zanzaTomi Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Szerintem a kor csak valamennyire számít. Mostani barátnőm és köztem négy év van 18-22. Igazából nem a kora számít, mert nagyon egy hullámon vagyunk. De volt már olyan barátnőm, h három évvel voltam nála fiatalabb, és se őt nem zavarta, se engem. Az, hogy azért mentünk szét, mert én még talán egy kicsit gyerek voltam hozzá, az nem a kor miatt volt. Ha a most lett volna akkor, azt kell, hogy mondjam, felnőttem a feladathoz. De mint tudjuk, a mult az csak mult. Az meg már bocsi, de nagy butaság, h nem lehet felnézni a fiatalabbra. Mégis miért?! Azért mert hamarabb születtem? Ki nem csinálja le? A kor csak egy szám, egy statisztikai adat, melyen nyilván vagy tartva, a születésnap meg egy jó alkalom, hogy bulizz. De inkább a tettek, és azok a dolgok beszéljenek helyettünk (meg a korunk helyett), amit letettünk az a asztalra, és nem a sörösüvegre gondoltam. Nah, erről meg ez a véleményem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Km2ero. 12-14 éves lányok 5-től 8 évig terjedő szabadságvesztéssel járnak. Na de félre a viccet 27:22 fiu javára szerintetek nem gáz? Kicsit érdekes a dolog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
km2ero Posted December 18, 2009 Author Share Posted December 18, 2009 nah igen, kiscsajokkal vigyázni ebben egyetértek am amiket írtatok: 2 év korkülönbség nem gáz am az nekem külön tetszik ha csaj idősebb ( volt itt 2-3 év is a válaszok közt..) ez valahogy tetszett nekem is jo lenne valami idősebb csaj.. akár 2 évvel is idősebb.. de válaszolva a kérdésre: nem gáz a 22:27 arány ha a fiú javára van... fordítva már furcsácska lenne kicsit.. de fiú javára.. semmi kivetni valót nem látok benne szóval hajrá ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tboyster Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Az én barátnőm a 15 volt, majd rá 1 hónapra töltötte a 16-ot, mikor szerelmesek lettünk. Én ekkor 23.szülinapom töltöttem éppen aznap. Szóval így 7 év van köztünk. Lassan 2 éve együtt vagyunk, de nagyon édes termtés . Jól megvagyunk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
km2ero Posted December 21, 2009 Author Share Posted December 21, 2009 huu az igen akkor hajrá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
piccolacui Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 7 év és 7 nap van köztünk, és ez lesz a 4. karácsonyunk együtt. Bírja a strapát, pedig nem lehet mindig könnyű. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huskey Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 én 20 vagyok, és van egy 16 éves lány. jól megértjük egymást, de nem tudom h belevágjak e vele egy kapcsolatba? sztetek??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Kedvesem 17 éves , én 19 vagyok , 2 év 20 nap van közöttünk Mégis többnyire Ő az érettebb gondolkodású Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Barátnőm idősebb! Én 18 vagyok, és ő is! picivel több mint 8 hónap van köztünk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
piccolacui Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Szerintem vágj bele a kapcsolatba. Az a 4 év nem sokat számít. Az emberek túl nagy figyelmet szentelnek a kornak, holott egy ember érettségét nem az határozza meg. 16 évesen lehet érettebb, komolyabb, mint egy 20 éves lány. Már tizenéves koromban se voltak 20 évesnél fiatalabb barátaim, mégis a legtöbb kapcsolatban így is én voltam az érettebb gondolkodású a fiatalabb korom ellenére. Azért jövök olyan jól ki a mostani párommal is. Szóval vágj bele mindenképpen, és a karácsonyt már ünnepeljétek együtt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
