Jump to content
PirateClub.hu

Daniel666

Veterán
  • Pontszám

    469
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Daniel666

  • Születésnap 05/03/1990

Contact Methods

  • AIM
    -
  • Yahoo
    -

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

719 profil megtekintés

Daniel666's Achievements

Törzsvendég

Törzsvendég (10/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Daniel666

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Hát nézd, én eléggé sok divatemberrel találkoztam, aki azért hallgatta a black metalt, mert kemények érezte magát, rázta rá a bozontos fejét, és őrjöngött... volt olyan is, aki egyik pillanatban még ilyen fekete cuccban járt, black metalra headbangelt, aztán egyik napról a másikra levágatta a haját, baseball sapkát húzott félrefordítva, jó pár számmal nagyobb bő pólót, gatyát, és rappernek vallotta magát, mert azt gondolta menőnek. Amúgy meg ha arra próbáltál célozni, akkor sem én, de ahogy olvastam, Horty sem divatember. Ugyebár akinek nem inge, ne vegye magára.
  2. Daniel666

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Jó, hát érezhető a különbség... xD De nem tudom, van valami pontos megfogalmazás erre? Mert én úgy éreztem, hogy abban amit blackmetalnak hívnak, csak darálnak, röfögnek.... Az Opethnek meg sok lassú, elvont, melankólikus számuk van, és nem utolsósorban, az énekes tényleg énekel.
  3. Daniel666

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Értem... de amúgy mi is a különbség a black és a death metal között??
  4. Nem szavaztam, mert nekem egyik se tetszik, nem hallgatok rádiót...
  5. Daniel666

    Félsz a H1N1 vírustól?

    Nem. Bele úgyse fogok halni, meg amúgy is erős az immunrendszerem, nem fogom elkapni...
  6. Daniel666

    Kékhalál vagy Rendszerfagyás

    Én is azt, asztalin meg Mac-et, szóval nincs ilyen bajom xD
  7. Tőlem is kapsz 5*-ot, jó dolgokat szoktál írni, meg szereted az animéket, ez plusz előny :D

  8. Daniel666

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Horty, akkor ezekszerint te nem is hallgatsz ilyen "röfögős" zenéket?
  9. Daniel666

    TOP10

    1. Matrix 2. Pillangó hatás 3. Rekviem egy álomért 4. Donnie Darko 5. Alien 1-4 6. Constantine a démonvadász 7. Alkonyat 8. Star Wars 1-6 9. Predator 10. Vissza a jövőbe 1-3
  10. Daniel666

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Az Opeth jó. De amúgy az lenne a kérdésem, hogy mit ér az elgondolkodtató szöveg, ha nem lehet érteni, mert károg ének helyett? Pl. ott van az Anathema. Doom metal, érthetőek a szövegek, és valóban elgondolkodtatóak, művészi. Kedvencem főleg az akusztikus Hindsight album.
  11. Daniel666

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Mortuus, hát ha nekez ez a művészi Csak hogy bemutassam másoknak is...: http://www.youtube.com/watch?v=32n1AK6o5i0 Nem tudom mi olyan művészi benne, hogy rázzák a fejüket, meg károg bele a mikrofonba... A bring me the horizon pedig szánalmas... igazából popzene, csak böfögéssel megspékelve... de komolyan... van aki érti a szövegét? http://www.youtube.com/watch?v=AWggPLXeOkU A hegyi metál divatra kitérve pedig... nos szerintem nem valami esztétikus... feszülős bőrcucc + tarzanfrizura. De még mindig jobb, mint a rózsaszín pólós felzselézett hajú 'csögök. Viszont, van azért kemény, meg sötét zene, amit én is szeretek. Pl. a Psyclon Nine. Stílusuk EBM és industrial, és inkább beillik elektronikusnak, de hangszereket is használnak. Ezerszer jobb (szerintem), mint a black/death metal.
  12. Daniel666

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Horty megírta a frankót, pontosan azért tűnnek annak. De biztos nem azok, csak elsőre valahogy az jött le. Mindegyik stílusban vannak gáz öltözködések... Ellenpéldaként ott vannak a rózsaszín pólós felzselézett hajú menőcsávók. Tőlük is hányingert kapok... Amúgy a 3. képen a bring me the horizon szerepel... biztos sokan ismerik innen is, grindkórnak, meg deszkórnak hirdetik magukat... Szerk: amúgy a hevi metál tud hallgatható is lenni, van 1-2 szám amit szeretek (gondolom a 4. képen hevimetál banda szerepel), csak ez az öltözködési stílus olyan gáz szerintem...
  13. Daniel666

    Zenei játék

    Ne haragudj, nagyon nem szeretem az ilyen zenéket. 2/10 Az enyém egy jó kis J-pop/J-rock, csakis anime és street fighter kedvelőknek Exile - Indestructible http://www.youtube.com/watch?v=prDVEQ4DfOc
  14. Daniel666

    Naruto vs Bleach

    Nem is gyerekes a Naruto... Vannak benne igenis komoly jelenetek, amikhez azért kell egy bizonyos kort elérni, hogy fel tudd fogni... A Bleach nekem nem tetszett... ááh.. valahogy nem az én világom... úgyhogy gondolom egyértelmű, mire szavaztam.
  15. Daniel666

    Feliratos vagy szinkronos?

    Filmeket általában szinkronnal... Animéket csakis eredeti hanggal
×
×
  • Create New...