Jump to content
PirateClub.hu

lazlo

Veterán
 • Content Count

  352
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About lazlo

 • Rank
  Haladó
 • Birthday 01/01/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Hollywood
 • Érdeklődés
  Misztikus, tudományos dolgok, általános problémák, komponált zenék valamint szimfónikus filmzenék, sci-fik, gazdasági dolgok.
 1. lazlo

  Beszólások, jó mondatok, duma, vicc

  30 éves Trabantomat elcserélném 1 pótkocsi trágyára, jelige: sz*rt sz*rért! 20 évvel ezelőtt egy lakótelepi lakásról, havi 60.000Ft keresetről, és egy VV Golfról álmodoztam, mára mindez teljesült.
 2. lazlo

  Lego Star Wars sztori

  Ha lemaradtál volna a filmtörténeti klasszikusról, a legó figurák elmesélik gyorsan mi is történt.
 3. lazlo

  Ötletek A Fórumhoz

  erre is használható a "Jelent" gomb
 4. lazlo

  Szerintetek ez sok?

  Ha nem akarod, hogy a májad tönkrevágódjon, akkor igyál inkább kávét vagy sört.
 5. lazlo

  Ötletek A Fórumhoz

  Ha valakinek kell valami, azt úgyis megfogja találni a keresés által - végtére is ezért is van ez a funkció, hogy ne kelljen annyi ideig kikukáznod magadnak a dolgokat.
 6. Híres amerikai pszichológia teszt Ez a történet egy lányról szól! Az édesanyja temetésén találkozik egy férfival, akit eddig nem ismert. Azt gondolta, ez a férfi lenyűgöző. Annyira hitt abban, hogy ő álmai hercege, hogy beleszeretett, de soha nem kérte el a telefonszámát és aztán... Néhány nappal később a nő megölte a nővérét! Kérdés: Mi motiválta testvére meggyilkolásában? Gondolkozz el rajta egy picit mielőtt lejjebb gördíted a sorokat ! Válasz: Azt remélte, a férfi eljön a temetésre megint! Ha helyesen válaszoltál, úgy gondolkodsz, mint egy pszichopata. Ez egy híres amerikai pszichológus tesztje, amivel azt nézik meg, kinek van gyilkos hajlama. Sok letartóztatott sorozatgyilkos részt vett a tesztben, és azt válaszolta, ami feljebb található. Ha nem válaszoltál helyesen, akkor jó neked.
 7. Az ábra egy összefoglalót ad az összes (archivált) valaha felrobbantott atombomba robbantásról, ami a világban bekövetkezett. A videóban felbukkanó fényes pontok fényereje, valamint, nagysága jelképesen jelzi a felrobbantott atomtöltetek erejének nagyságát, valamint azok hatósugarának kiterjedését. A videóban ezen vonatkozásában 1961. október 30-a a leginkább izgalmas pillanat, mivel ezen a napon robbantották fel a szovjetek a történelem folyamán legnagyobb erejű hidrogénbombát a Cár bombát, ami több mint 60 megatonnás erejű volt). A videó egyben összefoglalót is ad arról, hogy a szuperhatalmak nukleáris kakaskodása a saját határaikon belül elvégzett kísérleti jellegű robbantások által milyen mértékben terjedt ki, valamint, hogy hol összpontosult. Videó a Cár bombáról
×