Jump to content
PirateClub.hu

Daniel666

Veterán
 • Content Count

  469
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Daniel666

 • Rank
  Törzsvendég
 • Birthday 05/03/1990

Contact Methods

 • AIM
  -
 • Yahoo
  -

Profile Information

 • Neme
  Férfi

Recent Profile Visitors

443 profile views
 1. Daniel666

  Élő hangszeres vs. elektronikus zene

  Hát nézd, én eléggé sok divatemberrel találkoztam, aki azért hallgatta a black metalt, mert kemények érezte magát, rázta rá a bozontos fejét, és őrjöngött... volt olyan is, aki egyik pillanatban még ilyen fekete cuccban járt, black metalra headbangelt, aztán egyik napról a másikra levágatta a haját, baseball sapkát húzott félrefordítva, jó pár számmal nagyobb bő pólót, gatyát, és rappernek vallotta magát, mert azt gondolta menőnek. Amúgy meg ha arra próbáltál célozni, akkor sem én, de ahogy olvastam, Horty sem divatember. Ugyebár akinek nem inge, ne vegye magára.
 2. Daniel666

  Élő hangszeres vs. elektronikus zene

  Jó, hát érezhető a különbség... xD De nem tudom, van valami pontos megfogalmazás erre? Mert én úgy éreztem, hogy abban amit blackmetalnak hívnak, csak darálnak, röfögnek.... Az Opethnek meg sok lassú, elvont, melankólikus számuk van, és nem utolsósorban, az énekes tényleg énekel.
 3. Daniel666

  Élő hangszeres vs. elektronikus zene

  Értem... de amúgy mi is a különbség a black és a death metal között??
 4. Daniel666

  Melyik a legjobb országos rádióadó?

  Nem szavaztam, mert nekem egyik se tetszik, nem hallgatok rádiót...
 5. Daniel666

  Félsz a H1N1 vírustól?

  Nem. Bele úgyse fogok halni, meg amúgy is erős az immunrendszerem, nem fogom elkapni...
 6. Daniel666

  Kékhalál vagy Rendszerfagyás

  Én is azt, asztalin meg Mac-et, szóval nincs ilyen bajom xD
 7. Daniel666

  Élő hangszeres vs. elektronikus zene

  Horty, akkor ezekszerint te nem is hallgatsz ilyen "röfögős" zenéket?
 8. Daniel666

  TOP10

  1. Matrix 2. Pillangó hatás 3. Rekviem egy álomért 4. Donnie Darko 5. Alien 1-4 6. Constantine a démonvadász 7. Alkonyat 8. Star Wars 1-6 9. Predator 10. Vissza a jövőbe 1-3
 9. Daniel666

  Élő hangszeres vs. elektronikus zene

  Az Opeth jó. De amúgy az lenne a kérdésem, hogy mit ér az elgondolkodtató szöveg, ha nem lehet érteni, mert károg ének helyett? Pl. ott van az Anathema. Doom metal, érthetőek a szövegek, és valóban elgondolkodtatóak, művészi. Kedvencem főleg az akusztikus Hindsight album.
 10. Daniel666

  Élő hangszeres vs. elektronikus zene

  Mortuus, hát ha nekez ez a művészi Csak hogy bemutassam másoknak is...: [Hidden Content] Nem tudom mi olyan művészi benne, hogy rázzák a fejüket, meg károg bele a mikrofonba... A bring me the horizon pedig szánalmas... igazából popzene, csak böfögéssel megspékelve... de komolyan... van aki érti a szövegét? [Hidden Content] A hegyi metál divatra kitérve pedig... nos szerintem nem valami esztétikus... feszülős bőrcucc + tarzanfrizura. De még mindig jobb, mint a rózsaszín pólós felzselézett hajú 'csögök. Viszont, van azért kemény, meg sötét zene, amit én is szeretek. Pl. a Psyclon Nine. Stílusuk EBM és industrial, és inkább beillik elektronikusnak, de hangszereket is használnak. Ezerszer jobb (szerintem), mint a black/death metal.
 11. Daniel666

  Élő hangszeres vs. elektronikus zene

  Horty megírta a frankót, pontosan azért tűnnek annak. De biztos nem azok, csak elsőre valahogy az jött le. Mindegyik stílusban vannak gáz öltözködések... Ellenpéldaként ott vannak a rózsaszín pólós felzselézett hajú menőcsávók. Tőlük is hányingert kapok... Amúgy a 3. képen a bring me the horizon szerepel... biztos sokan ismerik innen is, grindkórnak, meg deszkórnak hirdetik magukat... Szerk: amúgy a hevi metál tud hallgatható is lenni, van 1-2 szám amit szeretek (gondolom a 4. képen hevimetál banda szerepel), csak ez az öltözködési stílus olyan gáz szerintem...
 12. Daniel666

  Zenei játék

  Ne haragudj, nagyon nem szeretem az ilyen zenéket. 2/10 Az enyém egy jó kis J-pop/J-rock, csakis anime és street fighter kedvelőknek Exile - Indestructible [Hidden Content]
 13. Daniel666

  Naruto vs Bleach

  Nem is gyerekes a Naruto... Vannak benne igenis komoly jelenetek, amikhez azért kell egy bizonyos kort elérni, hogy fel tudd fogni... A Bleach nekem nem tetszett... ááh.. valahogy nem az én világom... úgyhogy gondolom egyértelmű, mire szavaztam.
 14. Daniel666

  Feliratos vagy szinkronos?

  Filmeket általában szinkronnal... Animéket csakis eredeti hanggal
 15. Daniel666

  Élő hangszeres vs. elektronikus zene

  Képpel illusztrálom, hogy a két műfaj közül milyen típusú előadókat nem szeretem: 1. tipikus, nagypofájú DJ 2. igazán értelmet sugalló, böfögős sátánista blekkmetalisták 3. ugye ezeket nem kell kommentálnom... grindkór, deszkór... olyan divatzene, és sokan imádják, csak nem tudom mire fel 4. ezt se kommentálnám. de pl. az a 2 szőke szerintem meleg... Ui: most épp a kinézetekről beszéltem, nem a zenéről. csak mert ti is azt hoztátok fel. Ui2: last.fm szupermagyar csoportjában azért kötöttek belém, mert ott a 666 a nevemben. megjegyzem, ez ironikus... közöm sincs a sátánizmus.
×