Jump to content
PirateClub.hu

csaty.ádám

Veterán
  • Pontszám

    216
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: csaty.ádám

  1. csaty.ádám

    Amatőr zenekarok.

    "jó, hogy vége a 80-as éveknek és nem jön újra el.." itt legalább van erő: http://www.myspace.com/realliesh
  2. csaty.ádám

    Rap vs. Rock

    Kapja be a sztónerrock és a rap is! http://www.youtube.com/watch?v=TAPpWsy2Hk4
  3. csaty.ádám

    Milyen stílusú zenéket hallgattok?

    elektronikával tarkított gitárzenét. vagy csak szimplán gitárzenét.
  4. csaty.ádám

    2009 legrosszabb filmje

    Az Avatar számomra csak egy popcorn-film volt. Szép effektek, akármik, csilli-villi, aztán hello, ki is fújt. Az egész, ha nem 8 éves kisfiúként csorgatod rá a nyálad egyből szürkévé válik - a nagyon színes dzsungel is az összes lakójával együtt. Év csalódása. Amúgy a sz*rnak nevezhető filmek a Boszorkány-hegy kivételével elkerültek ebben az évben is
  5. csaty.ádám

    Feliratos vagy szinkronos?

    Teljesen mindegy számomra..
  6. Az első olyan mintha az R.E.M. énekese énekelné.
  7. Így van, köszi thommz.. Flóri bá meg hozza a formáját "szokás szerint".
  8. Most mivan.. Amit egy zeneb*zi unalmasnak talál vagy szimplán bénának, vagy mert régen túl sokat hallgatta, akkor így is úgy is lefikázza.. mármint az esetek 80%-ban. Aztán most tök mind1, hogy ki mondja meg neked a frankót, te úgyis szeretni fogod tovább.
  9. Szerintem nagyon vicces(szánalmasan), ha valaki tök komolyan veszi magát. És ha még ez bugyuta öltözködéssel is társul ...
  10. hali. melyik is az az magyar oldal, ahol apróhirdetéseket szoktak feladni, leginkább hangszereket. Az oldal alapja piros, ez ragadt meg leginkább. Még talán itt is voltak erre az oldalra mutató linkek. Segítsetek! kösz.
  11. OFF: melyik group is az? linkelj!
  12. Hát épp ez az, hogy nem mindent kell szó szerint érteni, de ebben a dalban annyira közhelyesen van tálalva az egész, hogy ettől unalmas lesz. Pedig itt állítólag a mondanivaló lett volna a lényeg. És ezért ironizáltam... Legalább olyan videót tettél volna be, amiben nem pont a szerelemről van szó (mint minden 2. számban), vagy ha mégis, akkor ne ilyen szájbarágós "költészetet", de köszi, hogy ezt tovább emésztetted nekem egy kicsit, el is folyt a nyálam tőle. Na megyek hallgatok egy kis bekksztrítbojzt, csak a régi idők kedvéért.
  13. Várj, ennek.. öö.. talán a szerelem a mondanivalója? Nem tudom, nem jön át, nekem túl ködös volt az egész, főleg itt: "Látlak, és belehalok, Megcsókólnálak, tudom te is így akarod. Először látlak, de belehalok," :Đ bocs Amúgy ha már így átnevezték a topikot, én szavaznék mind a kettőre. Szóval NÁLAM a cím inkább: Élő hangszeres ÉS elektronikus zene.
  14. ÚÚÚÚJJJ?! Mai világban új dolog a zenében?! Főleg a rádióban?! Ne röhögtess!!! Ha engem nem elégít ki zenei téren a neotonfamília, vagy a bonijEM, vagy a lédigaga, akkor én hallgatok igénytelen rockot, experit, vagy akármit, amit nem az igényes rádiók adnak. Úristen, mindjárt felszakad az ingem a varrás mentén, jajne! Köszi jooker.
  15. Én meg azt mondom, hogy cs3szd meg a "közvéleménykutatásodat". Mi a francból gondolod, hogy átlagember nem szereti a rockot vagy akármilyen ágazatát?! Pl. apukám szívesen hallgat pinkfloyd-ot, meg sonic youth-ra is elbólintgatott; anyukám ugyanígy 30y-ra, vagy kispálra, pedig elmúltak 40 évesek, akár átlagembernek is nevezhetem őket. Szóval ne hozd a férfias kinyilatkoztatásodat, mert nagyon könnyen lehet ellenpéldát hozni. Ezt meg csak úgy: http://www.youtube.com/watch?v=5bdSfmYdJ8o
  16. Átjavítottam, néha én is alszok, ha fórumozok.
  17. Egy fecske nem csinál nyarat, de mindenki úgy nyel, ahogy nyalat. (Bocs) Kajak tetszik ez a dolog, ahogy beszólogattok egymásnak. Aranyosak vagytok. Metal4evert kéretném utánajárni egy-két egyszemélyes bandának, amelyek egész jól működnek. (Nem, nem segítek! ) Persze, ahogy láttam kreativitás nuku és el sem tudsz képzelni ilyesmit. (<-- igen, folytattam a hagyományt.. )
  18. Miért baj, ha valaki több stílusú zenét meghallgat? :| Szerintem akkor nyílik ki igazán az ember szeme. Jó, mondjuk én soha nem fogok repetitív hardcore techno-t hallgatni önszántamból, sem dropD-reszelős 4 percig-szólózok-metált. De azon kívül elég sok stílusba szívesen belehallgatok néhanapján, amitől úgy egésznek érzem magamat.
  19. csaty.ádám

    Hálózati problémák

    A UPC az most fix IP-t ad, vagy lehet változtatni? Mert szeretném "módosítani". Router-em is van. Ez számít valamit?
  20. Azért én a nagy rockerekről is hallottam érdekes dolgokat.. Ezt nem lehet így meghatározni, és teljességgel felesleges is.
  21. de azért ez az utóbbi is csak elmélet.. ki tudja.. nekem a múltba utazó emberek, jobban hihetőbbek
  22. Érdekes. Talán egyszer csak kiderül, mi volt ott valójában. Amúgy az ufo-jelenségek miért nem lehetnek jövőből érkező emberek gépei? Pl. ez a szőrtelenség, meg hogy emberformájúkak.. Akár így is továbbfejlődhettünk. Mint ahogy az ősember -> mai kori emberré. Kevesebb szőr, más agytérfogat stb. Nekem ez így sokkal jobban hihető, mint az, hogy másik bolygó. Lehet minden itt van az orrunk előtt.
  23. Én meg utálom, ha pontosan ugyanúgy nyomnak el egy számot egy koncerten, mint ahogy az albumon. Nem otthon vagyok, és nem az mp3-at hallgatom!!!
  24. Első: szintipop Második: mivel ebben már van gitár közelebb áll a rock-hoz, de még így is 5 méterről próbál kapálózni..
×
×
  • Create New...