Jump to content
PirateClub.hu

PauL_MarloW

Veterán
 • Content Count

  484
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About PauL_MarloW

 • Rank
  Törzsvendég

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Silent Hill
 1. PauL_MarloW

  Milyen eredeti játékot vettél meg legutóbb?

  Múlthét pénteken szereztem be a Fable 3mat. Emellett még eredetiben megvan: GTA4 Sacred 1-2 Guild Wars összes Far Cry Dungeon Siege 2
 2. PauL_MarloW

  League of Legends

  Az nájsz most én Ezrealra próbálok rágyúrni mégpedig úgy hogy a Manamournet megveszem majd azután manára gyúrok meg apra....(a manamourna a manából x% ot áttesz ADbe) így egész jó vagyok most benne.
 3. PauL_MarloW

  League of Legends

  Nekem bejön a karakter maga csak nagyon le van gyengítve....jó skilljei lennének de a hpja vmi ótvar kevés.... :/
 4. PauL_MarloW

  League of Legends

  Valaki Ezrealra tud vmi jó tanácsot adni?AD ra szoktam gyúrni de még néha úgy is elég papír a kari :/ pedig nagy favoritom lenne. Előtte Nunuval játszottam akivel nagyon ment.
 5. PauL_MarloW

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  Az a baj h már a főiskola,egyetem más világ....építs ki kapcsolatokat vagy vmilyen témában légy híres ott....pl haverom állandóan iszik majd minden nő megfektetett 1 időben...majd ezután 1 fél évre komolyabbra akarta venni a figurát s máris tudott válogatn ia nők közt, pusztán csak amiatt h hírneve lett....
 6. PauL_MarloW

  szúnyog vs. légy

  Spec a sszúnyogot utálom jobban mert a légy az csendben van éjszaka ha nem talál nagyobb fényforrást..meg ha talál is ott csücsül s nem azt várja hogy mikor vagy már félalvó állapotban majd elkezd a pofád körül zümmögni mint a szúnyog....szúnyoggal se lenne bajom felőlem csipkedhetne...csak csendben
 7. PauL_MarloW

  Milyen telefont vegyek?

  Sziasztok a közeljövőben szeretnék 1 olyan mobilt venni ami kiváló mp3 lejátszó és mobil is egyben. Konkrétan nem nagyon érdekel hogy mekkora pixelű kamera van benne mivel arra van külön fénykéezőgéem. a mai felállás 1 haldokló de újonnan kiváló minőségű mpio lejátszó(4gb tárhellyel) és 1 motorola v3 készülék 1 olyan mobilt kersek ami a 2 készüléket magában hordozza... vagyis tökéletes minőségű zenelejátszás és 1 átlagos készülék némi eleganciával (az utóbbit lehet törölni ha nincs ilyen ) Van már egy elképzelésem méghozzá a Sony Ericsson W595 de a multifunkciós csatlakozó miatt kicsit félek megvenni... nem egy ismerősöm panaszkodott h ha sokat csatlakoztatjuk a fülhallgatót meg mondjuk a töltőt 1 idő után felmondja a szolgálatot ez a része a telefonnak. :\ Szal a segítségeteket és pár ajánlatot kérnék 1 hasonló árú és tulajdonságú telefonra.. Előre is kösz .
 8. PauL_MarloW

  Nagy polip téma

  Vmiért bennem van 1 kis félelem feljük nézve...pl nem nagyon szeretném az utsó pár másodpercet átélni .... konkrétan ugyan azt csak az arcomban xD am tény h okos kis jószág...de ahogy a mondás is mondja a kényszer hozza a legnagyobb ötleteket.
 9. PauL_MarloW

  Fodx munkái

  Tetszik a Póló cask konkrétan az egészet megfordítanám...az oldalakat Meg az alsó sig még a király..további sok sikert
 10. PauL_MarloW

  Valami átszáguldott Magyarország felett

  Nem hanem majd a hullócsillagból kimászó kis pali radart fog dugni a valagadba Am kiváncsi lennék a dologra ami lepottyant.
 11. PauL_MarloW

  Mi a véleményetek a mai filmekről?

  Summoner re reagálva...elvan a szemünk kényeztetve...én már személy szerint unom a rengeteg számítógép effektet meg animációt..1 hús vér emberi szereplős filmben....én már nem ámulok rajta hanem konkrétan a hibákat keresem benne... Vmiért jobban ámulok 1 cobra 11 en mint mondjuk 1 transformers en... És ezért mert a látványra megy a média jóformán a film lényegét el is felejtették...a sztorit...néhol olyan rettentő rossz eseményt raknak afilmbe meg olyan kiszámíthatót h már nem élvezetes 1 film se....így vagyok a mostanság agyodicsért avatarral is... H mi a jóistenért olyan különleges az a film a mái napig nem értem...anno a titanictól se vágtam hátast... Szinészek..nos itt már kezdeném a twilight al...mint film és mint szinészi atrakció is bukott nállam...nemtudom h a tinicsajok mit esznek a főszereplő vámpírban, mert hogy a szinészi játékát se éreztem úgy h na..ez télleg átéli meg vhogy nagyon át se tudtam élni az egész filmet..ráadásul még olyan tepsi feje van a gyereknek h még én is szebbnek tartom magam nála..pedig nemvok matyóhímzés.... A játékadaptációk..nos én azt mondom erre hogy félnek a rendezők és a forgatókönyvírók..mert konkrtan a játékot nem akarják megeleveníteni de mégis azt a feelinget akarják visszahozni,nos ezért lett gagyi a Max Payne...mikor annak a játéknak egy az egybe vászonra való sztorija volt...idióta valkűrök meg "feldugom a valagamba a kúpot és kemény leszek" max nélkül.1 darab játékadaptáció tetszett nagyon az pedig a Silent hill megmaradtak 60% ban a játék sztorijánál de a főbb karaktereket a 4 részből belegyúrták a filmbe és a világ hangulatát pedig 100% ban visszaadták.
 12. PauL_MarloW

  Anime

  őszintén...én nem vagyok oda ezekért az animek ért...valahogy a több ezer részből álló animekben csak a pénz forgatást látom... viszont aminek tudom h vége van Pl az elfen lied meg devil may cry azt szeretem. tudtok nekem még ilyeneket ajánlani?
 13. Sziasztok anno régen még középsuliban szerettem ezzel a programmal kevergetni , házibuliban is ha kevertek a gépen szivesen beültem és dj-skedtem 1 kicsit amit a közönség élvezett... Aztán most pár dnb szám meghallgatása után rámjött megint a keverhetnék Csak 1 bajom van...az istennek se tudom beállítani azt h az 1. ik keverő a hangszórón a másik keverő pult meg a fülesben menjen... 5.1 es alaplapi kártyám van... Realteket feltettem rá h manipuláljam a kimeneteket... de nem tom megcsinálni...vki tudna segíteni? Előre is kösz.
 14. PauL_MarloW

  Rájöttek a sperma titkára!

  Még jobb ha nem emléxel semmire kijózanodsz WTF és 1 jó nő fekszik melletted meztelenül
 15. PauL_MarloW

  Riddick....(szinkronos előzetes)

  nem akarok offolni de a xXx 2 ben nem kinírták dízelt?rég láttam már. Am várom a további híreket Riddickről..
×