Jump to content
PirateClub.hu

Fowl

Veterán
  • Pontszám

    131
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • AIM
    nem élek vele
  • MSN
    ezzel igen :)
  • Yahoo
    nem élek vele

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    B-Apple-Z-New-City

Fowl's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Fowl

    Csajozós Dumák

    " Olyan szép a szemed, mint egy csótánynak. "
  2. Fowl

    Itthoni mozibemutatók

    Rémségek cirkusza (Cirque du Freak) Színes, szinkronizált amerikai fantasy Szereplők: Salma Hayek, John C. Reilly, Ken Watanabe, Josh Hutcherson, Chris Kelly Rendező: Paul Weitz úúú bazzeg... ez a Darren Shan 1. kötet? kedvenc könyveeeem.
  3. Fowl

    Gyúrjunk wazze!

    Sziasztok ! A multkor jöttem kérni tőletek tippeket protein ügyben, egyeztettem sok sok emberrel illetve 1 személyi edzővel és tényleg sokan azt mondták, hogy ha a PROFIKNAK megfelel a No1 Protein akkor nekünk, "mezei" kondisoknak is megfelel. Az a protein amelyik 16000 és 20000 ft között mozog, nos, annak a felszívódási aránya 3-4%-al jobb... Igen, ha milliomos lennék én is drágát vennék mert 3-4 % is 3-4 %. De nem vagyok, ezért egy olcsó és tényleg jó proteint választottam, ízre is finom. Tehát a protein ajánlásom a No1 Protein (BioTech) ... És rögtön egy újabb kéréssel fordulnék felétek: Szerintetek olyen emberkének akin van 1 kis ( tényleg nem sok.. ) felesleg, illetve azért nem is kezdő kondis jól jön valami speciális étrend? Van valami tapasztalatotok/tippeket ezzel kapcsolatban? Ajánlott egy speciális étrend? Illetve előnyöm / hasznom lenne belőlem? Előre is köszönöm a válaszokat !
  4. Fowl

    Gyúrjunk wazze!

    Srácok ez szép és jó de nem lehetne nekem is válaszolni? köszi!
  5. Fowl

    Gyúrjunk wazze!

    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a proteinről mi a véleményetek? Nem is oly rég érdeklődtem itt is, hogy aktív tehát heti 4 edzés mellé mit érdemes még szedni és tényleg a kreatin monohidráttól kezdve az értágítókon át mindenféle tippeket kaptam, aztán egy haverom aki több éve edz és ez szépen látszik is rajta mondta azt nekem hogy " Ne foglalkozz semmivel, edzéshez csak proteint szedj, mert az az izom építőanyaga, csak arra van szükséged " Ti mit gondoltok? Tényleg nem kell mást, hogyha szedek proteint? Illetve a proteint naponta 2x kell bevenni? Én úgy tudom hogy edzés előtt 2-3 órával, illetve edzés után közvetlenül kell bevenni. Ez így hellyel-közzel helyes, vagy máshogy kell? Nagy kondisok tanácsát epekedve várom Előre is köszönöm a segítséget! Üdv: Fowl
  6. Fowl

    Apple iPhone & iPod Touch & iPad

    " Az OS X mely az iPhone-t működteti 700MB-ot foglal a készülék memóriájából. " A 8 gigából. Csak bő 7 gigám marad tárolni az adatokat... Vérciki. " MP3 csengőhangok hiánya " Kapsz mellé egy iPodot tulajdonképpen... Hát nem is tudom inkább az iPod mint az mp3 csengőhang. "Word és Excel fájlok nem szerkeszthetőek" Nehét felfogni hogy ez TELEFON és nem PDA? "Video felvétel hiánya" A mobilos video felvételek... Na ja azok a minőségek... nekem nem hiányzik. "Játékok" Az Istallerbe végülis csak 100at tudsz minimum letölteni. "A hangminőség inkább jó, mint kiváló" Nekem megfelel "MMS-ek kezelése" MMS? Te viccelsz? Hány MMSt kaptál MAGYARORSZÁGON a magyar díjazás mellett? Én még egyet sem. "300-400 töltés-merítés ciklus után az akku kipurcan, de olcsón cserélik" Vicc. Haveromnak azóta van iPhone-ja mióta kijött... Mégsem purcant ki az aksija pedig bőven túl van a 600-700 töltés merítés cikuson. "Nincs hangtárcsázás" :D Ja meg nincs is benne Porsche motor. Nem azt mondtam hogy ez a telefon tökéletes. Igen, van 1-2 hiányossága... De 100000x inkább egy Apple, mint valami windows rendszerű ... . Ha nem tudod mennyi különbség van egy Windows és egy Mac rendszer között, akkor sosem fogod értékelni ezt a telefont. De ha nem tudod mi a különbség köztük, nincs is kedvem vitatkozni... Hidd el informatikus vagyok, és ég és föld a különbség egy iPhone és egy symbianos / windows rendszerű telefon között... polip: "amúgy meg az IBM nem gyárt rossz gépeket" Igen, de az Apple egy más dimenzió. De tény hogy a mai IBM-ek már kezdenek egy 2000es generációs Apple színvonalat megütni.
  7. Fowl

