Jump to content
PirateClub.hu

Psychooo

Veterán
  • Pontszám

    633
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Psychooo

  • Születésnap 04/28/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    uborka city

Psychooo's Achievements

Made in China

Made in China (12/24)

4

Közösségi hírnév

  1. Psychooo

    Segítsetek

    1. Nekem nem jön be a csaj =) 2. Belőled nem sok látsz ka szemcsinek köszönhetően.. 3. Szavazásba az volt, hogy Én...és én képeim szebbek Ennek a szavazásnak nincs értelme, mert sztem rajtam kivül szinte mindeki a lányra fog szavazni, mert a felhasználók többsége férfinemű
  2. Psychooo

    Háborús játékok

    De én itt a singlet vettem figyelembe, meg mivel nincs is pénzem eredetire, így csak botokkal játszottam.
  3. Psychooo

    Kinek szurkolsz?

    Nem drukkolok semmiben senkinek. Szal másra szavaztam Minek drukkoljak, semmi hasznom nincs belőle. Ha drukkolok is vmi versenyben akkor az is olyan, hogy nem egy csapatnak hanem a magyaroknak.
  4. Egyértelmű, hogy Vágó. Balázs sehol sincs houá képest, látszik a műsoraikon is a 2 személy közti különbség. Érdekes, hogy eddig 11en szavaztak Balázsra, de közüllük egyik sem írt még ide.
  5. Psychooo

    Háborús játékok

    CoD-ra szavaztam, mert: 1. Moha nem csapatalapú, kivéve utolsó 2. 2. Battlefieldbe hülyék a botok. 3. Armed Assaulttal , Company of Heroessal nem játszottam még. 4. World in Conflict...hát tetszett a pálya rombolhatósága, de nem volt az igazi.
  6. Psychooo

    Anime

    Hu ez tényleg jónak tünik, bár hiányzik nagyon a vér
  7. Psychooo

    Torrent vs Fórum

    Torrentet használok. Sokan panaszkodnak a sebbeségre. Általába én a 280as letöltési sebességem mindig kitudom vele használni. Másik dolg meg ha nagyon lassan jön akkor több dolgot töltök egyszerre. Letöltésért semmi pénzt nem adok ki, inkább jöjjön le 1 hét alatt a játék, zene vagy akármi, mint hogy még emeltdíjas sms-t küldjek érte. Rapid meg fix IP-vel kicsit nehézkes.
  8. Psychooo

    Abszint

    Még én se ittam és hát a Stroh rum tényleg finom. Egyszer vettem egy üveggel...hát felét megittam (jó sütire emlékzetőt aroma), +vodka +sör és hát szörnyű volt. Többek között új nadrágot vettem
  9. Psychooo

    Anime

    Régebben megnéztem a Blue Gendert és a Yu-Yu Hakusho-t (ezt ki is írtam). De most jutottam el oda hogy belebolonduljak az animekbe . Most a Devil May Cry-t és a Death Note-t lestem meg. A death Note igen nagy sorozat, kár hogy csak 37 részes.
  10. Psychooo

    ki mennyit költ karácsonykor?

    Anyámank egy fonott újságtartó - 1600 Ft Apámnak üveg whisky - 2000 Ft Nővéremnek vmi hajápoló izék - kb 2500 Ft Barátnőmnek egy könyv, mert már ékszert kapott annyit h fel se tudja venni - 3000 Ft Anyjának, apjának még nem tudom mit vegyek.
  11. Mondja egy rap zenét hallgató 1. A Korn nem ugrál maszkokban 2. A maszkokban ugráló zenekarnak is vannak light számai, úgy hogy nem csak csapdossák a gitárt. Bár azon gondolkozok hogy a gitrácsapkodás alatt általánosságban írtál. Na mind1, úgy sincs köze a topichoz.
  12. Psychooo

    Van barátod/barátnőd?

    Van, és kb 1 év 2 hónapja vagyunk együtt.
  13. Psychooo

    Ird be hogy...

    Hát nagyjából azt értem el hogy lefagyott a gép szal abbahagytam a nyomkodást xD
  14. Psychooo

    Legjobb autós szimulátor.

    LFS és rFactor. Többinek semi köze a szimulátorhoz szerintem. Nem értem, hogy mi alapján modják rá ezekre, hogy szimulátor, meg h mennyire élethű, mikor tökre irányíthatatlanok. Ha meg irányithatóak, akkor sincs közük a szimulációhoz.
  15. Itt most nem az a lényeg, melyik az "igazi" rock, hanem hogy miért nevezik ezeket sokan divatnak. Bár ha belegondolok, van valami abban amit írtál. Ez a rész talán megmutatja, hogy miért divatozzák le ezeket a zenekarokat: "rengeteg "rocker" ezekkel azonosítja a rock zenét". Szal az a rengetek "rocker" csak ezeket ismeri, és ezeket hallgatja. Viszont a dalszövegeik nem olyanok mint pl a TCS-nek mostanság. Bár új kornt albumot nem is hallgattam meg, pedig meg van. Na mind1 =)
×
×
  • Create New...