Jump to content
PirateClub.hu

Élő hangszeres vs. elektronikus zene


Daniel
 Share


Recommended Posts

Mind1, az a lényeg, hogy egyszer okosabb leszel. Talán.

Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy majd kinövöd az elektrót... De ezt kétlem, mert nincs ahhoz elegendő agysejted és intelligenciád, hogy körülnéz más műfajokban is, így szépen beskatulyáztad magad. Ennyi vagy.

 

Thor: Tarja Turunen lett volna, de a szemetek letiltották htacces-szel <_<

 

 

Tényleg ne is beszéljetek róla, mert semmi köze a témához...

NEM elektrót hallgatok nem csak ez van a discoba ha tudnád te széleslátókörü volt 1 idősza amikor több rokkerrel voltam összezárva érdekes 1hét utánn megunták a rokkjukat és azóta is doscot halgatnak igen az lessz rokker akinek egyszer van 1 problémálya és ezzel törödik és fekete ruhába öltözik és ilyen emberfületnemkímélő akármit kezd halgfatni már bocs de tényleg mostmár ne írjatok mert tényleg kidobnak..

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Magasról leszarom, hogy az emberek hány %-a hallgat rockot és annak alműfajait... Valami nem attól lesz jó, hogy mennyien szeretik... Vagy követik a divatot :/ Tudom, nehéz megérteni...

 

Figyel én nem vok rokker én megértem:D

de légyszi nézd vissza miből indult a vita

Link to comment
Share on other sites

NEM elektrót hallgatok nem csak ez van a discoba ha tudnád te széleslátókörü volt 1 idősza amikor több rokkerrel voltam összezárva érdekes 1hét utánn megunták a rokkjukat és azóta is doscot halgatnak igen az lessz rokker akinek egyszer van 1 problémálya és ezzel törödik és fekete ruhába öltözik és ilyen emberfületnemkímélő akármit kezd halgfatni már bocs de tényleg mostmár ne írjatok mert tényleg kidobnak..

Hmm... Ha tényleg "megunják", akkor esetleg csak divatból hallgatták, vagy ilyesmi... Én is hallgatok elektronikus zenét. De NEM disco-t. Gothic/Darkwave/Industrial/EBM-et, nos ezek a műfajok nagyon nem divatosak, annak ellenére nagyonis jók... Ha nem tudod mi ez, nézz utána ^^

Link to comment
Share on other sites

Ezt akartam mondani. Szegény Ricsi annyira primitív, hogy azt hiszi, hogy az éneklés ordítás. Nyílván ő csakis a gép által kevert éneknek nevezett valamit szereti.

Te nem tom te mi vagy de hogy nem fogod fel h a Discot nem csak géppel csinálják oké jó értem h magas ez neked de nem baj

nah igen a divatrokkerekről meg annyit hogy igen létezik ilyen pl amit mutattál képet de ez van Raper meg Rocker is nem tom te mit mondassz de sztem az igazi életbe a Rap terjett el ez viszont igaz én nem szeretem de akkor is ez az igazság de írj vmit az előző postomra...vagyis a leg végére h ki fognak dobni!

Link to comment
Share on other sites

Komolyan, már csak az ilyen emberek miatt is érdemes élni. =)

 

ricsykeee: Gyerekem, valaki más intelligenciahiányáról majd akkor, hogyha sikerül összerakni legalább egy a magyar nyelvtani szabályoknak megfelelő mondatot.

 

A rádiót venni viszonyítási alapnak nem valami értelmes dolog. A rádióban az szól, amit az 'átlagember' szeret, és ez persze nem a rock lesz, mert a rock a legtöbb esetben meghaladja az ilyen 'átlagember' szegényes igényeit.

 

Az, hogy a rock egyáltalán nem képes az érzelmek kifejezésére pedig még értelmetlenebb. Alapjaiban véve minden műfaj képes erre más-más eszközökkel.

Link to comment
Share on other sites

Vazz... ilyet én még nem láttam... Le divatrockerezte Tarja Turunent!! :huh: :huh:

 

Arra a kérdésre én is kiváncsian várom a választ, amit sliq adott fel...

Link to comment
Share on other sites

mi akk arról a szánalomról ki beszéll h van 1 hosszuhajó férfinő és rázza a fejét(IQ:00)

Órdít mint 1 beteg és közbe vmit ütnek énnyi!!!!

és nem torzitott mosógépzenét halgatok kül...

