Jump to content
PirateClub.hu

petya1971

Veterán
  • Pontszám

    144
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

petya1971's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

12

Közösségi hírnév

  1. petya1971

    Microsoft Windows 7

    Talán megvan a gond, bár nem biztos. A BIOS-ban a SATA IDE-re volt állítva AHCI helyett. Az SSD-nek jobb az AHCI. Azóta 1 fagyás volt csak, de az valami más miatt lehetett. Az OCZ fórumon sokaknak van hasonló gondjuk. Köszi azért!
  2. petya1971

    Microsoft Windows 7

    Hát semmi különlegeset nem látok. Nem vagyok egy pc guru. Az Adobe dolgai, tűzfal, meg usb és video driver van ott. Vírus elméletileg nincs.. Bár ilyet ki mondhat biztosra manapság.
  3. petya1971

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Olyan problémám van már egy ideje, hogy mikor elindul a w7, kb. 20-30 mp-re kifagy, csak az egeret tudom mozgatni, aztán megy tovább. Van úgy, hogy az első 5 percben még csinálja párszor, aztán kikapcsolásig nem jön elő többet. Nem vagyok biztos benne, hogy szoftveres gond, de hátha valaki tudna segíteni. Az SSD-n csak a windows van. Nagyon megköszönném! Itt a gép config: Asus P8B75-M LX (1 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) QuadCore Intel Core i7-3770, 3700 MHz (37 x 100) 16Gb RAM NVIDIA GeForce GTX 660 (2 GB) OCZ-AGILITY3 ATA Device (SATA-III) 120Gb Hitachi HDS5C3020ALA632 ATA Device (2000 GB, 5900 RPM, SATA-III) TSSTcorp CDDVDW SH-224BB ATA Device (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:24x/8x, DVD-RW:24x/6x, DVD-RAM:12x, DVD-ROM:16x, CD:48x/24x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM) Chieftec 500W (nem tudom a pontos tipusát) Ez lehet gond? Épp határeset.
  4. petya1971

    Conan (remake) trailer

    Tegnap megnéztem és senkinek sem ajánlom. Hogy az ördögbe lehet valamit így elrontani. Momoáról egy percre sem lehet elhinni, hogy Conan. Borzalmas! Ha úgy hirdették volna, hogy egy rajongói film. Talán.... Amatőr, erőltetett, sok helyen értelmetlen. Arni az igazi Conan. Ez egy kalap %+!
  5. petya1971

    Prometheus

    Én őszintén bízom benne, hogy ez a sztori nem valósul meg. Totál agyonvágná a világot. Scott egy zseniális rendező, biztosan ki tudná hozni a maxot ebből, de szerintem nem kellene mindent a szánkba rágni. Pont az ismeretlen tette annyira idegesítően ijesztővé azt a megkövült idegent az első részben, rábízták a fantáziánkra. Csinálják meg, csak ne az Alien világba! Túl bugyuta a sztori. SZERINTEM.
  6. Már miért ne lehetne gonosz? Szerintem Apocalypse lesz az.
  7. petya1971

    Supernatural

    És lőn! Nagy rajongója voltam az 5. évadig, de amit itt a 6-ban műveltek, az már kínos. Inkább hagyták volna abba! Kár érte....
  8. petya1971

    Ősrobbanás, Isten, Teremtés...

    De amúgy sem mond ellent az Őrobbanás és Isten, mert lehet, hogy egy és ugyanaz. "Kezdetkor teremtette Isten az eget és a földet."=Ősrobbanás Amúgy, ha materialista szempontból nézem a dolgot, mikor megtörtént az Ősrobbanás, miért nem egy giga feketelyuk lett? Sokkal "apróbb" hipernova robbanástól keletkezik már. Nem értek hozzá, csak kérdezem.
  9. petya1971

    Fogsz venni 3D TV-t?

    Én kipróbáltam a S****-ban és csak pár percig volt rajtam a szemüveg, de amikor levettem teljesen szédültem, és mintha végig bandzsitottam volna. Nem volt kellemes. Másrészről viszont jó móka lenne, ha nem lennének ezek a "mellékhatások". Annyit biztosan nem ér, amennyiért kínálják. Szerintem ezt opcióként kellene meghagyni.
  10. petya1971

    A Földön is lehet idegen élet

    Hawkins professzornak volt egy elég elgondolkodtató megjegyzése, hogy elég csak a saját történelmünket megnézni, hogy hogyan bántunk a frissen felfedezett földrészek népeivel. Ha csak magunkból indulunk ki, szerintem nem biztos, hogy annyira szeretnék egy technikailag fejlettebb fajjal összefutni.
  11. petya1971

    Avatar (extra változat)

    A film szerintem 10-es. Persze tele van hatásvadász közhelyekkel, de ha az ember csak hagyja magát sodródni az eseményekkel fel sem tünnek ezek a kis "hibák". A mondanivalója tiszta, egyszerű, minden korosztály számára, egy gyereknek is érthető. Gondolom ez is szempont volt.... Ezt a filmet nem szabad mozis/camos formában megnézni, mert elrontja az élményt. Én 3d-ben láttam moziban és meg kell mondanom, hogy nagyon megéri az árát. Mindenkinek ajánlom!
  12. Amúgy nagyon sok neves fényképész használ programokat a kép továbbjavításához. Amúgy az a Photoshop radial blur zoom effektje.....
  13. hát egy biztos, photoshop van rajta. a kép készűlhetet messziről is.......
  14. petya1971

    Heroes

    Hát, tényleg kezd kicsit élvezetesebb lenni. Az, hogy ugyanazok a jók, ugyanazok a rosszak ellen, már lerágott csont volt. Ez az új gonosz? figura tényleg jó húzás volt, de szerintem nem fogja megmenteni a sorozatot. Sajnos szerintem kiírták belőle, amit csak lehet. Petert sosem szerettem, mert nyálas és túl volt tápolva. Így már jobb, hogy csak egyszerre csak 1 képessége lehet. Sylernek meg drukkolok, hogy térjen vissza, mert az ő karaktere legalább izgalmas és hát ő a főgonosz. Milyen lenne már, ha ott a cirkuszban térne magához és nem tudná érintéssel átvenni a képességeket. Rengeteg megskalpolt artista...... Jó kis akciófilm. Syler mindenki ellen.
  15. upc fiber 30. 1 éve a t-onlin-nál voltam, de nagyon rossz tapasztalataim voltak velük. béna értetlen ügyfélszolgálat, bunkó szervizes, szakadozó net, akkor még nem tudtak olyan netet ajánlani, amihez nem kell vonalas telefon, ráadásul ugyanazért a pénzért kétszer gyorsabb netet kaptam, szóval döntöttem és jól döntöttem. a upc-vel nagyon meg vagyok elégedve.
×
×
  • Create New...