Jump to content
PirateClub.hu

thommz

Veterán
 • Content Count

  700
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About thommz

 • Rank
  Made in China
 • Birthday 03/05/1992

Contact Methods

 • AIM
  Nincs
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  Nincs

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Behind The Wall
 • Érdeklődés
  Legfőképpen a zene és a programozás, de túl sok minden érdekel, hogy ide tudjam írni. :-)

Recent Profile Visitors

3,546 profile views
 • Ktomi

 1. thommz

  Dalriada

  A Virrasztókat meg a Niburtát is szeretem, de azért jó volt a régebbi felállású Dalriada is. A PC-s zenei fórum meg eléggé lankad az utóbbi 2-3 évben sajnos, szóval lassan jönnek a válaszok.
 2. thommz

  Dalriada

  Osztom Mortuus véleményét, így már tényleg kezd elmenni lagzi-metálba. Én is örülnék, ha újra Kikelet vagy Szelek fajta lemezben gondolkodnának.
 3. thommz

  Együttes szólánc

  Katatonia
 4. thommz

  szomorú zenék

  Dream Theater - Disappear [Hidden Content]
 5. Nem. A nyaka emlékeim szerint nem homorú, inkább kicsit domború is (most nincs nálam a gitár, azt már nem tudtam elvinni kollégiumba =/ ). De mondom, nem annyira zavaró az elhangolódás, még az alap vintage tremolójával is pillanatok alatt be lehet lőni. Csak furcsa, hogy alaphangolásban szilárdan tartotta a hangolást egy hétig is.
 6. Nekem indonéz GRG170DX-em van, és nagyon meg vagyok vele elégedve, eddig nem volt vele bajom, jó erősítővel jól szól, nyaka jól használható, csak mély hangolásban (C# és C környékén) nagyon szeret felfelé hangolódni gitár, bár nem vészes, csak minden nap kell hangolni egy kicsit. Nem tudom, hogy ez a gitártól vagy a hőmérséklet-változásoktól van-e.
 7. thommz

  TOP 5

  0. Led Zeppelin - Stairway to Heaven 1. PJ Harvey - Piano 2. Suhancos - Költészet az aszfaltról 3. Warmen - Spark 4. Muse - Hysteria 5. Timur Lenk M. G. - Kultúrrap
 8. thommz

  Ötletek A Fórumhoz

  Alapjában egyetértek Krass-szal, de mondjuk ezt a 2-3 hónapos passzivitás utáni törlést nem tartom jó ötletnek. Volt, hogy közel fél évet nem jöttem fel a fórumra, mert nem nagyon kerültem internetközelbe, ha meg mégis, érthetően voltak fontosabb dolgaim is. Utána töltöttem is fel szépen, segítettem is, új embereket ismertem meg itt, amikre nem igazán kerülhetett volna sor, ha mondjuk önhibámon kívüli passzivitásból bannolnak.
 9. thommz

  Vezetsz internetes naplót,vagyis blogot?

  Én is vezetek, még régebben egy lányhaverom mondta, hogy vezessek. Szerinte jót tesz nekem, ha kiírom magamból azt, ami kikívánkozik, még ha csak magamnak írok is.
 10. thommz

  Dalriada

  Sajnálom is... =/
 11. thommz

  TOP 5

  No. 0 még mindig: Led Zeppelin - Stairway to Heaven 1. Cseh Tamás - Csönded vagyok 2. Cseh Tamás - Budapest 3. Cseh Tamás - Illegalitásban 4. Dream Theater - Take your fingers from my hair (Zebra cover) 5. Timo Tolkki - Now I understand
 12. thommz

  Hogy vagytok?

  Megvan a nyelvvizsgám, örülnöm kéne, de félek. Aggódom az anyukám egészségéért.
 13. thommz

  1 Kívánság, Mi lenne az?

  Ne legyen beteg, és jöjjön velem holnap koncertre
 14. thommz

  Dalriada

  Nekem meg még mindig nem hozták ki a példányomat...
×