De engem te ne keverjél bele a baromságaiddal, én hol írtam ilyet te nyomorék? Szálljál már magadba kicsit, amilyen primitív vagy, itt osztod az észt, azt se tudod, hogy miről beszélsz, mellé még írni se tudsz, azt még a szart is kavarod...

Link to comment
Share on other sites

"Ejj ricsike, há ki vagy te gecc'? Gyössz ide, oszt ótod a népet a sükat dumáddal táe, há mit kípzelsz magadrúl?"

Azt se tudod mi az a rock, azt se tudod mi az az elektro, azt se tudod te mit hallgatsz...

Én úgy gondolom, amikor kérdezel, már akkor is hazudsz. Kit érdekelnek a legnagyobb és egyben legsz@rabb rádiók? Azokban zenét nem hallassz, és tudod miért nincs benne rock zene? Azért mert az igényesebbje nem hallgatja ezeket a médias×ggnyaló szutyok adókat, természetesen ezért nincs benne rock zene. Viva TV-n miért nincs rock zene, ugyan ezért.

Csináltál már életedben olyat, hogy beszélgess egy igazi rock szeretőemberrel? Ja, biztos nem, mivel ilyen arcokkal, mint te nem állnak szóba az emberek, esetleg csak a te szinteden lévők. Voltál már igazi koncerten, aminek felejthetetlen hangulata van? Ahol a zenészek kérik meg a rendetlenkedő nézőket (ami elég ritkán fordul elő), hogy le kéne higgadni.

Annak nagyon örülnék, ha kidobnának a oldalról ;)

"Mennyé inkább gémelni bázz, nyomjad a csét, annál úgyse ér tovább az agyad. Tanújjá is, írjá normálisan te kankós"

Link to comment
Share on other sites

De most komolyan, miért bajod az, hogy fekete cuccokba mennek? Irritál? Ha igen akkor ne menj ki az utcára. Az meg, hogy beszólogatsz azoknak, gondolom a haverjaiddal torténik akik hasonlóan okosat és sokoldalúak, mint Te. Egyedül nem mernél beszólni persze te se. Egyáltalán mi a jó abba, hogy mindenki azt mondja, hogy BUZIROCKER mikor a telómon meglát egy Metallica számot? Ezt magyarázd már meg kérlek, addig, amíg nem bannolnak.

Link to comment
Share on other sites

Istenem, hányszor gondolkodtam azon, hogy moderátor akarok lenni a Zene fórumban...

 

Amúgy míg ricsike eljátszott a billentyűzetével, addig beszéltem egy >>>gyönyörű<<< (rock)énekescsajjal :wub: , szóval, ricsike bármit mond, nem izgat, BEKAPHATJA!!! (igen, most parasztkodtam. többiek tanusíthatják, hogy nem szokásom.)

Link to comment
Share on other sites

Jaj, srácok, inkább élvezzétek, hogy ennyire sokszínű a világ! Ne legyen már ítélet az, hogy valaki diszkós vagy rocker, inkább legyen csak egy stílusjegy. Nem is ezen múlik, ki tud -e jönni vki vkivel.

Úgyis minden zenénél vannak, akik magukkal se tudnak jóban lenni, ezért inkább másokat gyűlölnek.. Az idiótaság pedig könnyen ragad, de nem muszáj megkapni.

Link to comment
Share on other sites

Na jó akk még 1et áruljatok el mielött probáltok kitérni a válasz alol:

Ti azt állítjátok h az emberek több mint fele a Rokkot akar igaz???Igen ne tagadd:D

Nah akk kössük össze ezt a rádiókkal:

Nah szóval a rádióban az szoll amit az emeberke többsége szeretne igaz???Igen ez is Igaz

A rádióban szól rokk zene???(most a híres rádiókról beszéllek nem is a netesekről mer abból van minden féle)

Nah szóval akk a rádióban szól rokk??

NEM, Tehát nincs rá igény

nah szóval kinek van igaza???Igen Nekem

Innentől kezdve erre reagáljatok nem akarok tovább vitázni mert kidobnak...és mek gamelni

Látod, ennyi agyad van, hogy a rádiókból indulsz ki. Amúgy megtanulhatnál helyesen írni, ja, meg visszaolvasni, hogy mit is írtál, mert olyan mintha össze-vissza hadoválnál... és látszik, hogy még kissrác lehetsz, hogy minden áron győzni akarsz ;( Jól van, nyertél, csak ne írj több hülyeséget.

