Jump to content
PirateClub.hu

csaty.ádám

Veterán
  • Pontszám

    216
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About csaty.ádám

  • Születésnap 05/19/1990

Profile Information

  • Neme
    Férfi

csaty.ádám's Achievements

Citromdí­jas

Citromdí­jas (8/24)

0

Közösségi hírnév

  1. csaty.ádám

    Amatőr zenekarok.

    "jó, hogy vége a 80-as éveknek és nem jön újra el.." itt legalább van erő: http://www.myspace.com/realliesh
  2. csaty.ádám

    Rap vs. Rock

    Kapja be a sztónerrock és a rap is! http://www.youtube.com/watch?v=TAPpWsy2Hk4
  3. csaty.ádám

    Milyen stílusú zenéket hallgattok?

    elektronikával tarkított gitárzenét. vagy csak szimplán gitárzenét.
  4. csaty.ádám

    2009 legrosszabb filmje

    Az Avatar számomra csak egy popcorn-film volt. Szép effektek, akármik, csilli-villi, aztán hello, ki is fújt. Az egész, ha nem 8 éves kisfiúként csorgatod rá a nyálad egyből szürkévé válik - a nagyon színes dzsungel is az összes lakójával együtt. Év csalódása. Amúgy a sz*rnak nevezhető filmek a Boszorkány-hegy kivételével elkerültek ebben az évben is
  5. csaty.ádám

    Feliratos vagy szinkronos?

    Teljesen mindegy számomra..
  6. Az első olyan mintha az R.E.M. énekese énekelné.
  7. Így van, köszi thommz.. Flóri bá meg hozza a formáját "szokás szerint".
  8. Most mivan.. Amit egy zeneb*zi unalmasnak talál vagy szimplán bénának, vagy mert régen túl sokat hallgatta, akkor így is úgy is lefikázza.. mármint az esetek 80%-ban. Aztán most tök mind1, hogy ki mondja meg neked a frankót, te úgyis szeretni fogod tovább.
  9. Szerintem nagyon vicces(szánalmasan), ha valaki tök komolyan veszi magát. És ha még ez bugyuta öltözködéssel is társul ...
  10. hali. melyik is az az magyar oldal, ahol apróhirdetéseket szoktak feladni, leginkább hangszereket. Az oldal alapja piros, ez ragadt meg leginkább. Még talán itt is voltak erre az oldalra mutató linkek. Segítsetek! kösz.
  11. OFF: melyik group is az? linkelj!
  12. Hát épp ez az, hogy nem mindent kell szó szerint érteni, de ebben a dalban annyira közhelyesen van tálalva az egész, hogy ettől unalmas lesz. Pedig itt állítólag a mondanivaló lett volna a lényeg. És ezért ironizáltam... Legalább olyan videót tettél volna be, amiben nem pont a szerelemről van szó (mint minden 2. számban), vagy ha mégis, akkor ne ilyen szájbarágós "költészetet", de köszi, hogy ezt tovább emésztetted nekem egy kicsit, el is folyt a nyálam tőle. Na megyek hallgatok egy kis bekksztrítbojzt, csak a régi idők kedvéért.
  13. Várj, ennek.. öö.. talán a szerelem a mondanivalója? Nem tudom, nem jön át, nekem túl ködös volt az egész, főleg itt: "Látlak, és belehalok, Megcsókólnálak, tudom te is így akarod. Először látlak, de belehalok," :Đ bocs Amúgy ha már így átnevezték a topikot, én szavaznék mind a kettőre. Szóval NÁLAM a cím inkább: Élő hangszeres ÉS elektronikus zene.
  14. ÚÚÚÚJJJ?! Mai világban új dolog a zenében?! Főleg a rádióban?! Ne röhögtess!!! Ha engem nem elégít ki zenei téren a neotonfamília, vagy a bonijEM, vagy a lédigaga, akkor én hallgatok igénytelen rockot, experit, vagy akármit, amit nem az igényes rádiók adnak. Úristen, mindjárt felszakad az ingem a varrás mentén, jajne! Köszi jooker.
×
×
  • Create New...