Jump to content
PirateClub.hu

csaty.ádám

Veterán
 • Content Count

  216
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About csaty.ádám

 • Rank
  Citromdí­jas
 • Birthday 05/19/1990

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. csaty.ádám

  Amatőr zenekarok.

  "jó, hogy vége a 80-as éveknek és nem jön újra el.." itt legalább van erő: [Hidden Content]
 2. csaty.ádám

  Rap vs. Rock

  Kapja be a sztónerrock és a rap is! [Hidden Content]
 3. csaty.ádám

  Milyen stílusú zenéket hallgattok?

  elektronikával tarkított gitárzenét. vagy csak szimplán gitárzenét.
 4. csaty.ádám

  2009 legrosszabb filmje

  Az Avatar számomra csak egy popcorn-film volt. Szép effektek, akármik, csilli-villi, aztán hello, ki is fújt. Az egész, ha nem 8 éves kisfiúként csorgatod rá a nyálad egyből szürkévé válik - a nagyon színes dzsungel is az összes lakójával együtt. Év csalódása. Amúgy a sz*rnak nevezhető filmek a Boszorkány-hegy kivételével elkerültek ebben az évben is
 5. csaty.ádám

  Feliratos vagy szinkronos?

  Teljesen mindegy számomra..
 6. csaty.ádám

  Élő hangszeres vs. elektronikus zene

  Az első olyan mintha az R.E.M. énekese énekelné.
 7. csaty.ádám

  Élő hangszeres vs. elektronikus zene

  Így van, köszi thommz.. Flóri bá meg hozza a formáját "szokás szerint".
 8. csaty.ádám

  Élő hangszeres vs. elektronikus zene

  Most mivan.. Amit egy zeneb*zi unalmasnak talál vagy szimplán bénának, vagy mert régen túl sokat hallgatta, akkor így is úgy is lefikázza.. mármint az esetek 80%-ban. Aztán most tök mind1, hogy ki mondja meg neked a frankót, te úgyis szeretni fogod tovább.
 9. csaty.ádám

  Élő hangszeres vs. elektronikus zene

  Szerintem nagyon vicces(szánalmasan), ha valaki tök komolyan veszi magát. És ha még ez bugyuta öltözködéssel is társul ...
 10. csaty.ádám

  GITÁR /kérdések, tippek, trükkök, tabok, minden/

  hali. melyik is az az magyar oldal, ahol apróhirdetéseket szoktak feladni, leginkább hangszereket. Az oldal alapja piros, ez ragadt meg leginkább. Még talán itt is voltak erre az oldalra mutató linkek. Segítsetek! kösz.
 11. csaty.ádám

  Élő hangszeres vs. elektronikus zene

  OFF: melyik group is az? linkelj!
 12. csaty.ádám

  Élő hangszeres vs. elektronikus zene

  Hát épp ez az, hogy nem mindent kell szó szerint érteni, de ebben a dalban annyira közhelyesen van tálalva az egész, hogy ettől unalmas lesz. Pedig itt állítólag a mondanivaló lett volna a lényeg. És ezért ironizáltam... Legalább olyan videót tettél volna be, amiben nem pont a szerelemről van szó (mint minden 2. számban), vagy ha mégis, akkor ne ilyen szájbarágós "költészetet", de köszi, hogy ezt tovább emésztetted nekem egy kicsit, el is folyt a nyálam tőle. Na megyek hallgatok egy kis bekksztrítbojzt, csak a régi idők kedvéért.
 13. csaty.ádám

  Élő hangszeres vs. elektronikus zene

  Várj, ennek.. öö.. talán a szerelem a mondanivalója? Nem tudom, nem jön át, nekem túl ködös volt az egész, főleg itt: "Látlak, és belehalok, Megcsókólnálak, tudom te is így akarod. Először látlak, de belehalok," :Đ bocs Amúgy ha már így átnevezték a topikot, én szavaznék mind a kettőre. Szóval NÁLAM a cím inkább: Élő hangszeres ÉS elektronikus zene.
 14. csaty.ádám

  Élő hangszeres vs. elektronikus zene

  ÚÚÚÚJJJ?! Mai világban új dolog a zenében?! Főleg a rádióban?! Ne röhögtess!!! Ha engem nem elégít ki zenei téren a neotonfamília, vagy a bonijEM, vagy a lédigaga, akkor én hallgatok igénytelen rockot, experit, vagy akármit, amit nem az igényes rádiók adnak. Úristen, mindjárt felszakad az ingem a varrás mentén, jajne! Köszi jooker.
×