Jump to content
PirateClub.hu

zanzaTomi

Veterán
  • Pontszám

    15
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About zanzaTomi

  • Születésnap 04/10/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://zanzatomi.mindenkilapja.hu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    D.E.brecen
  • Érdeklődés
    Na, ezt aztán évekig tudnám sorolni. Olyan sokoldalú vagyok, h az már paralalopipedon!!! Éljen a matek1, kettő, félhárom...<br />Persze hogy két dolog érdekel: a neurogenetikus elváltozások szuggesszív törvényszerűsége az alkoholisták fejlődésének monetáris folyamatában, valamint a SZEX.<br />De már e demagóg kérdés definisztikai szubjektivitása is oly mértékben rombolja a morális közegem egzisztenciáját, amilyennel még nem találkoztam a praxisom során, valamint destruktív hajlamokat ébreszt bennem.<br /><br />ENNYI MARHASÁGOT HOGY TUDTAM ÖSSZEHOZNI????<br /><br />EL NE HIGGYETEK BELŐLE EGY SZÓT SEM!!!!!<br />de jó hangzatos

zanzaTomi's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Először is üdv mindenkinek! Bevallom férfiasan, hogy nem volt erőm végigolvasni az összes választ, mert görcsöt kapott a gyomrom... Srácok! Mégis mitől féltek? Maximum megmondják, hogy "kösz, de nem, meg legyünk inkább csak barátok". De ez is benne van a pakliban. Nem fog összedőlni a világ, még akkor sem ha ez akkor nagyon is úgy tűnik. Én persze most rojtosra püfölhetem a laptopomat, mert most még nem hiszitek el, meg azt hiszitek, hogy életetek nagy szerelménél buktatok meg. Pedig ez korán sincsen így. Valahol már írtam, hogy miért nem ismerkedek msn-en. Az annyira snassz. Msn-en mindenki otthon van a kis szobályában, a biztonságot jelentő terében, ahol nincs semmi ismeretlen, nincs semmi riasztó dolog. Amikor viszont személyesen kell találkozni, akkor bizony megáll a tudomány, mert nem a megszokott, biztonságot nyujtó háttér áll mögötted. Ilyenkor kell, hogy észnél légy, és figyeld a csaj reakcióit. Ha nem vagy LÚZER, és biztos nem vagy az, ha a csaj ingent mondott a talira, akkor van esélyed. Mindenki szeret kombinálni, de ez most nem széf, meg nem is számzáras lakat, szóval hanyagoljuk a dolgot. El kell menni, játszani kell a távolságokkal, mind a fizikaival, mind a beszédtémával, és figyelni kell a lány reakcióit. Ha nyert ügyed van, akkor azt hamar észre fogod venni. De ha csak játszik veled a csaj, akkor azt is, és nincs értelme. Én adom a kis ártatlant, miközben maga vagyok a fekete bárány. De ezt inkább ne süssétek el. Aztán az is jó volt, amikor írta valaki, h nem is az ő képe van kint, hanem valami jó pasié. Neked kisebbrendűségi érzésed van? Szedd már össze magad! Irány a fodrász, a kozmetikus, fogorvos, pszihológus, mert vagy szégyeled magad, vagy elrontották a frizurádat. A sikeres csajozásnak