Jump to content
PirateClub.hu

piccolacui

Veterán
  • Pontszám

    114
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
  • Lakhely
    Mosonmagyaróvár

piccolacui's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. piccolacui

    A világ leggusztustalanabb lénye

    Jesszusom..tényleg elég csúnyácska. De legalább kitűnik a többi hal közül.
  2. Szerintem ilyenhez egy embernek sincs joga. Emlékeket megmásítani? Még szörnyű belegondolni is. Mindenkinek vannak rossz emlékei, de ezek hozzátartoznak az életünkhöz, ugyanúgy formálják az egyéniségünket. Most csak legyek, utána már az emberek jönnek?
  3. És kitudja mennyi ilyen vagy ennél érdekesebb állat van. Szerintem nagyon aranyos.
  4. Ha olyan személytől hallom, akitől szívesen hallanám és én is hasonlóan érzek iránta, akkor a válasz az, hogy: „Én is szeretlek.” Sokak azonban a szeretlek szót gyakran hobby szinten űzik. Nem tudják megkülönböztetni a kedvelleket, a hirtelen fellángolásokat a tényleges valódi szeretlektől. A szó teljesen elveszti az értelmét. Én boldog párkapcsolatban élek a kedvesemmel több éve már, mégse használjuk gyakran ezt a szót. Elvétve néha kicsúszik a szánkon, de valójába véve úgyse a szó számít, hanem az, hogy hogyan viselkedünk egymással szemben. A szerelmet nem szavakban kell mérni, szépeket bárki tud mondani, de valójában szerelmesen viselkedni már kevesen tudnak. Persze olyan már velem is előfordult, hogy valaki azt mondta nekem szeretlek, és szívem szerint a világból is kifutottam volna, annyira rosszul lettem tőle. Ilyenkor persze tisztább rögtön közölni az illetővel, te nem ugyanúgy érzel iránta, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett. Hülyeség arra várni, hogy majd beleszeretsz az illetőbe.
  5. piccolacui

    A bálna kutyája

    Jézusom. Jó ez a kép. Teljesen mást vártam a címből.
  6. piccolacui

    A maja naptár és a világvége

    Ilyen számos dolgot bármilyen számmal végig lehet játszani. Pl ott volt az a film is, a 23-as szám. De ha neked van egy kedvenc számod, arra is kihozhatsz bármilyen dátumot, szóval szerintem ez elég nagy hülyeség. Gondolom előző világvégeknél is eljátszották ezt. Ha eljön a világvége azt meg is érdemeljük viszont. De én nagyon nem hiszek benne. Ha jól emlékszem 96-ban és 2000-ben is meg kellett volna már halnunk, meg még kitudja hányszor. Az ilyen dolgok legtöbb esetben a vallásoknak voltak csak jók. Buzdítják az embert, hogy az élete hátralévő részében higgyen, és persze pénzügyileg is adakozzon... Egyébként meg kitudja, hogy ami a majáknál 2012-re jött ki, mi azt már nem hagytuk el. Nekik is más vallásuk volt, nekünk is más. Teljesen máshogy számoljuk a napokat, mint ők tették. Szóval lehet 2012 már rég elhagytuk, vagy csak több év múlva hagyjuk el.
  7. piccolacui

    Férfi kérdez Nő(ke)t?

    Szerintem azoknál a pároknál azért jön már elsőre össze, mert nem is gondolnak arra, hogy gyereket fognak csinálni. Szóval ezért van annyi "szerelemgyerek." Aztán ott vannak az olyan párok, mint ti, akik már régóta próbálkoznak, és nagyon rástresszelnek a dolgokra. A szervezet megérzi azt, ha egy ember ideges. Kisbaba is sokkal nyűgösebb és állandóan sírdogál, ha anyukával sincs minden rendben. Szóval szerintem ne az legyen az elsődleges cél a szeretkezéseiteknél, hogy jajj, most csináljunk gyereket. Próbáljatok meg lazítani, és újra egymásra hangolódni.
  8. Biztos érdekes látványt nyújthat. Bár nem hiszem, hogy egy hal is meg fogja érni a 20 évet. Az ilyen kifejlesztett állatok eléggé hajlamosak a különböző daganatokra.
  9. Jól néz ki, csak semmi karácsonyfa formája nincs.
  10. piccolacui

    Férfi kérdez Nő(ke)t?

    Én úgy tudom a Gabriel az egyik legjobb márka, vagy pedig a ClearBlue. De az lesz a legbiztosabb, ha elmentek orvoshoz. Vagy csináljatok még egy tesztet, de kizárólag csak az első reggeli vizeletnél. Az sokat számít! Egyébként meg nem gond, ha megjön neki most még, mert nekem volt már olyan ismerősöm, aki terhes volt, de két hónapot még rendesen megjött neki! Szervezet még össze van zavarodva kicsit. Remélem sikerül összehoznotok. Ez egy gyönyörű karácsonyi ajándék lenne! Majd számolj be a fejleményekről.
  11. Szerintem vágj bele a kapcsolatba. Az a 4 év nem sokat számít. Az emberek túl nagy figyelmet szentelnek a kornak, holott egy ember érettségét nem az határozza meg. 16 évesen lehet érettebb, komolyabb, mint egy 20 éves lány. Már tizenéves koromban se voltak 20 évesnél fiatalabb barátaim, mégis a legtöbb kapcsolatban így is én voltam az érettebb gondolkodású a fiatalabb korom ellenére. Azért jövök olyan jól ki a mostani párommal is. Szóval vágj bele mindenképpen, és a karácsonyt már ünnepeljétek együtt.
  12. 7 év és 7 nap van köztünk, és ez lesz a 4. karácsonyunk együtt. Bírja a strapát, pedig nem lehet mindig könnyű.
  13. Jó lenne, ha ezt a dolgot tényleg meg tudnák valósítani, és nem csak egy kis időre. A körülöttünk lévő világot mindenkinek látnia kell.
  14. Mocskos. Főleg, amikor a hajón lévő feliratra közelít rá. Szép egy ilyen kép, de szerintem se kezdődik belőle tömeggyártás.
×
×
  • Create New...