Norbike Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 erről a multieffektröl mi a véleményetek: http://hangshop.hu/shop_artdet.php?shop_id...5&cikk=ax5g sztem nekem megteszi kezdetnek Sztem jó választás lenne. Én is majdnem ilyet vettem csak nekem ax3g lett belőle. Lényegéban ugyan az csak ugye az ax5g-n van hangerő/wah pedál is. Szerintem jó választás lenne, mert ezt a pedált nagyon sokáig tudnád használni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 a hid és a hidpikup között van egy iesmi: http://guitartechtuition.com/bridge-electric.jpg na itt a csavart kell tekerni( a két szélsőt, amik merőlegesek a gitár testére). de ha ezeket elállitod, akkor az oktávot is be kell lőni megint, amit a kis pici csavarokkal tucc, amik a gitártesttel párhuzamosak. a hurok alatt vannak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Na most már ezt is tudom. köszi! Na ezek meg az én gitárjaim A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Új projektem lesz... veszek alapnak egy öreg Squier Stratocaster-t és feltuningolom. A régi SSS layout helyére HSH kerül, úrjafestem, újralakkozom, a nyakat megcsiszolom (vagy esetleg ha lesz pénzem veszek egy újat), új plexiket szerelek fel stb. Milyen színt ajánlotok? Alapból krémszínü, Violet Burst-ra vagy valami Arctic szürkére gondoltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 a Violet Burst jól hangzik mondjuk nekem még a Grey Burst is nagyon bejön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-stranger- Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Aha, alapfokú művészetoktatási iskolában tanulok, és vannak classicus koncertjeim. Sajnos eddig csak Csornán léptem fel, de majd lehet hogy Győrben is fellépek meg Budapesten de azért mert felsőoktatási zeneművészeti-intézményben szeretném a tanulmányaimat fojtatni, és vagy jazz-zenész, vagy pedig classicus-zenész szeretnék lenni Én is nagyon sokat járok koncertre klasszikus gitár zenével ......remélem ebbe az évben is lesznek fellépések;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Én is nagyon sokat járok koncertre klasszikus gitár zenével ......remélem ebbe az évben is lesznek fellépések;) Én a metal iparba szeretnék betörni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sixx Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 kinek kell eladó baszgitár? codcaptspiers@citromail.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 ennél kicsit bővebben ha kérhetnénk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark403 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 megiint segítség kellene, ujjgyakorlatokhoz kellene kotta, amiböl megtanulok normálisan arpeggio-zni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sixx Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 ennél kicsit bővebben ha kérhetnénk régi indonéz Squier P bass Standard, fender pickuppal. NEm a mai kínai darab.. csak a gitár volt 67000 a pickup + 25000, + 5000 ftos straplock + zsírúj rotosound. 75000 ért. na? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 áhh én gitáros vagyok de nem rossz. én jobban birom a bejáratott gitárokat, mint az ujakat. a következő gitárom( ami nem mostanában lesz) az egy használt gitár lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 ÁÁÁ ma jöttem rá magamtól hogy csinálni kell Zakk Wylde féle sípolós nyújtást Végre sikerült ezt a számot tolom most : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sixx Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 áhh én gitáros vagyok de nem rossz. én jobban birom a bejáratott gitárokat, mint az ujakat. a következő gitárom( ami nem mostanában lesz) az egy használt gitár lesz. nem tudsz olyat akinek kellene? ilyet fogok venni : http://www.harmony-central.com/ProductImages/Large/000008342.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 ÁÁÁ ma jöttem rá magamtól hogy csinálni kell Zakk Wylde féle sípolós nyújtást Végre sikerült ezt a számot tolom most : ja, ami kb 0:30-tol van, h sipoltat és közben vibrátozik? az könnyü, én elég sokat szoktam csinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Az angol neve pinch harmonic és vennem kéne egy új húrkészletet mert már nem hangzik olyan szépen rajta a PH. A PH egy metál számban sztem elengedhetetlen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Azt én innen tanultam, tök jó technika http://www.gitartanfolyam.hu/kakofon-es-felhangos-pengetesek.php Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
