Jump to content
PirateClub.hu

Atmex

Veterán
  • Pontszám

    291
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Atmex's Achievements

Citromdí­jas

Citromdí­jas (8/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Atmex

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Jaj, srácok, inkább élvezzétek, hogy ennyire sokszínű a világ! Ne legyen már ítélet az, hogy valaki diszkós vagy rocker, inkább legyen csak egy stílusjegy. Nem is ezen múlik, ki tud -e jönni vki vkivel. Úgyis minden zenénél vannak, akik magukkal se tudnak jóban lenni, ezért inkább másokat gyűlölnek.. Az idiótaság pedig könnyen ragad, de nem muszáj megkapni.
  2. Atmex

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Na, most meghallgattam megint a számot. Nem az elején lévő basszusra gondoltam, mert az tényleg olyan, mint egy basszusgitár, hanem a refrénben amikor az első sor után bejön egy mélyebb löket. Olyan, mintha szinti lenne, de legalábbis kicsit különös.
  3. Atmex

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Hm.. Az ABITW híres részében (We don't need no education..) a basszust nem szintetizátor adja?
  4. Atmex

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Meghallgattam a "diszkó nem zene" emberke Ossian-jának egyik számát (Szenvedély), és szerintem rohadt jó Most nagyon felvidított, viszont nem nagyon ízlett se a Rolling Stones egyik albuma (egy eltakart p*nájú meztelen nő volt benne ), se a Pink Floyd nagy Brick in the wall (?) duplalemeze. JMJ-ből nekem az Equinoxe jött be (az album nevét még mindig copyzni kellett..), és nekem inkább félelmetes, hogy a fenébe lehetett egy ilyet összehozni, aztán még ilyen profin elkeverni sztereóba... Te mit szólsz horty, az új "elektronica" zenéihez (fresh news meg a többi) Szerintem pocsék.
  5. Atmex

    Melyik energia italt fogyasztod?

    A spáros Kék medvét, mer' feleannyiba kerül, mint a Vörös bika.
  6. Atmex

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Szerintem meg ne keltsd a feszültséget bennem és a többiekben, inkább művelődj. Mert csakis te sértődnél meg, ha most azt mondanám, beszűkült vagy.
  7. Atmex

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Gondolhatjátok, hogy nem az volt mindig a lényeg, hogy rontsuk el valakinek a zenéjét. Igazából nem is értem, miért kell... A klubzenének az lenne (volt) pont a lényege, hogy énekeljünk pár egyszerű dallamot, írjunk pár fogós ismétlődő zenei részt, és az egészet adjuk elő egy melegséget árasztó, de mégis ronda hangszereléssel. A 99-2005-ös zenéknek kb. ez volt a lényegük. Értsétek meg, hogy az, hogy mostanában teljes számokat dolgoznak fel, az nem a stílus jegye, hanem az, hogy elkorcsították, teljesen kommersz és varázstalan terméket csináltak belőle. De nagyon kevesen lehetnek azok, akik azt a kiveszett életérzést szeretik még, ami a régi klubzenékben megvolt. És engem senki nem is akar meghallgatni
  8. Atmex

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Nekem kétértelműen rock !! Az már lehet, ugye?
  9. Atmex

    Milyen származásu vagy?

    Én román ukrán szerb vendégmunkás vagyok De amúgy senki nem lehet 100% magyar vagy "színtiszta magyar", valszeg én se vagyok az, először ember vagyok, és csak azután magyar.
  10. "T-Mobile ringtone" Komolyan, annyit telefonálok, hogy valahogy eddig nem foglalkoztam a leváltásával
  11. Atmex

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    A diszkózenék is hangszerekkel készülnek, de ott nem muszáj megfogni, lehet virtuális is.
  12. Atmex

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    De amikor DJ-zik, akkor nem zenész. Amikor zenél, akkor nem DJ. Mert ez kb. olyan, hogy "építettem egy házat, mert orvos vagyok"
  13. Atmex

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Csak szólok, hogy a zenéket jó esetben sose a DJ-k csinálják, hanem zenészek, ahogy a rockzenéket se az örjöngő rokker kiscsajok. A DJ az hivatalosan is "lemezbemutató tevékenységet" végez, úgyhogy kéretik nem zenésznek venni.
  14. Atmex

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Arra hogy vannak, akik úgy szidják a másik felet, mintha életre-halálra menne az egész. Pedig csak zenei kkultúra kérdése az egész.
×
×
  • Create New...