Jump to content
PirateClub.hu

A Helyszínváltás Fontossága!


Gabesz
 Share

Recommended Posts

  • Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nnna! Én részemről befejeztem az ide való írkálásokat. Tanácsot (talán ki tudja, s nem hinném h követendő példa) tudok adni, de a saját problémámra nem találok! :mellow:

 

Holnap megyek nyaralni, vasárnap jövök, mert jövőhéttől már megint meló! :huh:

 

Aki kíváncsi arra, h rontom el a következő s az azt követő randijaimat...az PM-et küldjön, s ha kéri, msncímem megadom! ;)

 

Hajrá mindenkinek!

 

Sziasztok!

Link to comment
Share on other sites

én most xoptam be... :D Legalábbis egy csajnál, akinek őszintén szólva jobban örültem volna, mint másoknak...

Persze, van más is. Egy naon édi kiscsaj, csak 1 nagybaj van vele... Nevezetesen a 120 kilométer, ami köztünk van...

Szóval eléggé peches a dolog, merthogy fogalmam sincs h hogyan oldjuk meg a dolgokat, mert Őt nem engedik hozzám, engem meg nem engednek hozzá.... A véletlen műve volt, h összefutottunk egy plázában... :D:rolleyes:

Persze, volt már távolabbi kapcsolatom is, de az egészen másról szólt... Szóval vhogy a mostani lány más, úgyhogy mellette nem szivesen tartanék pestit is... :)

Link to comment
Share on other sites

Hi all!

 

látom h sok tapasztalt és sokmindent megélt ember van itt ezért segítségeteket kérem.....

szokásos kezdés nekem is bejáccik van egy lány aki tetszik régen általánosban évfolyamtársak voltunk de két külön középsuliba mentünk még akkor nemtetszett.....de most igy 3 évvel általános után kikerekedett meg hasonlok és bejön na azóta énis sokat változtam ( +10 centi és -17kilo :) ) és a gond a következő lenne nemjárunk egyhelyre szorakozni alig látom néha buszon vagy a bnőjével sétál..és így nemtok hozzá közeledni....és azt szeretném kérdezni hogy nincs e vkinek vmi 5lete h h kellene közeledni mert gondoltam h odamek h helo mizujs stb ( mintha taliznánk gyakran) vagy inkább félénkebben h szia megismersz v tudod ki vok? és inkább buszon kellene mert ha ottvan a bnője aki nemismerek az már gázosabb :S :S :S 5let?? :(

 

 

üdv Szilveszter

Link to comment
Share on other sites

odamek h helo mizujs stb ( mintha taliznánk gyakran) vagy inkább félénkebben h szia megismersz v tudod ki vok? és inkább buszon kellene mert ha ottvan a bnője aki nemismerek az már gázosabb :S :S :S 5let?? :(

Semmikép se félénkebben. Én úgy csinálnám, mintha tegnap még évfolyamtársak lettünk volna. Nyugodtan, hidegvérrel. Meg szerencsésebb helyzetbe vagy, mert így van egy "közös multatok". És pont ezért tök mindegy lenne nekem, hogy ott van-e a barátnője. :) Lehet kezdeni a beszélgetést azzal, hogy mi történt vele azóta. Aztán már adja magát minden. ;)

Link to comment
Share on other sites

Üdv pípölz!

 

Kíváncsi lennék a véleményetekre... a helyzet a következő:

Bnőm elment Erdélybe házibuliba. A Volt barátjának a szülinapja. Több mint 1 éve szakítottak.De baráti viszonyban maradtak, főleg mivel Bnőm legjobb bnőjének az unokatesója... Bnőm szavait idézem: " Most szerelmes vagyok életemben először. Nem szeretném hogy más pasi hozzámérjen mert nagyon szeretlek, ezen 2 feles sem változtat. Ha akarod a buli elején felállok az asztal tetejére és közlöm mindenkivel hogy VAN BARÁTOM! Nem csallak meg. "

Én ezektől eltekintve olyan ideges vagyok mint az állat ma ment el, és én scak hétfőn látom. Hihetetlenül nyugtalan és féltékeny vagyok... :( Ez a volt barát dolog.. Féltem... és Félek is h elveszítem. Az egészben a legrosszabb h net közelben nem lesz, teloján nincs pénz... csörgetni tud max :(

ti is féltékenyek lennétek, vagy ez csak az én heppem?

