Jump to content
PirateClub.hu

Huskey

Veterán
  • Pontszám

    23
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Huskey

  • Születésnap 06/29/1989

Contact Methods

  • MSN
    capri011@hotmail.com
  • Website URL
    http://gportal.hu/portal/pesfan
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Lakhely
    Gyöngyös

Huskey's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. köszönöm a tanácsokat a fejleményekről tájékoztatlak titeket ha lesz addig is kellemes ünnepeket...
  2. én 20 vagyok, és van egy 16 éves lány. jól megértjük egymást, de nem tudom h belevágjak e vele egy kapcsolatba? sztetek???
  3. Huskey

    Twilight - Alkonyat

    én is csodálkoztam, mondtam is neki hogy ha elhozza nekem akkor le is sz***m magam de azt mondta elhozza:D:D
  4. Huskey

    Twilight - Alkonyat

    egyik ismerősöm azt mondta h megvan neki a második rész, angolul magyar felirattal:D
  5. Huskey

    Samsung U700

    Java játék telepítése U700ra: Hozzávalók: * Samsung U700 telefon (állítólag Samsung Z720-szal is ez a teendő) * USB adatkábel * Qualcomm USB driver [letöltés] * BitPim (a fájlműveletekre) [letöltés] * JADMaker [letöltés] opcionális (ha nincs .jad fájlod, csak .jar van) 1. Qualcomm USB aktiválása Írd be a telefonba a következő kódot: *#0523# Feljön egy ablak. Ezután nyomd meg a # gombot négyszer. Egy kilenc elemű menüt kell látnod, aminek a legutolsó eleme a [9] Common. Nyomd meg a 9-es gombot, majd [6] USB Configuration, utána [2] Qualcomm USB [*] Ha sikerült, akkor ezt írja ki: "--> Qualcomm USB Configured. Plz Reconnect the Cable.0" 2. Installálás Windowsban Kösd össze a telefont és a számítógépet az USB kábellel. A Windows ki fogja írni, hogy új hardvert talált. Manuálisan add meg neki az előzőleg letöltött Qualcomm USB driver könyvtárát, és installáld. Ezután mégegy eszközt fel fog ismerni a Windows, a driver hozzá ugyanott van, ahol az előbb. 3. Java fájlok másolása a telefonra Telepítsd, és indítsd el a BitPim-et a számítógépen. 3.1. Felül a menüben: Edit > Settings. Majd: Phone Type: Other CMDA Phone. Com Portnál van egy gomb, hogy Browse... Ott kiválasztod a Qualcomm Diagnostics Interface 3197-es eszközt, elvileg az elérhetőek listájában van (Available Ports). 3.2. Aztán View > View Filesystem. Erre bal oldalt a fában megjelenik a "Filesystem". Rákattintasz, és mellette meglejenik egy újabb faszerkezetes kezdemény, felül egy / jellel, amit meg is nyitsz. Pár másodperc után megjelenik a telefon memóriájának teljes fájlszerkezete. 3.3. Belépsz a Media > Games könyvtárba. Ide kell bemásolnod a Java cuccaidat. Ajánlatos minden programot külön könyvtárba rakni (könyvtár létrehozása: jobbklikk a Games mappán a faszerkezetben, és "Make subdirectory...". Fájlok másolása: jobbklikk a jobb oldali üres területen, és "New file..."). A fájlokat egyesével kell felpakolnod. A .jar és .jad fájlok egyaránt szükségesek (ha csak a .jar van meg, akkor a JADMakerrel tudsz hozzá .jad-ot kreálni). 3.4. Miután minden fájl átért, zárd be a BitPim-et, és húzd le az adatkábelt a telefonról. 4. Adatbázis frissítése Ismét a telefonhoz nyúlunk. Írd be ezt a kódot: *#6984125*# Ezzel bejutsz az Admin setting menübe. Válaszd a legutolsó menüpontot, az Internals-t (4). Master key: *#9072641*#. Majd válaszd ki a Storage Settings-t (7). Ezen belül három menüpontot kell végignyomnod: Update media database (1), Update java DB (2), Create Ax DAT file (8). 5. Elvileg ennyi! Kilépsz ebből az admin menüből, majd a menüben Saját fájlok > Játékok és egyebek, ahol is meg kell jelennie az újonnan felrakott Java proginak, játéknak. Ha később újabb cuccokat szeretnél felrakni a telefonra, "csak" a 3.3-as ponttól kezdődően leírtakat kell elvégezned. NAGYON FONTOS! Ha később törölni akarsz innen, akkor mindenképp BitPim-mel tedd, és utána frissíteni kell az adatbázist (4. pont ebben a leírásban).
  6. Huskey

    Érdekes tények

    nem tudom melyik hiteles melyik nem, de jók ezek az érdekességek! ha vki még tud v talál tegyen be...
  7. Huskey

    Érdekes tények

    -Az emberi szív olyan erős nyomást képes kifejteni, hogy a vér akár 10 méter magasra is kilövellhetne. -Az elefántok az egyedüli állatok, akik nem képesek ugrálni. -A legerősebb emberi izom a nyelv. -Egy hangya súlyának 50 szeresét tudja megemelni, 30 szorosát elhúzni, és minden esetben a jobb oldalára dől, ha megmérgeződik. -Több ember fél a pókoktól, mint a haláltól. -A jegesmedvék süketek. -A bolha termetéhet viszonyítva 350 szeres távolságra képes elugrani. -A krokodil nem képes kinyújtani a nyelvét. -Az oroszlánok akár napi 50 szer is képesek párzani. -A lepkék a lábaikkal érzékelik az ízeket. -A csótány 9 napo képes élni fej nélkül, majd éhenhal. -Az osztrigának nagyobb a szeme az agyánál. -Minden kártya-király egy jelentős uralkodót ábrázol: Pikk=Dávid Király Treff=Nagy Sándor Kőr=Nagy Károly Káró=Julius Caesar -Nyitott szemmel nem lehet tüsszenteni. 111,111,111X111,111,111=12,345,678,987,654,321 -A tengeri csillagoknak nincs agyuk. -Ha egy lovas-szobor lovának 2 lába a levegőben van, akkor a lovas harc közben halt meg. Ha csak az egyik lába van a levegőben, harctéren szerzett sérülésbe halt bele; ha mind a 4 lába a földön van, természetes halállal halt. -A jobbkezesek átlagosan 9 évvel tovább élnek, mint a balkezesek. -Edison félt a sötétben. -Angliában régen tilos volt a király engedélye nélkül nemi életet élni, csak a királyi család tagjainak. Ezért az emberek a következő feliratot tűzték ki a bejárati ajtójukra: "Fornication Under Consent of The King" (F.U.C.K.). -A mexikói Yucatan állam innen kapta nevét: amikor a Spanyolok megkérdeztek egy helyi embert, hogy hogyan hívják azt a környéket, az ezt válaszolta: "Yucatan". A választ igazából azt jelentette,: "Nem idevalósi vagyok"
  8. Huskey

    SonyEricsson K700

    Hát az xar! Pedik T610-esen van egy minigolf játék, és azt lehet bluetooth-on játszani multiba! nagy királyság az ! De hát ha nem akkor nem! Sajnálom
  9. Huskey

    SonyEricsson K700

    Nekem is ilyen telóm van és teljesen elégedett vagyok vele! Nekem olyan kérdésem lenne h van-e hozzá olyan java játék amit lehet bluetooth-on lehet játszani multiba??? Ha van akkor linkelhetnétek egy párat
×
×
  • Create New...