Jump to content
PirateClub.hu

Bolli

Veterán
  • Pontszám

    29
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Bolli

  1. Bolli

    Honda Mtx

    Egy oldal, ahová várjuk a Mtx-eseket.Leírásokkal stb.. http://hondamtx80.lapunk.hu
  2. ASROCK M3A770DE Memória sebessége:1600/ 1333/ 1066/ 800 MHz ASROCK M3N78D Memória sebessége:1800/1600/1333/1066/800 MHz Tehát ha erre voltál kíváncsi,akkor ezeket ismerik fel.
  3. És még egy régi legenda: Intel Cerka 1.4 Tualatin, 1500on
  4. Bolli

    Autók és problémák!

    Főtengely lett köszörülve?
  5. Bolli

    Formula 1

    " RTL Hírek.hu 2009-07-26, 9:10 Kielégítő állapotban van Felipe Massa a szombati műtét után. A Ferrari pilótájának állapota stabil, éjjel nem romlott. Bocskai István, a Honvédelmi Minisztérium szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: Massát jelenleg altatják, és folytatják a szombaton megkezdett, műtét utáni rehabilitációját. Vasárnap újabb vizsgálatokat is végeznek. Ezek célja, hogy kiderüljön, lépnek-e föl a koponyát ért ütés után komplikációk. "
  6. Bolli

    Windows Security Stuffok

    Hali srácok! Nekem is kellene egy segítség. A probléma 1 hete kezdődött. Mindig felugrik az explorer ablak reklámmal :S . Nos Eset smart securtitym van +spybot. Váltani szeretnék egy olyanra ami tökéletes véd minden ellen és nem fogja 70% vissza a gépet. Ami érdekes 2 napja telepítettem újra a gépet mivel akkor is előugró ablakok... most megint. Kezdem megunni. Régebben semmi baja nem volt.
  7. Bolli

    ! Póker !

    mennyien leszünk?
  8. Bolli

    ! Póker !

    Nekem mind1 ahhozm még annyira nemértek,de mi ujság? többiek mikor jönnek?
  9. Bolli

    ! Póker !

    Én TH-ra szavazok ha lehet de amugy meg gyorsan kéne megbeszélni ne az utsóó pillanatokban legyen kapkodás a letöltések miatt.
  10. Bolli

    ! Póker !

    Rendben énis jövök. Majd holnap megbeszéljük a részleteket,itt leszek.
  11. Bolli

    ! Póker !

    Hát itt mindenki punnyad? mert ha valakik tudnának jönni lehetne egy gyors vasárnap esti poker partit csinálni.Vagy csak én szedek itt egyedül béres cseppet? ui: Machopokerponthu -t ismeritek????
  12. Bolli

    ! Póker !

    Rendben ! Már 2en vagyunk, már nem sok ember kell Aki szeretne írjon!!
  13. Bolli

    ! Póker !

    Sziasztok! TH-val sokkal egyszerübb minden és még barátságosabb a kinézet is. Ott tudok asztalt nyitni simán.. sztem szép a kinézete és jo is.. Ha ma este gondoljátok én ráérek tudok játszani!
  14. Bolli

    ! Póker !

    ááá pedig letöltöttem már most a Th-t már nemférek be?
  15. Bolli

    ! Póker !

    Sziasztok lesz játék??
  16. Bolli

    Windows újratelepítés

    Hát igen azok is tudnak érdekes dolgot művelni. Az Újraindulás dologra azért is mondtam hogy melegszik,mert legutoljára is telepíteni próbáltam egy gépet és telepítés közben folyton kikapcsolt a gép.Proci a kosztól portól,illetve a ventilátor se pörgött rendesen és így felhevült 80-85 körülire.Gépház takarítás új venti és máris jó lett..
  17. Bolli

    Windows újratelepítés

    újraindulást általában túlmelegedés okozza. Nézd meg a proci hőmérsékletét Biosban!.
  18. Hali Srácok! Segítség kellene. Van 2 gép. Illetve net. Xp és hálókártya. A Kérdés az lenne hogy hogyan lehet egyetlen kábel segítségével hálózatot létesíteni a két gép között?Illetve a Netet megosztani? Kábel emtom milyen 8 eres. Azt mondta srác a számtech boltban ez jo lesz és mégse... Most Hálozat nincs . Netet ugy osztom meg hogy egyik gépbe a modemet az usb-n keresztül dugom a másikat pedig hálókártyán. De igyse tökéletes,mivel ha kikapcsolom akármelyiket ,és ujra bekapcsolom akkor mindig azt írja "nincs vagy korlátozott a net" . Mind2 gépnél. De ha rányomok javítást egyből tökéletes ez mitől lehet?
  19. Sapphire ATI Radeon X1650 Pro TD Lite Erről véleményetek?
  20. Sziasztok! Kérdésem lenne,van egy Geeforce Fx 5600 xT-m.A baj hogy haldoklik, csíkoz,fagy stb..Mivel karácsony van ezért Vennék Karit, de csak 12000ig. (!Nem új játékhoz kell!).De azért ennél jobb karit vennék.Baj hogy a deszkám AGP-t fogad. Ezt néztem ki : Gigabyte N62256DP2-RH nVida 6200 256MB AGP Valakinek véleménye esetleg jobb? Jelenlegi Konfig: Via Km 266 pro Amd Athlon Xp 2400+ 640 Mb Ram FX5600XT
  21. Hali Srácok! Lenne egy gondom!Valoszínű szarakszik a geeforce 5600xt 128Mb-s karim.Annyi baja van hogy ha bemelegszik jó,de mikor kihül bebootol a windows szétesik a windowes képwernyője fagyogat.Kb 10 Perc járás után jo akkor ujraindítom és akkor is jo. Ehhez mit szóltok,hallottatok ilyenről már?
  22. Bolli

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    Hali Srácok! Egy kérdésem van! Mi lehet ami a hibát okozza? : Be bootol a gép betöltenek a Software-ek majd összecsuszik a kép,betűk minden,majd fekete képernyő lesz ,visszavillan és jo ezt 3* megcsinálja utánna jo lesz.Van olyan hogy amikort ezt csinálja akkor ujra indul. (Proci nem hevül tul).2. ujraindítás után tökéletes és ezt mindig a Win betöltődés után csinálja.XP ujra install után is. Valamelyik szofware a hibás?
  23. Bolli

    ! Póker !

    Én is szeretnék Pókerezni Veletek,Szoljatok!
  24. Hát az elem gyorsan, egy uj energiezer kb 3 nap...
×
×
  • Create New...