az a titka, hogy fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, légy magabiztos, és határozott. Aztán ha a csaj igent mond, arra is legyen terved. El kell hinned, hogy megtörténhet a dolog, és akkor meg is fog. Mert ha eleve úgy mész oda, hogy nem hiszel a dolog sikerében, akkor azt meg is fogják érezni rajtad, és az eléggé elriasztó tud lenni, ha a csaj azt érzi, hogy eléd vetem magam, csak tarts meg. Bocsi a kisregényért, de rövidebben nem ment.
  2. Szerintem a kor csak valamennyire számít. Mostani barátnőm és köztem négy év van 18-22. Igazából nem a kora számít, mert nagyon egy hullámon vagyunk. De volt már olyan barátnőm, h három évvel voltam nála fiatalabb, és se őt nem zavarta, se engem. Az, hogy azért mentünk szét, mert én még talán egy kicsit gyerek voltam hozzá, az nem a kor miatt volt. Ha a most lett volna akkor, azt kell, hogy mondjam, felnőttem a feladathoz. De mint tudjuk, a mult az csak mult. Az meg már bocsi, de nagy butaság, h nem lehet felnézni a fiatalabbra. Mégis miért?! Azért mert hamarabb születtem? Ki nem csinálja le? A kor csak egy szám, egy statisztikai adat, melyen nyilván vagy tartva, a születésnap meg egy jó alkalom, hogy bulizz. De inkább a tettek, és azok a dolgok beszéljenek helyettünk (meg a korunk helyett), amit letettünk az a asztalra, és nem a sörösüvegre gondoltam. Nah, erről meg ez a véleményem.
  3. Na most adok hálát a teremtőnek, hogy otthon a modern család elfoglalt életét éljük, és mindenkinek van annyi esze, hogy ha be van csukva az ajtó, akkor talán nem kéne bejönni, bekopogni, beszólni, hogy kész az ebéd, mert úgy vannak vele, hogy ha már megvan a betevő, akkor majd esznek, ha megéheznek. Ez alol talán csak a vasárnapi ebéd a kivétel, de ezt már megint úgy oldjuk meg, h tálcán, filmézés közben, mert a kettőre nincs idő. A másik nagy szerencsém, h nincs lakótársam sem. Tehát ha itt vagyunk együtt barátnőmmel, akkor csak a kíváncsiskodó szomszéd néni miatt kell függönyt húzni, bár volt hogy neki is volt jó napja, mert az kiment a fejünkből. De ha igazán cikis sztorit akartok, ám legyen. Nem is olyan régen sógoromék bandája fellépett. Mi párommal (mivel csak hétvégénként tudunk talizni) hamarabb elmentünk. Na most tudni kell, h pároméknak van egy törpe méretű tacskójuk. Hazamentünk, megtörtént az eset, és már el is aludtunk egy szál takaróba öltözve, amikor megjött haver, meg vele együtt a kutya is. Én hekszek a hátamon, párom a vállamon, és arra kelünk, h a kutya ott fekszik a lábam között, egy bizonyos testrészemre hajtva a kis buksi fejét. hát nem aranyos?! Ezt tetézte, hogy bejött haver is, aki közölte, hogy részeg, de ne aggódjunk, mert kiviszi a kutyát. A történet tanulsága az, ha lehet nézzétek meg, h legalább kilincsre legyen zárva az ajtó!
  4. zanzaTomi

