Jump to content
PirateClub.hu

thommz

Veterán
  • Pontszám

    700
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: thommz

  1. thommz

    Dalriada

    A Virrasztókat meg a Niburtát is szeretem, de azért jó volt a régebbi felállású Dalriada is. A PC-s zenei fórum meg eléggé lankad az utóbbi 2-3 évben sajnos, szóval lassan jönnek a válaszok.
  2. thommz

    Dalriada

    Osztom Mortuus véleményét, így már tényleg kezd elmenni lagzi-metálba. Én is örülnék, ha újra Kikelet vagy Szelek fajta lemezben gondolkodnának.
  3. thommz

    szomorú zenék

    Dream Theater - Disappear http://www.youtube.com/watch?v=F2uzG13TdPA&feature=related
  4. Nem. A nyaka emlékeim szerint nem homorú, inkább kicsit domború is (most nincs nálam a gitár, azt már nem tudtam elvinni kollégiumba =/ ). De mondom, nem annyira zavaró az elhangolódás, még az alap vintage tremolójával is pillanatok alatt be lehet lőni. Csak furcsa, hogy alaphangolásban szilárdan tartotta a hangolást egy hétig is.
  5. Nekem indonéz GRG170DX-em van, és nagyon meg vagyok vele elégedve, eddig nem volt vele bajom, jó erősítővel jól szól, nyaka jól használható, csak mély hangolásban (C# és C környékén) nagyon szeret felfelé hangolódni gitár, bár nem vészes, csak minden nap kell hangolni egy kicsit. Nem tudom, hogy ez a gitártól vagy a hőmérséklet-változásoktól van-e.
  6. thommz

    TOP 5

    0. Led Zeppelin - Stairway to Heaven 1. PJ Harvey - Piano 2. Suhancos - Költészet az aszfaltról 3. Warmen - Spark 4. Muse - Hysteria 5. Timur Lenk M. G. - Kultúrrap
  7. thommz

    Ötletek A Fórumhoz

    Alapjában egyetértek Krass-szal, de mondjuk ezt a 2-3 hónapos passzivitás utáni törlést nem tartom jó ötletnek. Volt, hogy közel fél évet nem jöttem fel a fórumra, mert nem nagyon kerültem internetközelbe, ha meg mégis, érthetően voltak fontosabb dolgaim is. Utána töltöttem is fel szépen, segítettem is, új embereket ismertem meg itt, amikre nem igazán kerülhetett volna sor, ha mondjuk önhibámon kívüli passzivitásból bannolnak.
  8. Én is vezetek, még régebben egy lányhaverom mondta, hogy vezessek. Szerinte jót tesz nekem, ha kiírom magamból azt, ami kikívánkozik, még ha csak magamnak írok is.
  9. thommz

    Dalriada

    Sajnálom is... =/
  10. thommz

    TOP 5

    No. 0 még mindig: Led Zeppelin - Stairway to Heaven 1. Cseh Tamás - Csönded vagyok 2. Cseh Tamás - Budapest 3. Cseh Tamás - Illegalitásban 4. Dream Theater - Take your fingers from my hair (Zebra cover) 5. Timo Tolkki - Now I understand
  11. thommz

    Hogy vagytok?

    Megvan a nyelvvizsgám, örülnöm kéne, de félek. Aggódom az anyukám egészségéért.
  12. thommz

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    Ne legyen beteg, és jöjjön velem holnap koncertre
  13. thommz

    Dalriada

    Nekem meg még mindig nem hozták ki a példányomat...
  14. thommz

    Dalriada

    Nem úgy volt, hogy előrendelted? Az előrendelt digipackhoz gondolom nem jár turnéposzter... =(
  15. thommz

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Semmi, Flóribá nem vett észre egy "vagy" szót csaty.ádám mondanivalójában, és most királynak érzi magát Megbocsátható, este van.
  16. thommz

    Hogy vagytok?

    Jól. Tegnap ünnepeltük egy volt osztálytársnőm születésnapját, és jó kis buli volt. Ráadásul a bulin találtam egy jó dobost, akinek végre lenne kedve az én hülye elképzeléseimhez
  17. thommz

    Dalriada

    Pécsen pedig egész jó volt. Legalábbis ahogy emlékszem rá...
  18. thommz

    TOP 5

    No. 0 - Led Zeppelin - Stairway to Heaven 1. Crystal Lake - Way of dream 2. Presser és Adamis - Valaki mondja meg 3. Current 93 & Nick Cave - All the pretty little horses 4. Depeche Mode - Stripped 5. Stratovarius - When The Mountains fall
  19. thommz

    Zenei játék

    Exile - Indestructible Alapjában nem rossz szám, de az énekesnek a hangja jópár helyen idegesít engem... A refrén meg tetszik annak ellenére, hogy elég egyszerű Az énekes miatt 6/10 Nick Cave and The Bad Seeds feat. PJ Harvey - Henry Lee http://www.youtube.com/watch?v=1ZsfpQP7SPw
  20. Megszerzed az egyik zenének az instrumentális változatát (vagy újra megcsinálod a számot, szöveg nélkül), és megszerzed a másik szám acapella változatát. Más megoldás nem nagyon van.
  21. thommz

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Fordítva nem jellemző? Olvass vissza Szerk: metal4ever: Ha Te nem tisztelted mások zenei ízlését, és az ezzel járó szokásaikat, ha sztereotípiák alapján ítélkezel, akkor ne csodálkozz, ha a "Te világodat" kritizálják. Valamint én is megkérnélek, hogy tanulj meg normálisan írni. Szerk2: Nem tudom miért hiszik egyesek, hogy az ízlés kérdése az erőjáték, hogy aki nagyobb pofával nagyobb hülyeséget ír, mint a másik, az nyer... Gondolok itt mostanában megjelenő pár nagyokosra, akik normális érvek nélkül oltogatják a másikat, és csodálkoznak hogy miért kapja vissza, esetleg miért rójjuk fel neki.
×
×
  • Create New...