Jump to content
PirateClub.hu

copyxyz

Veterán
  • Pontszám

    94
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: copyxyz

  1. Jóvan nem fogunk kihalni. Moslék jószág az összes akinek köze volt ahhoz h tesla műveit eltüntették. Anno olvastam h vezeték nélküli áram átvitel. Még úgy emléxem itt is volt róla post. Erre multkorában mit látok apple vezeték nélküli szifon töltő. LOL Hátráltatják a fejlődést! Ha elmondanák mi az a szabad energia becsődölne egy csomó pénzéhes kapzsi pöcs. ui. Tv-ben is volt róla videó valamelyik ismeretterjesztő műsorban.
  2. Poof, Tipikus afc viselkedés Csak 1 kérdés Miért nem a buszon kezdeményeztél
  3. copyxyz

    Kezdő programozás

    Csatlakozom előttem szólóhoz... Nem tartom fontosnak hogy pascalal kezdj. A c# egy objektum orientált nyelv teljesen windowsos nyelv bár van linuxos portja is. Hatalmas segítségek vannak benne amivel hamar látványos dolgokat csinálhatsz. Ha a windows a célplatform akkor mindenképpen ezt használd. Esetleg még próbálkozhatsz javaval is ami elterjedtebb. Ez a C# apukája úgyis mondhatjuk. Ha a linux is cél akkor ezt is kipróbálhatod. De ha teljesen platformfüggetlen programokat akarsz akkor mindenképpen webes nyelvbe gondolkozz. Php ruby python.
  4. copyxyz

    Hogy vagytok?

    Magam alatt vagyok
  5. copyxyz

    Stargate Atlantis

    Ajj akkor a Stargate universeben lesz egy csomó trottyosfejű idegen ufó... Pont ezt szerettem a SG1 és az SGA ban hogy elég limitáltak voltak a jabbák benne. Konkrétan csak a lidércek a goa'uld szimbióták az ash'guardok és a Lucian szövetségből 2 trottyfej meg valami agyturkász volt csak benne + még utalás volt egy kihalt fajra egy részben. Másra nem emléxek benne.
  6. copyxyz

    WC beli falfirkák

    Csillagkapu Fanoknak: Teal'c itt hagyta a barna goauldot! Kolesz wcben volt kiírva
  7. copyxyz

    Anti Tokio Hotel

    Itt vagyok XD Már kipusztult az emó XD
  8. copyxyz

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    http://afterfix.net/windows-xp-service-pack-3-sp3-letoltes.html innen tudod letölteni az sp3 mat sima xp prof ra.
  9. copyxyz

    Star Wars név

    Ez nagyon kemény XD
  10. copyxyz

    Önéletrajz értelmezés

    Volt benne pár jó
  11. copyxyz

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Bakker ezt az eszmefuttatást "IDÉZET(ricsykeee @ 2008. Oct 22. 20:24) *" erre gondoltam XDDD Wazzzeeeee van egyébként rádió adó ahol kifejezetten rock szól bizonyos időszakban. nem net rádió. Nah meg amúgy azokra amikre te gondolsz a Nickelblack és a Santana közös száma is ment/megy az pedig nem Disco ez tuti. De van még ilyen nem kevés.
  12. Mikor bekötötték nálunk a netet akkor torrent powa wolt délután. Utána másnap osztályban páran gyere a pirateclub-ra (Nem pájritkláb kiejtés szerint hanem rendesen pirateclub XD) Azóta is fenn vok.
  13. copyxyz

    Flash Menük a mobilra!

    A seria nem ratyi!Én a serias leírás alapján meg tudtam csinálni a w300-as telómon a flash menüket.
  14. copyxyz

    Vasember 2

    Valaki pls pm ezen hogy mi volt a betűk után mert ami nekem van ott csak annyit mond: Stark Jarvos stb.. utánna egy alak beszól hogy azt hiszi maga az egyetlen szuperhős és vége. Jah és ha már témánál vagyunk valaki meg tudná írni azt is hogy a hihetetlen hulkban mit keresett ott tony stark a legvégén vagy legalábbis a színész aki játszotta mert nem értettem mit mondtak olyan rossz minőségű volt és mellé annak is lemaradt a vége előre is köszi.
  15. copyxyz

    malac tesz

    Az utolsó rajz komoly
  16. copyxyz

    Slipknot

    Ekkora embereket XD
  17. copyxyz

    GTA SA-s Hülyeségek....

    Nem éppen a gta ban van de kapcsolódik a gta és a san andreashoz is. http://www.youtube.com/watch?v=OqF0WC2XdDg
  18. copyxyz

    A mindent tudó T(ré)-Gomb

    12 mert csak 12 körte van a fán és az alma nem egyenlő a körtével de a 150W hangfal megváltoztatja a körtét a felpumpált telefonnal. T(ré)gomb: Mi lett volna ha nem válaszolok ide?
×
×
  • Create New...