    Apple iPhone & iPod Touch & iPad

    Az ebay-en most vettem egy iPhone-t, NEM 3G-s, és HASZNÁLT de jó állapotú, és fizettem össze pk-val együtt 75000 Forintot. Reális ár. Ez a telefon egy istencsászár... láttam ment a vita hogy az árához képest megéri-e... Nekem az a véleményem hogy aki ismeri az apple-t, az tudja hogy ez a cég bármibe belekezd, az a legjobb lesz kategóriájában. Ha egyszer az apple majonézt meg ketchupot akar gyártani akkor a Globus elbújhat majd De komolyra fordítva, aki ismeri az apple-t, ismeri a laptopjait az tudja hogy magasan odaver MINDEN MÁS laptop-ot. ( egy rövid kis apple tartalom: az apple kifejlesztett egy csodaszép és nagyon könnyen kezelhető operációs rendszert, és AHHOZ fejlesztettek számítógépet. Ugye tudjuk hogy az IBM-nél ez pont fordítva működik... Összedobnak valami közepes gépet aztán ahhoz viszonyítva fejlesztenek egy op-rendszert rá... ) Ez a telefonjával sincs másképp. Ez nem PDA. Nem kell ahhoz hasonlítani. Én telefont akartam venni, egy olyan telefont, ami a legjobb, design-os, és nagyon sok extra van rajta. Nos... engem a kép közelítés-távolítás, a youtube, a tőzsde árfolyam figyelés, az időjárás jelentés, az installerben található minimum 100 játék, a cd-borító feltöltés és még sorolhatnám, nagyon meggyőzött. 75k-ért ilyen telefont?! Bármikor. ( Persze T-mobile-nál 2 éves hűségnyilatkozattal, havi 10000.-ért nem vinném el... jó hogy nem lesz számlád mert 6 óra beszélgetési időből és 400 SMS-ből azért az emberek nagy része tud gazdálkodni,de havi 10 rongy 2 éven át, az biza 240.000... és az még számla nélkül is megfekszi a gyomrom. ) Összegezve: A világ legjobb TELEFONJA. Persze azért nem a 240000 áron...
  8. Fowl

    Gyúrjunk wazze!

    Srácok, mi a véleményetek az értágítókról? Minden pozitív és negatív véleményt várok, most tervezem hogy kipróbálom... Azon kivül hogy drága minden érdekel róla Tehát mennyi idő után veszed észre a hatást ha egyáltalán van értelme, stb stb.. aki próbálta már az plíz vegyen fel MSNre: colinn@freemail.hu vagy mondja a véleményét itt. Am én ezt próbálnám ki: BioTech OX SHOCK szóval írjátok meg mit tudtok róla, plíz!
  9. Fowl

    Meglepetések barátnőnek

    " Esetleg ékszer, mondjuk karlánc vagy bokalánc, belerejtve egy ólomüveg rózsába (lánc: 5000+ Ft, rózsa: 900 Ft). " hmm-hmm ez tetszik de ilyen rózsát hol lehet kapni, mondjuk debrecenben, vagy neten?
  10. Fowl

    Meglepetések barátnőnek

    nem rossz tippek! Az újság sztem jó ötlet, illetve szereznie gy pólót vagy egy sajátot nekiadni és vmit ráírtani, vagy esetleg ha én magam írok rá az se rossz GReg a dolgot sokkal romantikusabb oldalról közelítette meg de végülis.. melyik csaj mondd nemet a rózsaszirmok közti szeretkezésre?
  11. Fowl

    Meglepetések barátnőnek

    de én most nem 1 konkrét helyzetre várok tippeket hanem olyan ötleteket várok mint pl.: " én szoktam evnni 1 plüssmacit amit befújok teljesen a kedvenc parfümömmel amit már elkönyvelt az én illatomként így mindig rám gondol és nem is drága " vagy vmi ilyen tippeket várnék
  12. Fowl

    Meglepetések barátnőnek

    azért ha normális tippeket is adnátok nem lenne rossz.. mármint ezalól természetesen kivétel Creoque az ő tippe nem rossz elhet h megfogadom ! am hogy miért itt van? Mert szted ezt hová lehet tenni? Mégiscsak csajozás a téma, és az Erotika nem jelent feltétlenül szexet...
  13. Üdv mindenkinek! Moderátori engedéllyel rendelkezve gondoltam megnyitom ezt a témát.... Ide igazából hasznos tippeket ötleteket várnék, spontán meglepetések, hónap\évfordulók, születés-névnapokat illetőleg... Ha bárkinek van vmilyen tuti meglepetés ötlete, és megosztaná mindenkivel annak sztem örülnénk páran.. ( Nem, nem vagyok teljesen ötletszegény, csak hát ugye ha van vmi tuti kis meglepitrükk amitől naon bezsonganaka nők az nem sosem jön rosszul... )
  14. Fowl

    Mi vagy?

    csalás nélkül, csak A válaszom van. Hmm.
×
×
  • Create New...