 

A búcsúról egy kép...

 

http://kepfeltoltes.hu/070809/F_nyk_pek-00...ltoltes.hu_.jpg

 

:blink: :blink: :unsure::mellow:

annyira féltékeny vagyok és aggódom..

Jó ebben benne van az is h 1x már naon besz*ptam ezzel a volt barát dologgal, de most ölni tudnék.. :\

Link to comment
Share on other sites

Fowl

Persze, én is féltékeny szoktam lenni. De nyugi, ha a volt pasija, tényleg a barátja a barátnődnek, akkor megérti, hogy mással boldog.

És különben is kettőn áll a vásár, ha tényleg szeret nem csal meg,nem lép le mással, márpedig ahogy a képedre ránéztem télleg szeret :) Meg el is mondta. Szóval nyugi :)

 

Szilveszter

Nyugodtan menj oda, de ne félénken. Ha netán nem ismerne meg, és van hozzá egód, ellőheted azt, hogy: "Jah, hát persze, azóta, hogy utoljára találkoztunk csak még jobb pasi lett belőlem" Ha úgy adódik h barátnővel van, az se gáz, megismered meg a barátnőjét is. Vedd fel vele a kapcsolatot neten, és így tovább :) Nah hajrá!

 

 

Link to comment
Share on other sites

most rád hozom a frászt de én is volt-barát vagyok és néha hehe... na mind1... szerintem ha ilyet mondott akkor nem fog megcsalni, egy kis féltékenység az pedig nem árt, de sztem bízz benne... a képen a panda az nagyon hozzád bújik, talán ő "mindent" látott? :D

Link to comment
Share on other sites

hmm na igen most rámhoztad a frászt... :)

Hmm... 195 centi vagyok, 81 kiló, versenysúlyban vagyok, boxolok, és megölöm azt aki hozzá mer érni... :S

A panda naon kis figyelmes maci ám én nagyon szeretem :D legalább annyira mint a... ...baseball sapkámat ;)

Igyekszem megnyugodni de soká lesz még hétfő... :(

Ma előbuli lez bográcsoznak, holnap a " főbuli " vasárnap este ér haza szal akkor se látom :(

 

Link to comment
Share on other sites

fowl! nem kell félned, tutira szeret a csaj, és nem fog megcsalni. és ez a kép arra mutat, hogy minden jóban volt része, szóval no para. szipi :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok. nekem az a gondom hogy van egy lány még általánosba probáltam összejönni vele 7-8-ik körül de nem jött össze :(. Most másodikos vagyok középiskolába és szeretnék a lánnyal összejönni valahogy. Az a baj hogy most van barátja és kb fél éve nem is beszéltem vele. Mit csináljak? Lehet ebböl valami ? köszönöm a segitségeteket előre is.

Link to comment
Share on other sites

T.I.P: Haverom 1 évig nem beszélt volt osztálytársával, egyik este vele álmodott h járnak, felvette MSNre, befűzte és most járnak, úyg h egy évig SEMMIT nem tudtak egymásról... Tehát lehetNE, de ha a barátját szereti, akkor nincs esély... Szerintem. De kezdetnek ha felveszed MSNre, beszélgetsz vele, akkor már előrébb vagy mint most.

 

 

Köszönöm a nyugtatásokat ! Igyekezni fogok nem parázni... csak 4 napig SEMMI, se SMS, se Semmi.. :((

Link to comment
Share on other sites

Ne! Bunkó ne legyél. Ha szerelmes és a barátja is szereti, egy működő kapcsolatba ne pancsolj bele! Barátként közelíts hozzá... ÉN konkrétan megölném azt aki a bnőmet elakarná csábítani... fuh.. darabokra szedném... nah yo már a gondolattól felhúztam magam.. nyugi miki... :D

am most kaptam tőle SMSt :)

"Szia! nem tudok csörgetni meg irni sem:(de az egyik srác ideadta a teloját h írjak neked! ne aggodj! nem kell! nagyon szeretlek és hiányzol! minden rendben!"

hmm. elvileg most megkéne nyugodni... de még így is féltékeny vagyok egy csöppet... ma van az előbuli, 10 srác 3 lány, holnap meg a nagy buli... hát bazzeg...

