Jump to content
PirateClub.hu

noccikaa

Veterán
  • Pontszám

    35
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: noccikaa

  1. Hát a barátom 15 évvel idősebb mint én. Én nagyon jól megvagyunk.. Szerintetek ez sok? 22:37
  2. noccikaa

    Problémák, tanácsok, kérdések!

    Engem az érdekelne, hogy mennyi idő után kezdétek ujból volt barátottokal vagy barátnőtökkel a kapcsolatot. ( ha volt ilyen) Én most már 8 honapja nem vagyok a volt barátommal és még mindig nem vagyok túl rajta. Persze voltak pasijaim hogy felejtsek de nem voltak az igazik:'( És egyik nap láttam a volt barátomat és felhívtam.. mi ujság vele. Az nap már találkoztunk. És hát igen az lett a vége hogy rájöttem, még mindig ő kell nekem... Csak hát elég sok idő eltelt.. Tejesen új életem lett mióta nincs velem.. nehéz...nagyon.. de ha egyszer nem ment másodjára fog menni? Kiváncsi vagyok a véleményetekre!!
  3. noccikaa

    Nyelni vagy nem nyelni?

    Én soha nem nyelem le... Nem szeretem. Sőt még a számba se megy bele. És érdekes még sem panaszkodik senki hogy mért nem nyekem le!!!!!
  4. noccikaa

    Az első csók

    Hát én 12 éves voltam... üvegezés:D Aztán utána 14 évesen kaptam az első szerelmes csókot. (bár azóta már nagyon fejlett a teknikám..) 10 éves tapasztalatt...
  5. Én 22 vagyok a pasim meg 20..... és nagyon jól megvagyunk!!! Az számít hogy megértsétek egymást szerintem
  6. Parkban,élményfürdő hullámzó medencéjében, disco melletti kis házikó előtt,pinpon asztal,balatonban,kocsiban,vásártére,dunaparton....és inkább nem írom tovább:D
  7. noccikaa

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    Nekem jobban bejön a hosszú és vékony... de azán ha valaki jól használja akkor mind1..
  8. noccikaa

    Nem áll fel.

    Nekem is volt egy pasim aki ugyanezzel a gonddal szenvedet.. Csak ő már nem volt szűz.. Igazából neki mindig akkor ment össze mikor bekellett volna rakni:S Már olyan szinten rossz volt számomra hogy felhuzott is mindig ugy maradtam.. mindig bevoltam gerjedve rá és mikor már láttam hogy esély sincs rá hogy felálljon a kellő időben akkor már ugy álltam hozzá az egészhez hogy ez nem fog összejönni... Magamat is híbáztattam és rájöttem nem én volam a híbás.. De nem birtam sokáig ezt a helyzetet kiléptem... De nem azért írtam le ezt hogy te is így járj csak hogy tudd nem vagy egyedül.. és ő 22 volt
  9. Hát igen... egyet értek Hudival!!! De attól még sajnos a kisördög ott van.... És már azon kapom magam hogy egymásról szedjük le a ruhát... Most úgy állunk hogy mint ha misem tötént volna barátokként beszélgetünk és megprobáljuk elfelejteni.... De ellehet az ilyet felejteni?!?
  10. noccikaa

    Hol a legjobb a szex?

    Hát nekem egy aqva pakban... balatonban.. ahol elkap a hév:D
  11. noccikaa

    Elképesztő szexstatisztikák

    Nem kell ahoz egyetemistának lenni:D
  12. Hát nekem volna egy nagy problémám... Igaz hogy nem lánnyal hanem fiúval de érdekelne a véleményetek!! Az van hogy megismerkedtem egy fiúval aki eléggé megtettszet és ez visszafelé is így van... Mindennap beszélünk a munkahelyemen mert bejön hozzám.. és még msn is megy minden este.. Ha tudja hogy megyek buliba ő is megy... És egyik buliban közelebb is kerültünk egymáshoz.. És utána tudtam meg hogy neki van barátnője akit már nem igazán szeret.. de még is vele van.. sajnos:S És most velem akar lenni de nem tudom hogy én mennyire akarom így hogy van bnője... Bár nekem nincs vesztenivalom.. Viszont nagyon jól érzem magam vele.. és én is akarom.. de még is ott van az a gondolat hogy van barátnője... De még is ő kell még ha csak így futolag is vagyunk.. heti párszor.. Mit gondoltok????
  13. noccikaa

    Mi volt a legnagyobb csalódásod?

