diablo91 Posted Szeptember 4, 2007 Share Posted Szeptember 4, 2007 Adobe Audition Mivel ez a név már sokszor elhangzott ebben a topikban, ezért bátran írtam (plusz nekem is bejön), de vannak még hangszerkesztő progik. (pl. sony sound forge) ok, köszi. megnézem. és ez volt az 500.hsz-em Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergely_1990 Posted Szeptember 4, 2007 Share Posted Szeptember 4, 2007 Én a Cubase nevű progit használom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Szeptember 4, 2007 Share Posted Szeptember 4, 2007 gitárral Azt gondoltam, de a dobot mivel csináltat alata, mert gondolom nem egyszere csináltat a kettöt és közben vetet fel a kazetás magnóra lehet hogy lábbal rugdosta gitározás közben a dobgitárt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariaproii Posted Szeptember 6, 2007 Share Posted Szeptember 6, 2007 Bocs a késői válaszért Szóval a Sony ACID nevű progival csináltam, ami egy profi multitrack progi, bár annyira nekem nem fekszik, csak hát ezzel kezdtem el. Azazhogy Sony Vegassal, csak abban nem volt VSTi-kezelés, és ezért váltottam ACID-ra. VSTi-vel csináltam a dobot is, az EZDrummer-rel. Aki nem tudná: A VSTi egy olyan dolog, ami egy midi cuccra más hangmintákat rak rá, mint az eredeti. Tehát midiben megírtam a dobot (kb 6-7 óra ) és ráküldtem erre a VSTi-re, és gyakorlatilag Premier dobszerkón """játszottam""" Zildjan cinekkel Amúgy a többi (Akusztikus gitár, 2 elektromos gitár, basszusgitár, szinti) az saját feljátszás. Összesen kb 12-14 sávon van az egész Egyébként alapnak én is az Audition-t ajánlom, azzal csináltam eleinte az ilyeneket, és nagyon könnyen kezelhető, hasznos progi. üdw Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DetoXhun Posted Szeptember 9, 2007 Share Posted Szeptember 9, 2007 Én most kaptam 1 gitárt szülinapomra: Yamaha C-40 A gitársuli c. könyvből próbálkozok majd tanulgatni, remélem menni fog. Ha bárkinek van bármiféle gitártanuláshoz való cucca (bármi), az legyen olyan kedves, és ossza meg! (Most kezdek el tanulni, szóval ne HC cuccokat adjatok ) Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Szeptember 9, 2007 Share Posted Szeptember 9, 2007 hajrá mindent bele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgabor Posted Szeptember 11, 2007 Share Posted Szeptember 11, 2007 Na engem az érdekelne h miskolcon hol van vmi hangszer bolt ahol lehet kapni klaszikus gitárt(kb 8-14 ezer FT).Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 én mondjam meg tolna megyéből???? :lol: javaslom egy verőfényes szombat délelőtt sétálj egyet a városodban és nézelődj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergely_1990 Posted Szeptember 16, 2007 Share Posted Szeptember 16, 2007 Az Olasz és Társában(plázában van), vannak ilyen árban akkusztikus gitárok. De én a helyedben még gyűjtenék hozzá... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Szeptember 17, 2007 Share Posted Szeptember 17, 2007 én meg azt ajánlanám hogyha még nem tetted meg, akkor kérdezősködj körbe havermál-rokonnál-ismerősnél, hátha akad egy nem használt klasszikus gitár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Szeptember 17, 2007 Share Posted Szeptember 17, 2007 nemtudjátok hol lehet nagyon olcsón használt basszus gitárt venni??(valami jó márkátlan is jó) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgabor Posted Szeptember 17, 2007 Share Posted Szeptember 17, 2007 gergely_1990 Köszi majd benézek oda hmm te nem a Szentpáliba jársz?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 én meg azt ajánlanám hogyha még nem tetted meg, akkor kérdezősködj körbe havermál-rokonnál-ismerősnél, hátha akad egy nem használt klasszikus gitár jaja, én is így szerváltam egyet és megtanultam rajta pedig nem vmi hűdehú gityó aztán persze jött az elektronyos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Szeptember 19, 2007 Share Posted Szeptember 19, 2007 jaja, az első mindenképp klasszikus legyen, mert ugye aki azon tud, az mindenfélén tud mongyuk ha nemjön be akkor is vehetsz még egy akármijen noname izét, a lényeg hogy ne legyen túl drága, mert ha esetleg megunnád vagy vmi akkor ne "dobjál" rá ki x ezer forintot elsőnek mind1 a márka is mert azt úgyis megtudod hogy mik a jó márkák ha már mélyebben beleásod magad. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Szeptember 19, 2007 Share Posted Szeptember 19, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=IA0kx9ZbOzI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Szeptember 20, 2007 Share Posted Szeptember 20, 2007 jujj de furcsa 20cm szakáll nélkül 1ébként naon jó nekem teccik,pedig én durva zenéket hallgatok jó a hangja is meg a tudása is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Szeptember 20, 2007 Share Posted Szeptember 20, 2007 jaja mostmár elváltozott a hangja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 zakk wylde egy isten... látszik rajta hogy tényleg szívből játszik és énekel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 nézzetek meg pár interjúját , de elég 1 is sztem.. Zakk " you know " Wylde... nem hallottam még tőle olyan mondatot amibe nicnsen " you know " . de 2-t 3-t is bele szokott rakni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Szeptember 22, 2007 Share Posted Szeptember 22, 2007 amúgy most játszik vmi bandában is nem? asszem Backyard Babies a neve (nem biztos) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Szeptember 22, 2007 Share Posted Szeptember 22, 2007 black label society Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Szeptember 23, 2007 Share Posted Szeptember 23, 2007 ja lehet... közbe megnéztem pár interjút vele... hát minden mondatába legalább egyszer benne volt egy "you know" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Szeptember 26, 2007 Share Posted Szeptember 26, 2007 rájöttem h naon teccik ez a szám és meg akarom tanulni! nincs meg vkinek a kottája? lécci vki tegye fel megköszönném! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Szeptember 28, 2007 Share Posted Szeptember 28, 2007 már megvan azt fogom csinálni h átirom gp5-be! ha kell vkinek csak szóljon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 egy nagyon nobb kérdést kérdezek most!!!elektromos gitárhoz kötelező a erősitő? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Szeptember 30, 2007 Share Posted Szeptember 30, 2007 Nem muszály.... Rákötheted épre is, persze az nem ugyanaz, viszont ha pl veszel egy hangkártyát (sound blaster audigy is megteszi kb 5000 Ft) akkor az képes futtatni a guitar rig 2 nevű programot,amivel effekteket nyomathatsz a gitár alá és elég szépen szól..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Szeptember 30, 2007 Share Posted Szeptember 30, 2007 tomyka: nagyon ajálnaltos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Szeptember 30, 2007 Share Posted Szeptember 30, 2007 Mindenesetre kell vmi mert önmagában nincs vmi nagy hangja.Sztem inkább erősítő mint 1 hangkártya... az erősítőt felkapod és viszed a haverodhoz mondjuk és zúzhatsz... ha gépről nyomod az azért nem ilyen egyszerű. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyzzs Posted Október 1, 2007 Share Posted Október 1, 2007 Csak otthoni használatra: érdemesebb gépre kötni, mert olcsóbb... Olvass vissza itt is meg a Programoknál is...Mert: a PC-d procija még mindíg sokkal nagyobb mint bármilyen torzító\effektező-nek és a hangerő csak egy dolog... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Október 2, 2007 Share Posted Október 2, 2007 kösszi mindenkinek a választ!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts