Jump to content
PirateClub.hu

gokussj4

Veterán
  • Pontszám

    145
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About gokussj4

  • Születésnap 07/25/1991

Profile Information

  • Neme
    Férfi

gokussj4's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

1

Közösségi hírnév

  1. köszönöm szépen a válaszodat, és hogy leírtad a fontosabb dolgokat róluk. Az az a igazság hogy csak 20000 Ft-ja van rá, de ha ti tudtok más márkát vagy más típust ami jobb ezeknél akkor szívesen várom a véleményeteket.
  2. Na sikerült neki pénz hiányában leszűkítenie 4 féle típusra. Mind a négy Gigabyte : -GA-P43-ES3G -GA-EP43-DS3 -GA-EP35-DS4 -GA-EP31-DS3L(ez valamivel még olcsóbb az olcsó társainál, de talán ez is megfelelne neki) Szóval ezek közül szerintetek melyiket lenne érdemes megvennie??? Előre is köszönöm.
  3. Az lényegtelen, ugyanis azt is újat fog bele venni.Ezt elfelejtette ő is mondani csak most mondta. Szóval az is új lesz.(De most jelenleg egy 1gb -os samsung ddr/400-as és egy 2db 256-os TwinMOS ddr/400-as van neki)
  4. Köszi az eddigieket. Viszont most lenne még egy kérdésem. Egyik haveromnak bedöglött az alaplapja és új vásárlása előtt elég tanácstalan. Másra most jelenleg nincs pénze csak az alaplapra. A processzora egy intel celeron 2.8ghz lga775-ös 800mhz-s fsb-vel, a vide?karija pci-e-s a ram pedig sima ddr2-es. Az lenne a kérdésem hogy ettől függetlenül vehet egy újabb féle alaplapot amibe mondjuk 1333 mhz-és core2duo is beletehető majd????(mondjuk egy gigabyte ep43-ds3) Vagy pedig a régi procija csak egy régebbi alaplapba működne j?l. Válaszotok előre is köszönöm.
  5. Üdv. Tudom hogy nem teljesen ide illik, de a neki megfelelő topicban évek műlva kapnék választ. Szóval az lenne a kérdésem, hogy monitorvásárlás előtt állva 2 típus között gondolkodom. Mind a kettő Samsung. Az egyik a 933sn (18.5") típusú, a másik pedig a 2033sn (20") típus. Az lenne a kérdésem hogy megéri a 20"-os 5-ezerért drágábban vagy fölösleges mert a videókártyám nem valami top (hd3650)??? Előre is köszönöm a választ.
  6. Hy nekem az lenne a problémám hogy az egy éve vett Samsung 1024/400-as ramom nemrég elkezdte azt csinálni, hogy 5-10 perc után újraindítja a gépet vagy lefagy teljesen, de csak akkor ha játszok vagy videót nézek neten. Miután kivettem és visszatettem a régiket ez már nem jelentkezett. Mi lehet az 1 gb-os samsung baja????? Mit kell állítanom hogy jó legyen???? Vagy dohatom ki a kukába???? Előre is köszönöm.
  7. Hy ha felteszem a 2.2.1 es firmwaret és feltöröm utána a mobilinstallation ugyanugy kikell cserélni mint a 2.2 estetében?? És ha igen akkor mire mert 2.2.1 es mobileistallatinot nem találtam, akkor jó a 2.2 es is?? Előre is köszi üdv
  8. oké de azt hogy tudom megcsinálni, hogy a zenék meg a progik megmaradjanak??? még nem kellett ujratennem a firmwaret.backupot kell csinálni vagy ilyesmi.Ha igen azt hogy?
  9. Lenne egy problémám. Amikor indítom a Cydiát a loading közbe kilép.Semmi szokatlant nem csináltam vele egyszer csak ezt csinálja vhogy helyre lehet hozni?? Nektek volt már ilyen??
  10. Köszi szépen sokat segítettél:D
  11. Lenne egy kérdésem. Azokat a játékokat hogy kell feltenni, milyen mappába ami nem installálós csak a mappája van meg???
  12. Azt miért írja ki hoyg amikor feltelepítek egy progit vagy vmit cydiából vagy akár iTunesból akkor tölt és a safe modeba nyomja hogy a Springboard has crashed blablabla... et azóta csinálja mióta upgradeltem a winterboardot. Ezt miért csinálja????
  13. Egyértelmű , hogy a 4870.Egy játékért nem éri meg a másikat venni:
×
×
  • Create New...