km2ero Posted December 22, 2009 Author Share Posted December 22, 2009 jol mondod piccolacui egyetértek vágj bele, nincs mit vesztened és szégyelnivalód sincs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Én most nemrég lettem 25 , ő pedig 22 éves, nem látszom nála idősebbnek, és amúgy is fél fejjel alacsonyabb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huskey Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 köszönöm a tanácsokat a fejleményekről tájékoztatlak titeket ha lesz addig is kellemes ünnepeket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moo019 Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Én 19 éves vagyok a barátom pedig 17 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 fél év, az ő javára. Eddig semmi gubanc nem volt, és végre van valakim, aki az ágyban is hozza a szintet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsilp Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Köztem és a barátnőm között 10 év a különbség én21 ő 31. Ennyi és tök jól megvagyunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norbi32 Posted Január 2, 2010 Share Posted Január 2, 2010 én 22 barátnőm 20 éves Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktomi Posted Január 4, 2010 Share Posted Január 4, 2010 8-évvel fiatalabb, de szerintem nem jó a nagy korkülönbség! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csontee93 Posted Január 23, 2010 Share Posted Január 23, 2010 Én 17 leszek, a barátnőm pedig 19. 2 és fél van köztünk. Egyáltalán nem probléma, sőt.. Másfél éve együtt vagyunk. Eddig is 1-2 évvel idősebb barátnőim voltak. Sokkal jobban kijövök velük, mint a nálam fiatalabakkal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolli Posted Január 25, 2010 Share Posted Január 25, 2010 Én 22 bnőm 32 legutóbb.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted Január 25, 2010 Share Posted Január 25, 2010 én 22, szerelmem 24 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomax321 Posted Január 31, 2010 Share Posted Január 31, 2010 Hát még egy hete volt barátnőm... Én 18 vagyok, ő meg 15... 1,5 évig tartott (jött egy másik gyerek:( ) és rájöttem, ha komoly dolgot akarsz, akk jobb, ha 17 éves minimum a csaj...szerintem kb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Február 8, 2010 Share Posted Február 8, 2010 Másfél évvel vagyok idösebb... másfél éve vagyunk együtt. Lelkileg mondjuk már rég lehagyott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman1984 Posted Február 8, 2010 Share Posted Február 8, 2010 A barátnőm 19, én meg 25! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
noccikaa Posted Március 10, 2010 Share Posted Március 10, 2010 Hát a barátom 15 évvel idősebb mint én. Én nagyon jól megvagyunk.. Szerintetek ez sok? 22:37 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petit :) Posted Március 11, 2010 Share Posted Március 11, 2010 ha neked nem sok akkor ne érdekeljen a többiek véleménye, nyílván szereted azért vagy vele nem? ne hagyd magadat befojásollni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 11, 2010 Share Posted Március 11, 2010 és rájöttem, ha komoly dolgot akarsz, akk jobb, ha 17 éves minimum a csaj...szerintem kb... Bölcs észrevétel. Hát a barátom 15 évvel idősebb mint én. Én nagyon jól megvagyunk.. Szerintetek ez sok? 22:37 A 17-hez képest fel se tűnik. Egyébként a szerelem kortalan, pusztán jól ki kell jönni egymással a két félnek és akkor bármennyi lehet köztük a különbség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geratar Posted Március 11, 2010 Share Posted Március 11, 2010 én -1,5 -el vagyok idősebb ő 21, én 19 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joshyteam Posted Március 15, 2010 Share Posted Március 15, 2010 Fordított Téma nincsen? Mert én vagyok 18 és a barátnőm 32..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
km2ero Posted Március 17, 2010 Author Share Posted Március 17, 2010 wow!! vannak itt érdekességek sok boldogságot mindenkinek először is de azért hozzáteszem : tudtok élni... az érdekes lehet ha lány idősebb... de nem rossz, kipróbálnám én is első látásra nekem nem tetszenek a nagy korkülönbségek, sőt másodikra sem pl 18-20 az egyik, másik meg 30 fölött... sok problémával járhatnak sztem részemről az ideális korkülönbség -3 és 4 év között van (fiú részről)... személyes meglátásom szerint tehát 3 évvel idősebb a csaj vagy én vagyok 4 évvel idősebb de (írta valaki) hogy a szerelem kortalan tehát hajrá mindenki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts