    Problémák, tanácsok, kérdések!

    Az előttem szólónak igaza van, de ez valamennyire kapcsolatfüggő is. Haverom és a volt barátnője mindig buliztak, táncoltak jobbra-balra, de azon túl sosem mentek, mert nekik ez volt a kikötés. Előző barátnőmnek ez nagyon nem tetszett volna. És a nyitott kapcsolatokról még szó sem esett.
  13. sbxslade

    Vasember 2

    Én ma töltöttem le az orosz verziót magyar szinkronnal. A film nem egy nagy eresztés, de én szeretem a képregény-adaptációkat,. Az elsőnél sokkal jobb és volt benne pár aranyos poén, szóval bőven szerethető.
  14. sbxslade

    Ősrobbanás, Isten, Teremtés...

    Már miért az ember alkotta volna? Vagy másképp értelmezzük a kifejezést? Nekem természeti törvény minden, amit tudományosan meg lehet magyarázni, pl. gravitáció. Ezek az embertől függetlenül igenis léteznek.
  15. sbxslade

    Ősrobbanás, Isten, Teremtés...

    Szerintem vannak felsőbbrendű erők, természeti törvények (szűkebb értelemben fizika, kémia, matematika), amik elindították a dolgokat és irányítják a mai napig és én ezt nevezem Istennek. A vallást illetőleg elég szkeptikus vagyok, az egyházban és Isten egyéb földi képviseletében nem hiszek, akárcsak a Bibliában. Viszont kezdem komolyan venni a karmát, igaz, egyelőre nem sokat tudok róla.
×
×
  • Create New...