Jump to content
PirateClub.hu

Daniel

Veterán
  • Pontszám

    51
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Daniel

  • Születésnap 01/13/1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://tavihorgasz.uw.hu

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Győr
  • Érdeklődés
    Számítástechnika<br />Sportok<br />Zene (Disco)

Daniel's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Daniel

    Windows 7

    Sziasztok! Egy ilyen problémám lenne. MSN-nél is előjön néha, nem csak operánál, újra raktam a szoftvereket, akkor se jó. Nem tört Windows 7-em van hanerm eredeti. Kepfeltoltes.hu - HIBA Segítségeteket előre is köszönöm! üdv.: Dani
  2. Sziasztok! Szeretnék érdeklődni az után, hogy akkor mit tudok csinálni, ha az XP nem ismeri fel a Bluetouth-t, a gyár által adott driverrel, azt írja telepítés közben, hogy helyezzem be az eszközt. Ez ellen mit tudok tenni, hogy tudja az XP, hogy már benne van gyárilag benne van. Van v-mi program ami ezen segít vagy valami lehetőség rá? Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv.: Dani
  3. Daniel

    Virtual Tuning

    Helló! Én a képeimet Photo Filterrel készítem, mert nincs sok kedvem a PS-hez, meg időm sincs kitapasztalni! Szóval a képet úgy nézzétek.
  4. Daniel

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Nagyon nagy az az oldal! Te készítetted Boogi?
  5. Daniel

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Nem tom nekem csak a B.Y.O.B és a Choup Suy tetszik! Abba igaz, hogy kiabálnak de nem tudom számomra idegesítő elemek nincsenek benne!
  6. Daniel

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Hát nem tudom fiúk! Látom megérte indítanom ezt a topikot! Amúgy tényleg van pár szám a rock zenében amit szívesen hallgatok! pl Hooligans, Tancsapda, System of a down nagyjából ennyi a rock zene nálam! Nálam a disco zene a nyerő! engem sokkal jobban megfognak azok a hangok mint mondjuk egy ordibálás húrszaggatással. már bocsánat! A tucc-tucc egy kis női lágy hanggal az az igazi!
  7. Daniel

    Virtual Tuning

    Hi! Hát nem röhögök! Inkább sírok... Csak vicc volt! Én is így kezdtem csak egy Ford Transporterrel! Amúgy csak egy kis helyreigazítás kellene, meg betűtípusokat leszedni minnél többet és aztán annak a dőlésszögét beállítani az autóhoz! Sok sikért! És VT t csak akkor csinálj ha jó a kedved! Szerintem!
  8. Daniel

    Virtual Tuning

    A festés valahogy tényleg nem lett az igazi! De azért kösz! Amúgy nem Photo Shoppal csináltam hanem Photo Filterrel! azért nincs olyan valós csillogás!
  9. Daniel

    Virtual Tuning

    Szerintem is jó! De ha ez az első VT akkor adok egy jó tanácsot! Mindig ügyelj ara, hogy az első kerék elforgatható maradjon!
  10. Daniel

    Virtual Tuning

    Hi! Nekem most egy kamionhoz lenne kedvem, csak nem tudom mit lehetne vele csinálni! Ültetés? Matricák, szinezés, carbon motorháztető meg galytörő jut most eszembe de aztán honnan szedjem ezeket azt nem tudom! Valaki segítsen legyenszíves! Előre is kösz Dani Meg még egy kérdés, honnan szedtek ugyanolyan állású képeketet? Ezt több órás keresés után van meg vagy van egy weboldal ahol találtok ilyet!
  11. Daniel

    Virtual Tuning

    Szép lett zsoltiabéka! A bodykit et magad rajzolod? Lécci add meg a weboldal címet ahonnan a képeket szeded.
  12. Daniel

    Virtual Tuning

    Tudom! Most már sokkal szebbeket csinálsz! Láttam őket én is elkezdtem, csak nem sürün találok pont olyan alkatrészt mint ami kellene! Az a baj! Nem tudtok valami jó oldalt ahol tuning autók vannak és sok!
  13. Daniel

    Virtual Tuning

    Ezt painttal csináltad?
  14. Szerelem vagy szabadság! Indoklást is!
  15. Daniel

    Chacarron

    Nem semmi ez a szám! Kérni fogom a Danubiuson, hogy adják le!!!
×
×
  • Create New...