    A leghosszabb menetidő ?

    Jaire! Kössz. Végre egy normális ember, vagy teljesen félidióta. De ha te az vagy, akkor én is. hihi... Itt most aztán mindenki menőzhet, hogy mennyi ideig, mennyi lánnyal, meg h milyen extrém helyeken. Nekem is volt legalább 3órás, aminek a vége 3-5 lett oda, volt már több csajjal, tengerparton, mellékhelységben, este kilenckor kivilágított főtéren, lépcsőházban, parkban... És most mi van vele. Legjobb az ágyban, a partnerrel, és optimális ideig, aztán meg előről lehet kezdeni.
  5. zanzaTomi

    Nyelni vagy nem nyelni?

    Na, igen, erről beszéltem. Bár én nem a mondvacsinált művész vagyok, és próbálok is letenni valamit az asztalra a sörösüvegen kívül. A művészek sokszor bejönnek a csajoknak, néha egy éjszakára, néha többre. Aztán lehet "vandálkodni" hihi. Nem mintha most rá lennék szorulva, mert van egy csodálatos (szintén művész) párom/barátnőm, akivel majdnem tökéletesen egy hullámhosszon vagyunk, igen ott is. De ha már ugye légyott, akkor szerintem ösztönből, amiről úgy érzed, h mehet, az mennjen is! Ne kérdezd, ne utalj rá, csináld!!! Ésolyan érdekes, h amelyík csaj csinálta nekem (h visszakanyarodjak a témához) annál nem volt kérdés, h igen, de volt aki pusztán egy érintéssel, egy simítással úgy felhúzott, h hatszemélyes katonai sátrat csináltam a takaróból azonnal. Bár az a nő idősebb is volt nálam három évvel.
  6. Voltaképen ki nem ....ja le, h ki a magasabb. De mekkora butaság már ez is. Vízszintesen mindenki egyforma magas. Miért kell ilyen apróságból ügyet csinálni. Én sem vagyok annyira magas, mert 175cm pasi létemre azért nem sok. De akit ez zavar... inkább nem mondok semmit.
  7. zanzaTomi

    Ki mit mond szex után?

    Én kos vagyok, bár a skorpió mondatát mondom a kos felhangjával, és hozzáteszem, most te jössz!
  8. zanzaTomi

    Nem áll fel.

    Tényleg ne hallgass senkire! Beszélnek itt mindenféle butaságot. Véleményem szerint azért nem áll fel a teodolit a műszerlábra, mert nagyon készülsz rá. Végtére is nem parancsszóra működik a dolog. Hiába akarom h a tábornok vigyázba vágja magát, mert egy tábornok nem ugrik minden szóra. Szerintem ott kezdődnek a bajok, h görcsösen készülsz a dologra, de legalább is tudatosan. Ekkor aztán gyorsan fél hat lesz. És mivel már volt rá példa, így az is belejátszik, h már félsz a kudarctól is, nelkezdesz egyalni a dolgon, és akkor az összes vér az agyadba megy. Had meséljek el egy történetet. Jó rég volt. Összejöttem egy csajjal, és hát elhatároztuk, h megtesszük. készültünk, meg minden. Amikor oda jutott a dolog, h csomagolni kellene, hát hírtelen lett félhat. Kész égés volt, gondolom értitek. Megbeszéltük, h nem is eröltetjük, mert abból aznap este már semmi jó nem sülhet ki, és csak inkább öszebújunk és beszélgetünk... Fél óra múlva már gond nélkül csomagoltunk, megtettük, és később már nevettünk az egészen. A történet tanulsága az, hogy minél jobban akarod, annál jobban nem fog menni.
  9. zanzaTomi

    Szex és pszichológia

    Ebben van is igazság, és nincs is. Egyéjszakás kalandokból nem lehet megtanulni szeretkezni, ez igaz. Vagyis annyira mégse. Ez is helyzetfüggő. Számít az is, hogy ki az akit felviszel, megteszed vele, és nem lesz folytatása. Ha egy most láttam először, sose többet, az más, mint amikor egy olyan valakit viszek az ágynak, akit ismerek, és tudom, hogy ha megtörténik, később akkor is egyenesen tudok előtte állni, és a szemébe nézni. És ha már évek kellenek ahhoz, hogy a partnereddel összeszokjatok, akkor ott már nagy bajok vannak, vagy távkapcsolatról beszélünk. Párommal alig több, mint egy hónapja vagyunk együtt, de kiegyensúlyozódni látszik a nemi életünk, mert majdnem egy hullámhosszon vagyunk, és megértjük a másikat. Persze itt megjegyzem, hogy mind a ketten művészek vagyunk, és nem csak mondvacsinált művészek, hanem igazi művészek, az alkotással, a gondolkodásmóddal, az érzelmekkel, a felfogással és a látásmóddal együtt. Szóval lehet hogy nem vagyunk mérvadóak az átlag emberekhez képest. És ezt az átlag embert nem lekicsinylésnek mondtam, hanem néha inkább a boldog ember képe jut róla eszembe, akit mindenki megért, és mindenki elfogad. Egy különc művésznek néha sokkal nehezebb a dolga, mert amit nem értenek meg, azt nem is nagyon tudnak elfogadni. Talán ezért van az, hogy a művészek inkább egymás társaságát keresik. Ez egy külön világ.
  10. zanzaTomi

    A leghosszabb menetidő ?