Link to comment
Share on other sites

Én erre azt tudnám kérdezni,hogy normális pasikat hol lehet találni? :D

M suliba nincs v már foglalt,szórakozóhelyen se nagyon,m vagy részeg vagy a barátnőjével van vagy hogy mondjam finoman...nem jön be :D Urak,nyilatkozzatok, hol vannak a normális egyedek? :D

Link to comment
Share on other sites

T.I.P : Erre nem tudok mit mondani. Ha az én bnőmet akarnád elcsábítani megölnélek. pont. De ha ennyire kötődsz ehhez a lányhoz próbáld meg, de csak akkor ha nems zereti a barátját. Ha szereti esélytelen, fölösleges utána sírnod. Ezt legegyszerűbben úgy derítheted ki ha MSNen beszélgettek, és barátként közelítesz hozzá. Ha esetleg vmikor szakítanak,, akkor te " vigasztalhatsz ". más út nem nagyon van...

Link to comment
Share on other sites

hát nem tudom :S én valahogy nagyon kotodok ahhoz a lányhoz. szoval inkább az hogy mindent be kell vetni :) csak mit csináljak ?

Ez egy nagyon aljas és gusztustalan dolog, elszeretni valaki barátnőjét. Úgyhogy kétszer gondold át a dolgokat. De nem sértésként írtam, én is bűnös vagyok.

 

Először kerülj közelebb hozzá. Könnyű dumálgatás akármiről. A lényeg, hogy ne adj utalásokat arra, hogy te most őt akarod. Legyetek barátok, találjon benned egy megértő barátra. Próbáld elérni, hogy kötődjön hozzád érzelmileg. Ha sikerül elérni, könnyen összezavarhatod őt. Sok nőt könnyen össze lehet zavarni érzelmileg. Nem sértésként írtam, de a környezetemben ezt tapasztaltam. Tehát, ha kötődik hozzád, akkor könnyen összezavarodik, hogy most szereti-e igazán azt a srácot vagy nem. Vagy esetleg téged szeret, vagy mi? Aztán, ha ezt a kritikus pontot valakinek sikerül elérni, szinte zöld útja van. Itt már jöhetnek a "csajozós dumák", "bókok". Csak nem túl rámenősen. De ha a hölgy egy igazi erős nő, akkor b' szhatod.

 

De, ha véresre leszel verve a pasija által, ne csodálkozz!

Link to comment
Share on other sites

nah ennyi, Dationnak teljesen igaza van. Azért nézd meg h mekkora darab a pasija mielőtt elakarod csábítani :D

de 2 dolgot emelnék ki:

 

Ez egy nagyon aljas és gusztustalan dolog, elszeretni valaki barátnőjét.

 

De, ha véresre leszel verve a pasija által, ne csodálkozz!

 

Szóval csak óvatosan. Most mondanám h hajrá ha nem lenne pasija, így azonban... hát nemtudom mennyire lehetsz te szerelmes, v csak tetszik-e a csaj...

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok! Végre sikerült végigolvasnom az összes hozzászólást a tobicban :lol:

Én is megosztom veletek a történetemet, de csak dióhéjban, mivel ebből lasan már minimum 1 kisregényt lehetne írni. :blink:

A történet immáron majdnem 3 évre nyúlik vissza...

2004. szeptember: megkezdem tanulmányimat a középiskolában, teljesen új osztálytársakkal, és távol a régiektől (bár ezt annyira nem bánom). Ekkor ismertem meg Őt. már ekkor megtetsztett, de nem tettem az ügy érdekében semmit...ebben közrejátszott az is, hogy önbizalom kb=0 ilyen téren, és előtte se nagyon csajoztam, ergo még nem volt barátnőm. 2 hónappal később összejött egy másik osztálytársammal, ekkor lemondtam róla, de miután 1 hét után szakítottak, ismét kezdtem reménykedni, de megint nem csináltam semmit.

2005. február: 1 hétig beteg vok, 50 km-re a kolesztól, és mikor visszamegyek, azt látom, hogy összejött megint egy másik osztálytársammal...Ez nagyon sziven ütött, de bizakodtam, hogy ez sem lessz hosszú, de tévedtem. Aztán nyáron már úgy éreztem, hogy sikerült továbblépnem. Újfent tévedtem...Október 13. csütörtök reggel...volt egy álmom. A csaj szakított a barátjával azért, hogy velem járhasson...Ekkor már nagyon mélyen voltam. Beszéltem a dologról két barátomnak, (bennük megbízok) meg egy csajnak, akinek nem kellett volna...