    Jobban oda kellett volna figyelned a csjara szerintem!!
  14. noccikaa

    Távkapcsolatok

    Hát msnről nem tudnám törölni Szipi... mert annyira az életem része volt hogy muszály tudnom rola.. Megbocsátani nem fogom neki hogy ezt írta de még haza nem jön addig úgy is sok minden változhat. De a szerettet elvakít. De neki ezt nem mutatom ki!!!!
  15. noccikaa

    Mire gondolnak a nők?

    Én nem szeretem ha egy csapat pasi megfigyel mert zavarba jövök... Sőt ha lehet el is kerülöm az ilyeneket... mert még ti jókat nebettek vagy fütyülgettek nekem meg a többi csajnak nem biztoas hogy ez a legjobb!!!! Mert lehet hogy nekem az a pici szoknyához van kedvem ma de az nem jelenti azt hogy ilyeneket akarok hallgatni az utcán hogy "de jó segged van" meg hasonlok... Viszont azért az egonak jol esik de nem minden vágyam fiú csapatok fütyülgetését hallgatni!!!! Elég ha csak a pasim mondja nekem:D
  16. Hát még az előző barátom előtt én is voltam így... A következő volt én jártam egy fiúval és az aki most volt az probált megszerezni... És hát hajlottam rá én is így belementem.. De mint tudjátok már aki elcsábitot az hagyott ott... Nem mindig az elcsábbitott lánnyal van a baj... szerintem..
  17. noccikaa

    Mi volt a legnagyobb csalódásod?

    Hát már tudom hogy nem fogadom vissza!!! És jobb is hogy így derült ki mert így könnyebb túl lépni rajta mert nincs itt és nincs kisértés hogy vissza mennyek hozzá..
  18. noccikaa

    Mi volt a legnagyobb csalódásod?

    Mert van olyan hogy későn jön rá az ember hogy rossz döntést hozzott és akkor már késő.... A helyedben én sem mennék vissza hozzá!!
  19. noccikaa

    Mi volt a legnagyobb csalódásod?

    Hudi akkor minek írogat folyamat msnen?
  20. noccikaa

    Távkapcsolatok

    Hát voltak azért problémink de nem ilyen komolyak ami miatt ezt érdemeletm volna... De annak elenére hogy lapátra tett folyton irogat msnen.. Nem is tudom mit kezdjek ezzel az egészel. Viszont úgy döntöttem nem adok neki esélyt mert nála csak jobbat érdemlek!! És tényleg nagyon köszi a véleményeket!!! Nagyon aranyosak vagytok!!!!
  21. noccikaa

    Távkapcsolatok

    Most még fáj, de túl leszek rajta valahogy... de tanultam is az esetből.. Vagy megyünk együtt vagy sehogy... Köszönöm a véleményeket!!! Sokat segítetek
  22. noccikaa

    Mi volt a legnagyobb csalódásod?

    Attol még nagyon rossz...
  23. noccikaa

    Távkapcsolatok

    Hát a következő történt: Már 3 hete van kint.. És hét elején msnen közölte velem hogy most éljek kicsit mert ő is ezt fogja tenni... Magyarul szakított velem még haza nem jön.. vagy még én nem tudok utána menni majd. De hogy mehetnék így utána? Mikor tudom hogy most "él" Ez volt a nagy szerelem az ő részéről... Kicsit azért furcsa, de legalább tisztán láttok most már... nem kellett volna fűt fát megigérnie.. Na mind1. ennyit ért neki 3,5 év...
×
×
  • Create New...