    Szerintem ez a milyen hossan csinálod ugyanolyan liberális maszlag, mint hogy a méret nem számít. Igazából a leghosszabbról nem tudok nyilatkozni, hogy milyen hosszú volt, de arról igen, h pocsék volt, mert már a könyvek címeit kezdtem olvasni a polcon, ésazon voltam, h mindjárt leveszem valemlyíket és elkezdem olvasni. Én inkább a legrövidebbet írom le. Az sacc 15-20 perc volt tokkal, vonóval, de viszont olyan volt, hogy hűűűűűűűűhaaaaaaaaaaaa.... Aztán mindenki képzelje el. És nem csak nekem, hanem a partneremnek is, mivel eléggé leizzadva mentünk ki vacsizni utána. Hat óra?! Hát ezt annak mond, akit meghatsz vele, mert én mondom neked, aki látott már felülről lányt/csajt/nőt (megfelelő rész aláhúzandó), h azért ennek kamu szaga van. Nem bírja egy csaj olyan sokáig, főleg ha nem azt értjük biztonságos szex alatt, h kettőre zártátok az ajtót.
  11. zanzaTomi

    Édeshármas!

    Ja, persze... még mit nem?! A kéne még... Szerintem véget ért a kommunizmus, és nincs közös föld, közös traktor, se közös nő. Nem vagyok hajlandó osztozkodni a nőmön senkivel. Másrészről pedig ha szeretek egy nőt, akkor minden "figyelmemet" neki karom szentelni, hogy minél jobb legyen neki, tehát másik nő sem fér be... Max a kamera, a bilincs, vagy bármely olyan eszköz, amivel ki lehet a másikat kötözni, vagy fokozni lehet a vágyakat. Persze bizonyos keretek között.
  12. zanzaTomi

    Nyelni vagy nem nyelni?

    Még a végén kiderül, h a csajok beválalósabbak, mint a srácok. Muszály lesz mentenem, de legalább őszinte leszek. Mi abban a baj, ha egy csaj/lány/nő/asszony (megfelelő rész aláhúzandó) lenyeli. Ha utána csókolózni akar, legyen. Ki a rákom szokott ... közben fogat mosni. De hogy ha már mentek döntetlenre, akkor stílusosan tegyem: nem egy példa volt rá, h a megszakításos módszerreé védekeztünk párommal, aztán ki, rá a hasára, és lenyaltam. Na, oszt akkor mi van?! Ha biológiai tanulmányaim nem tévednek csak örökítő anyag van benne meg fehérje. Szóval bátran kijelenthetjük, h sokkalte egészségtelenebb dolgokat eszünk az asztalnál, mint az ami kijön. Gondolj csak itt a szénsavas üdítő, csoki, egyebek. És én ebben semmi perverziót nem látok. Szóval aki most fújolni akar, az meg tehet egy szivességet... Egy tipp a végére. Ha elvársz valamit a párodtól, azt adni/viszonozni is kell.
  13. zanzaTomi

    Mi kell a nőnek?

