Jump to content
PirateClub.hu

Spacemarine00

Veterán
  • Pontszám

    68
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Spacemarine00's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Egy kezdő multit én is tudok ajánlani, azzal meg ismeri az ember a Delay-t, Flanger-t,Cohrus-t meg a többi zsír effektet. Valakinek van tapasztalata hét húros gitár terén? Mert az lenne a kérdésem hogy a legfelső H húr menyire van meg feszítve, menyire terheli a nyakat?
  2. Dimarzio-t kösz, inkább kihagyom nincs 25k . egy 10k kőrül gondolkodtok, az artec-nek csak annyi lenne az előnye hogy új. a gitár meg flying V.
  3. Sziasztok. Most vagyok pick-up vásárlás elöttés nem tudom mit vegyek EMG-t vagy Artec-t. Az emg-ról csak jót olvastam az artec-el meg aza a bajom hogy nagyon nem hallotom róla semmit. Tudnátok nekem tanácsot adni?
  4. Szerintem is nagyon fel tudod tunigolni a hangzást a termolóval fölég a solo-kat . Mondjuk ez lehet hogy csak nálam van de ha a húr "bekopik" akkor már nagyon kicsi az esély rá hogy elhangolódik, ezért utálok húrt cserélni a me megint be kell koptatni. A ZOOM G1X effektről tudtok nekem valamit mondani. Tudom hogy az analóg a király de arra most nincs pénzem hogy össze rakjak egy égész táblát.
  5. Nincs valami jól bevált módszeretek a hangszigetélésre, a tojástartón kívül
  6. Szerintem is spórolj és vegyél egy ibanezt, legfeljebb használtan. Nekem van vorsonom és a pick-up nagyon szarok, meg hát a szilfa test se a legjobb. Kezdő gitárnak jók de másodiknak nem.
  7. Hello. Nem tudnátok nekem meg mondani a Les Paul test milyen vastag, és arra a régi klasszikusra gondolok. Köszi:D
  8. Köszönöm a választ, én is ilyesmire gyanakodtam csak jobb a profiktól hallani. killer_queen: Az utolsó 2 problémára is van megoldás. Jártál szolfézs-ra vagy volt ének órád? Elöször szeitem tanult meg az ABC-s hangokat meg hogy melyik húr melyik bund-nál milyen hangot ad ki. Aztán G-kulccsal(violinkulcs ) könyü be helyettesíteni. Az hogy az újaid nem tudnak "táncolni" az érintőkön, könnyen orvosolható Kromatikus gyakolrlatokal.
  9. Jó napot mindenkinek Ismét lenne egy kérdésem. Nemrég lett egy Foldy Rose termolos gitárom(persze csak Linced-t a a termolo), láttam már hogy a szokásos 3 helyet több rugót használnak. Arra lenék kíváncsi mivel lesz jobb a termolo ha több rugót használok.
  10. Spacemarine00

    Ordító kung-fu harcos

    Ez hatalmas, röhögtem rajta
  11. Köszönöm a válaszokat. Hát hátrálni nem tudok mert igyis én vagyok a legmesszebb az erősítőtől. Akkor maradok a régi megoldásnál hogy kapcsolgatom az effektet. Én is szeretem amikor gerjed csak amikor megállunk valamit beszélni akkor zavaró.
  12. Hello, hello Lenne még egy kérdésem. Ha nagyobb hangerőn nyomjuk nagyon be sípol a gitár. Haver azt mondta halkítsam le a gitárt, működik is de attól más lett. Gondolok itt a felhangos pengetésre. Ti hogy küszöbölitek ki ezt?
  13. Régeben olvastam éröl. És ott azt írták hogy, vérfertőzés van a dologban, vagyis az. A másik videóban pedig az embernek a lábai hátra felé állnak vagy nem tudom, de nem sima pók járás. Egyébként érdekes mutáció vannak az emberi testnek, de az még furcsáb hogy ezekkel a mutációkkal is élet képese.
  14. Hello gitárosok. Lenne egy kérdésem felétek. Az erősítőn a 3 sávos hangszínszabályzókat hogy kell beállítani? Mármint van valami rendszer vagy úgy hogy, nekem tetsszen.
  15. Hát egy orosz gyártmány, szóval bármi lehet. Nem érdek a helikopterekhez, de lehet hogy termál-ba vagy hogy hívják a felfele ható meleg levegő áramlást, került. De nem tudom hogy a helikopterek képesek e ilyenre, lehet nagy hülyeséget mondtam
×
×
  • Create New...