Jump to content
PirateClub.hu

Terminátor 4 - Vin Diesel lesz a pusztító!?


Kera
 Share

Recommended Posts

Terminátor 4 - Vin Diesel lesz a pusztító!


Most érkezett a hír, hogy McG (Charlie Angyalai, Supernatural ? Odaát) rendező elárulta, hogy a következő, azaz a Terminátor 4 filmben Vin Diesel (Halálos iramban, xXx, Keménykötésűek, Védd magad!) lesz a főszereplő! A hír szerint Diesel már tárgyal a részletekről a Terminator készítőivel. Először azonban a Fast and the Furious film negyedik részének forgatásával van elfoglalva, majd jöhet Terminátor.


Egyre több információ szivárog ki a készülő Terminátor 4 filmről. Az egyik tv-showban elhangzott, hogy a népszerű férfimodell, Marcus Schenkenberg is szerepel benne, aki egy interjúban elárulta, Schwarzenegger 30 másodpercig lesz látható a thrillerben. Azt beszélik, hogy Edward Furlong játsza John Connort. A negyedik filmet is Jonathan Mostow rendezi. A film nem az előzőek folytatása, hanem egy újabb trilógia első része lenne. ?Sok mindent megtudunk majd a Skynet-ről, és arról, milyen lesz a poszt apokaliptikus jövő.? ? nyilatkozta Michael Ferris, a forgatókönyv egyik társszerzője. A történet a harmincéves John Connor szereplőre fókuszál. Ha hinni lehet a híreknek, akkor a filmet a magyarországi Etyeken forgatják. A T4-et 2009 nyarán mutatják be Amerikában.


Forrás: sorozatok-foruma.hu
Link to comment
Share on other sites

Csak az a baj hogy ami filmekben eddig szerepelt az mind szar volt, kivétel a Ryan közlegény, de ebbe nem is volt nagy szerepe, másik meg a Halálos iramban.

Igen a Sötétég krónikája sem egy legendás film ÁÁÁÁ NEEEEEEEEEEEEM!!!!! DEHOGY! Egyáltalán sőt egyenesen xar :lol:

Link to comment
Share on other sites

most nem azért de akkor mért Terminátor néven fojtatják? semmi köze nem lesz az original napszemcsis robothoz

... ezt nem értem... maga a terminátor története hamarabb megvolt írva minthogy leforgassák az 1. részt. Most akkor mondhatnánk hogy mert a 2. részben más a gonosz már xart se ér az egész. Kicsit olyan lesz ez mint amikor az első James Bondot lecserélték. Kicsit furcsa volt kicsit más. De attól még élveztük söt annyira megszoktuk hogy az új srác alig bírta magát megkedveltetni.

Link to comment
Share on other sites

Igen a Sötétég krónikája sem egy legendás film ÁÁÁÁ NEEEEEEEEEEEEM!!!!! DEHOGY! Egyáltalán sőt egyenesen xar :lol:

Jó az nem szar, csak unalmas. 3 van nekem kiirva összesen. Egyik a pitch black, másik ridick. Mert a világ jó, történet se rosz, viszont végül a filmek tök unalmasak lettek.

Link to comment
Share on other sites

Biohazard én erre a mondatra céloztam elsősorban "A történet a harmincéves John Connor szereplőre fókuszál."

nos ez alapján mért az a film címe hogy Terminátor??? legyen Gépek Háborúja vagy mittomén...

 

egyébként sztem ezzel is az lesz mint a Star Wars-szal...persze fejlődött a technika 30év alatt, de attól még az eredeti 3rész az überelhetetlen ;)

Link to comment
Share on other sites

Kiderült a negyedik Halálosztó film végleges címe. A Terminator Salvation: The Future Begins a Skynet és az emberek harcát mutatja be. A forgalmazás jogait a Warner Bros. szerezte meg.

 

Nemrég számoltunk be arról a pletykáról, miszerint az Andy Vajna - Mario Kassar vezette The Halcyon Company berkeiben készülgető negyedik Terminator film címszerepére Vin Dieselt szeretnék megnyerni a készítők. Ez az infó azóta sem nyert megerősítést, ám végre kiderült a végleges cím.

 

Azt már régóta tudni, hogy a harmadik rész után nem lesz több számozás a szériában és ezt alátámasztandó hírdette ki ma a forgalmazási jogokat megszerző Warner Bros. a véglegessé vált hivatalos elnevezést. Eszerint 2009-ben Terminator Salvation: The Future Begins címmel érkezik a mozikba az új széria nyitó része.

 

A rendező pozíciójára eddig McG volt az esélyes, ám ma az is kiderült, hogy még nem kötöttek senkivel szerződést. A főszerepben viszont visszatér Claire Danes és Nick Stahl, a forgatókönyvet pedig a harmadik részt is jegyző John Brancato - Michael Ferris duó jegyzi.

 

A sztori a Skynet és az emberek összecsapását állítja a középpontba. A producerek nem áltatnak senkit egy kerek történettel, hiszen ez a rész bevallottan egy új trilógia első epizódja lesz.

Link to comment
Share on other sites

Kár hozzányúlni a meglévő részekhez. Szerintem a T1-2-3 nagyon jól el van találva, a befejezés is rendben volt. Ez már csak egy újabb bőr amit le lehet húzni... sajnálom. :(:blink::( A következő mi lesz? Mondjuk csinálnak még 3 részt a Keresztapához v.valami hasonló klasszikushoz? :blink::(:o

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Még ki se jött a film , nem kell már egyszerre leírni .... Vin Diesel meg jó választás mert hatalmas színész :)

Majd ha kijött ráértek leírni hogy ilyen meg olyan sz@r lesz , addig felesleges és értelmetlen .... lehet meglepődtök milyen jó lesz .... kitudja .... :)

Én kíváncsian várom :)

Link to comment
Share on other sites

Hát nem tom ez a nagy arcváltás 3 rész után fura lesz de has okosok az elejébe arnit még belevonják aztán meg jöhet vin......

 

Mondjuk úgy h a jövőbe megsemmisítik az összes arny robot tipust és ez lesz az új.....v nem tom.

 

nagoyn lerágott csont már ez a Terminátor de illene pontot tenni a sztorira.

 

Már csak azért megnézem.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...