    Bar szerintem elfelejtetek egy fontos dolgot.Az elso dolog ami barmilyen benyomast tesz csajban az a kulsod.Ha jol nezel ki probalsz divatosan oltozni nem hanyagolod el magad minidg apolt vagy nagyobb eselyed van barmire.Es hat ritka az a kacsolat ahol csak a belso szamit de tenyleg ne legyunk mar nevetsegesek.Miert lenne egyutt ket ember ha egymasra neznek es hanyni van kedvuk?Szal en sose ertettem ezt a csak a belso dumat.Az a jo ha kulsoleg belsoleg mindenhogy meg vagytok elegedve egymassal es akkor nem lesz ilyen kerdes h mit akarnak a csajok mert ha megis akkor konnyen valaszt adok TEGED. Feltehetőleg csaj vagy, az írásod alapján, ha meg nem akkor... De igazából nem is te vagy itt a lényeg, hanem a szellemi primitívséged. Kétségtelenül én sem vagyok egy ronda srác, mert egész jóképű vagyok, meg sármos, ráadásul ésszel is elláttak, humorral, meg kreativitással is. Szóval nincs ilyen téren sem hátrányom. Igen is a belső számít. Ha nem érzem azt, hogy egy lányt/nőt tudnék szeretni, akkor aztán lehet ő a világ legjobb nője is, ha belül egy NAGY NULLA. Ha csak a pénz, presztizs, hírnév számít neki, akkor nem a zsánerem. Inkább legyenek hibái, de legyen ember, legyen személyisége, legyen véleménye, és ne csak az ágyban legyen jó, hanem kösse le az egyamat is, és ne a hülyeségeivel. Magyarul mondva: lehessen vele jókat beszélgetni. Ezek sokkal fontosabbak, mint a külső. És ezeket le is lehet venni szinte szavak nélkül. Jah, és én pl soha nem követtem a divatot, akkor most gáz vagyok?
  14. zanzaTomi

    Szerelmes versek topic!

    Először is a véleményem. Olvastam itt jó és kevésbé jó verseket is. Van néhány észrevételem, melyeket most megosztok veletek. Szerintem a vers definíciója nem az, hogy minden olyan szöveg, ami nem ér ki a lap széléiig, hanem az, hogy minden olyan szöveg, amit érzés szült. Itt persze nem elképzelt érzésekről van szó, hanem átélt érzésekről, amiről véleménye van az embernek, amit megtapasztalt. Az ilyen elképzelt érzések nagyon művié turják tenni a verseket, és érezni belőlük, hogy nem az igaziak. A másik nagy hiba ezek a monumentális, már mondhatni szívig kést döfő romantikus (filmek végeire illő) nagy (üres közhelyek) romantikus képek. A sáros aszfalton szebb képek vannak, csak azokat nem veszik észre egyesek, mint itt se sokan. Belőlük jó rímfaragók lesznek, mert mint témakezdő barátom is inkább a hatásra hegyezte ki a verset, mintsem az érzésre. Vagy ereszd ki magadból az érzést, vagy öld meg, de ne folytogasd, mert az kínzás. És ne vedd feltétlenül rosszindulatúnak a véleményem, én inkább nem hazudok, mert abból nem tanul senki. Ha megvan benned a hajlam és tudod, h miről írtam, akkor figyelembe veszed a véleményemet. Ha meg rosszindulatú gáncsoskodásnak, fújolásnak veszed, akkor sztem nincs is miről beszélni. És egy példa a szkítás utáni érzésekről: Kimondatlan szavaink Kimondatlan szavaka gondolatok, gondtól terhesmondatok, melyek nem születtekmeg ajkainkon, melyeket nem hallott senki, most ők cipelnek minket, mint valami sötét terhet. Menekülünk, s néha visszanézünk. Ilyenkor torza mosoly, szenvedés,a nevetés, s az öröm látszata. Nincs erő, csak túlélés, nincs csók, csak ölelés. Az is fájdalmas, szomorkás és borzalmas. A rózsák elhervadnakkörülöttünk, s mondanánk még valamit, de már nem tesszük?
  15. zanzaTomi

    Ajándékok a pasiknak, de mit?

    Attól függ, h mennyire ismered az illetőt, vagy mennyire vagytok jóban. Ha mind két válaszra legalább "elég jól/jóban" volt a válasz, akkor talán valami személyes dolgon töpreng. Valami ami a hobbijához szükséges. Itt lehet szó bármiről. Biztos örülni fog, és nem csak annak a valaminek, hanem a figyelmességnek is. A bor sem rossz megoldás, csak nem mindig célravezető. Ugyanis mindenkinek van egy ún NO1 bora, amit tudnod kell, h mi. De jó ajándék lehet egy toll, egy jobb öngyujtó, cigarettatárca, amit nap mint nap magánál hord az ember, és emlékezteti arra aki adta neki.
×
×
  • Create New...