Link to comment
Share on other sites

Bakker ezt az eszmefuttatást "IDÉZET(ricsykeee @ 2008. Oct 22. 20:24) *" erre gondoltam XDDD Wazzzeeeee van egyébként rádió adó ahol kifejezetten rock szól bizonyos időszakban. nem net rádió. Nah meg amúgy azokra amikre te gondolsz a Nickelblack és a Santana közös száma is ment/megy az pedig nem Disco ez tuti. De van még ilyen nem kevés.

Link to comment
Share on other sites

Jó figyelj a lényeg az hogy majd KINÖVÖD

am elmondomh tényleg semmi gond nem lenne ha ilyen emberek nem lennének mint amiket az elöbb említettem...

ez a KINÖVÖD rész kinek szólt? csak azért kérdem, mert elég sokat olvastam itt a fórumban, és akiknek beszólsz, azokról tudom jól, hogy sokkal idősebbek nálad...de ha te mégis idősebb lennél itt bárkinél, akkor sem vagy képes a korodnak megfelelően viselkedni és írni, egyszerűen egy primitív idióta vagy, csak írkálod be a hülyeségeidet, de ha valaki válaszol azokra, akkor sem reagálsz semmit, mert félsz beismerni, hogy bizony tévedsz!!! utolsó, undorító, gyáva alak vagy, fórumon én is be merek szólni bárkinek, de azért van bennem kis tartás és gerinc, benned biztos nincs...az egészben a legszebb az, hogy magyarázhatom neked ezt 3276321856321864 oldalon keresztül is, úgyse érted meg, ha esetleg mégis, akkor pedig nem mersz reagálni, szívből gratulálok!

 

bocsánat a kis kitérőért, engem a fórumon ember ennyire még nem idegesített fel :angry:

 

Ez csak egy ugyanolyan megközelítés volt, mint az elektrósok oldaláról, de ezzel az eyeless hsz-re reagáltam, hogy mind2 oldalt van olyan, akit hülyének néznek. Annak ellenére, hogy rock zenét hallgatok, tudom hogy a rock-erek között van sok észlény, talán nem is ez alapján kell különbözőnek tartani a 2 embertípust, hanem a gondolkodásmódjukban, sztem az eltér általában, ha egy rock és egy elektro kedvelőt nézünk.

asszem az összes hozzászólást végigolvastam már a topicban, és az egésznek ennyi a lényege...lényegtelen milyen zenét hallgatsz, mindkét oldalon vannak gyönyörű zenék, amelyekkel sok mindent ki lehet fejezni, de ettől még mindkét oldalon lesznek buta emberek és primitív okostojások :)

Link to comment
Share on other sites

Az egyik (meg nemnevezett) clubban multkor arról szólt a történet hogy az Iron Maiden Rio -ban 2001 ben 250000(!!!!) (kétszázötvenezer-minimum) de a negyedmillió talán jobban hangzik,emberkét mozgósított meg a zenéjükkel.

pl a feka DJ Ráss ( :lol: ) max ,de tényleg a max 5-6 ezer ember "kíváncsi" rá divatból ( 1-2 év és eltünik a képböl a nagy sztárDJ)

A Maiden 75-ős felállás óta többmillió lemezt el birt adni ,nem ugy mint a ricsykeee -féle hülyegyerekek,aki azt lesi mikor lessz már fennt torrenten a szaros népzenéje...

ricsykeee-én is csak azt tudom mondani NE keménykedj ,plánee fórumon ne, ahhoz nem sok ész kell,de ha neked ez a színvonal........

Link to comment
Share on other sites

Az egyik (meg nemnevezett) clubban multkor arról szólt a történet hogy az Iron Maiden Rio -ban 2001 ben 250000(!!!!) (kétszázötvenezer-minimum) de a negyedmillió talán jobban hangzik,emberkét mozgósított meg a zenéjükkel.

pl a feka DJ Ráss ( :lol: ) max ,de tényleg a max 5-6 ezer ember "kíváncsi" rá divatból ( 1-2 év és eltünik a képböl a nagy sztárDJ)

A Maiden 75-ős felállás óta többmillió lemezt el birt adni ,nem ugy mint a ricsykeee -féle hülyegyerekek,aki azt lesi mikor lessz már fennt torrenten a szaros népzenéje...

ricsykeee-én is csak azt tudom mondani NE keménykedj ,plánee fórumon ne, ahhoz nem sok ész kell,de ha neked ez a színvonal........

Hát igen :)

Ilyenre egy DJ sem képes.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...