Mindjárt bealszok itt a billentyűzet fölött, ma mozgalmas napom volt, vagyis már tegnap...most lefekszek aludni...majd folytatom, persze csak, ha érdekel titeket ;)

Link to comment
Share on other sites

Na akkor folytatom, ha nem gond. ;)

Majdnem 8 hónapig nem volt változás, a barátaim próbáltak vígasztalni kisebb-nagyobb sikerrel...2006. június, az utosló tanítási napok egyike, matek óra. Az a csaj ült mellettem, akinek nem kellet volna elmondani a dolgot. Épp rossz kedvem volt, és szóbajött a csaj, erre kiderül, hogy már mindent tud...kb február óta :blink: Még aznap a csaj kérdezett valamit ezzel kapcsolatban az egyik barátomtól, aki nem válaszolt. Mikor ezt nekem elmondta, az válaszoltam, hogy majd én beszélek a csajjal. Na ez megint nem jött össze, pedig nyáron is 1x 1 hétig együtt voltunk vizitúrán. Ehhez hozzá kell tennem, hogy a barátja is ott volt, aki mellesleg szobatársam a koleszba...Elkezdődött az új tanév, de én még mindíg nem mertem odamenni hozzá. Valamikor novemberben bekövetkezett, amire másfél évet vártam! Szakítottak. Először nem akartam elhinni, aztán már késő volt...December végén öszzejött egy évfolyamtársunkkal...Mikor ezt megtudtam, minden bajom volt, még az egyik legjobb barátom se tudott megnyugtatni. Aztán márciusban valami elkezdődött. Elkezdünk többet beszélgetni, egyszer kettesben voltunk egy koncerten. Áprilisban egy kiránduláson ismét jót beszélgettünk, elmondtem neki szinte mindent, csak azt nem hogy Róla van szó, meg azt sem, hogy egyáltalán csajról van szó. Aztán egy-két héttel később rákérdezett...Én meg elmondtam...És jött, hogy max barátok, ha bármi van nyugodtan szóljak, stb. Szerinte mi "nagyon jóban" vagyunk. Mikor mondtam, hogy mióta tart ez az egész, enyhén szólva meglepődött...Válasz: ha anno odamegyek, még esélyem is lett volna...

Hát nagyjából ennyi a történet, de tényleg csak nagyon röviden. és még nincs vége. Majd ha egyszer vége lesz, talán megírom könyvbe, bizonyítva az "Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!" és "A remény hal meg utoljára" tételt.

Ma ott tartok, hogy próbálok másik csajt keresni (leginkább neten), de mindíg Hozzá hasonlítom, és mindíg Ő "nyer". A továbblépést az is nehezíti, hogy az első álom óta, szinte mindíg vele kapcsolatost álmodok, huszon valameddig számoltam, utána rájöttem, hogy semmi értelme számolni.

Én még mindíg szerelmes vagyok, legbelül még mindíg reménykedek. "A remény hal meg utoljára!" Júni 26. óta nem láttam, és már hiányzik, pedig nem is járunk :( Mi lenne, ha még együtt is lennénk? :blink:

Azon goldolkozom, hogy talán ismét beszélnem kéne vele...Lenne is rá (szerintem) egy jó alkalom. Nemsokára lesz a 18. szülinapja (ugyanazon a napon, mint nekem a 17. sőt, ha már a hasonlóságoknál tartunk...Ugyanabba az utcába lakunk, csak másik településen, egyszer meg ugyanazt a verset választottuk kedvenc versnek, pedig nem is beszéltünk össze), és gondoltam veszek neki valami ajándékot, meg elhívom sétálni, így tudnánk majd beszélgetni.

Szerintetek ez jó ötlet?

 

U.i.:Gratulálok annak akinek összejött valami, akinek sajnos nem, annak sok sikert a jövőben.

U.i.2:Bocs hogy ilyen hosszúra sikeredett a hsz. ;)

Link to comment
Share on other sites

Tudom, hogy nincs sok remény, de eddig még nem iskerült továbblépni.

Faterom is fatalabb anyámnál 3 évvel, és mivel általánosba is, meg most az egész évfolyamon valószínüleg én vagyok a legfiatalabb, sőt, az alattunk évfolyamokon is vannak nálam idősebbek, úgyhogy általában csak idősebb csajokal találkozok.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...