attilak Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Egy kérdésem lenne elekromos gitár húrokkal kapcsolatba, ha egy elektromos gitáron alapból, gyárilag egy 10-46 os D'addario húrkészlet van rajta, akkor ha egy 10-52 eixirt rakok rá, attól nem megy tönkre (alap hangoláson persze)? (Elhajlik egyéb szörnyüségek ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Hát ha elhajlik töle, akkor legalább tudni fogod hogy sz@rt vettél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Egy kérdésem lenne elekromos gitár húrokkal kapcsolatba, ha egy elektromos gitáron alapból, gyárilag egy 10-46 os D'addario húrkészlet van rajta, akkor ha egy 10-52 eixirt rakok rá, attól nem megy tönkre (alap hangoláson persze)? (Elhajlik egyéb szörnyüségek ) hát attol függ mien kemény a nyak, mien minőségü a gitár. ha elhajlik akkor ott a pálca elvileg, amivel tucc állitani rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
attilak Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Ibanez gitár úgyhogy szerintem bírni fogja, kösz a tanácsot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 ibanezből is van ám szar (és most nem hazabeszélek, mert nekem is ien van) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
attilak Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 RG321MH egész jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 na arrol azt mondják h télleg jo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacemarine00 Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Jó napot mindenkinek Ismét lenne egy kérdésem. Nemrég lett egy Foldy Rose termolos gitárom(persze csak Linced-t a a termolo), láttam már hogy a szokásos 3 helyet több rugót használnak. Arra lenék kíváncsi mivel lesz jobb a termolo ha több rugót használok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ervin.szomszed Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Hello Az lenne a kérdésem, kérésem, hogy én basszusgitározok és ahoz jó lenne valami letölthető bass tanuló video pl. amcsi is jó mert ők rengeteg ilyent gyártanak de ha van akkor magyar lenne a legjobb. A youtube ról probágattam letölteni de annak a video és hang minősége is pocsék. + ha van könyv is az jó lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Jó napot mindenkinek Ismét lenne egy kérdésem. Nemrég lett egy Foldy Rose termolos gitárom(persze csak Linced-t a a termolo), láttam már hogy a szokásos 3 helyet több rugót használnak. Arra lenék kíváncsi mivel lesz jobb a termolo ha több rugót használok. nos nem vagyok egy nagy tremolo szakértő, de sztem minél több a rugó, annál kevesebb az esély rá, hogy a gityó a tremolo használata miatt elhangolódik.Thát jobban tartja az eredeti állapotot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tincsi666 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 ígyvan, ezért van a floyd rose-osokon a fejrészen is egy "vas" ami szintén tartja még a húrokat, mivel a floyd rose sokkal durvábban tépi a húrokat mint a sima vintage tremoló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer_queen Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 Én sajnos későn kezdtem... nyáron vetem egy Akusztikus Gitárt, van hozzá pengetőm, csak hát van 1-2 gond... -A húrok nem szabályosak, az alsó 3 húr egy damilhúros fűnyíróból van kivéve... -Nincs rendesen behangolva -Nem tudom kottáról olvasni, csak TAB-okat használok -Az ujjaim nem tudnak "táncolni" az érintőkön, eztért nem tudok gyorsan akkordot váltani... Talán az első 2 probléma nem is akkora gond... De az utolsó 2 problémára kérek segítséget... És nem értem hogy az "üres hang" (0. bund) miért olyan hangos, a lefogott meg miért olyan halk Ja és, Nylon húros Akusztikus Gitárom van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
attilak Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 "A húrok nem szabályosak, az alsó 3 húr egy damilhúros fűnyíróból van kivéve..." Szól is egyáltalán? fűnyíróhúr valahogy nem gitározáshoz való Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts