Shyllard Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Érdekelne, hogy mi volt számotokra az a film, amelyen előredőltetek a székben izgalmatokban, melyik volt az, amelyik nagyon meghatott, vagy éppen elszomorított titeket és melyik volt az, amelyiken szakadtatok a röhögéstől. Itt vannak, amelek nekem nagyon tetszettek: Legizgalmasabb: Batman The Dak Knight-Ez első és egyetlen film életemben, amelyiken előredőltem a székben, hogy minen képkockáját megjegyezzem. Legérzelmesebb: Egy csodálatos elme-Hol bánatomban, hol meghatódásomban sírtam. Legviccesebb: Producerek-Meg sem tudnám számolni, hogy hányszor láttam, de mindig szakadok a röhögéstől. Remélem sikerül beindítani a topikot, mert érdekelne, hogy kinek melyik filmek tetszettek a legjobban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice-w Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 nekem a legizgalmasabb kettö is van az egyik az a helyörség (outpost) a másik meg a Babylon A.D. a legérzelmesebb az a boldogság nyomában a legviccesebb a Ne szórakozz Zohannal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Legizgalmasabb nekem is a Tha Dark Knight talán. Bár fene tudja. Legérzelmesebb a V for Vendetta Legviccesebb a Férj és férj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sybill Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 hello Legizgalmasabb: Tiszta románc, Batman - A sötét lovag Legérzelmesebb: Ollókezű Edward, Nők hálójában Legviccesebb és izgalmasabb: Karib-tenger kalózai :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Izgalmas: Silent Hill. Már 4* megnéztem, de a sötét hangulat és a karakterek annyira megfogtak, hogy lehet jövő héten megint megnézem! Érzelmes: Rég láttam ilyen jellegű filmet, talán a Silk, magyarul Selyem volt az, amiben a fura gondoltok mellett az érzelmek is nagyban teret nyertek. Legviccesebb: Monty Python Flying Circus...most nézem meg, mind a 45részt és van amit már 3* láttam, egyszerűen lebilincsel és tényleg szórakoztat, nem az a falusi, egyszerű humor, intelligenciát és odafigyelést igényel!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xman123 Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 Legizgalmasabb:A bankrabló John Dillingerről szóló Közellenségek (Public Enemies),ami szerintem egy nagyon jó gengszterfilm Johnny Depp és Christian Bale főszereplésével! Legérzelmesebb:Ezen sokat töprengtem..A bakancslista.Felváltva derültem és sírtam a filmen,ugyanakkor mélyen megérintett és elgondolkodtatott!Jack Nicholson és Morgan Freeman már önmagában is siker egy filmhez,de itt még a történet is nagyon jó. Legvicesebb:Másnaposok! majdnem sírtam a röhögéstől a moziban,ez igazán állatira sikerült vígjáték!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
O_o Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Legviccesebb : Nemtom mi volt a legviccesebb most hiába töröm a fejem semmi nem jön elő. Ja de a Karib tenger kalózai 2. A többi annnyira nem tetszett :S Legizgalmasabb : Con Air - A fegyencjárat Legérzelmesebb : Eddig amit legérzelmesebb filmet láttam a TITANIC volt. Utálom az érzelmes filmeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiiiktor8 Posted Augusztus 22, 2009 Share Posted Augusztus 22, 2009 Húú nem is tudom A film aminek minden kockájára kiváncsi voltam és előre dőltem a székben, nem egy nagy akciófilm de nekem az Amerikai szépség és a Harcosok klubja. Mindkettő klasszikus. Legérzelmesebb talán a Rekviem egy álomért, nem is szégyellem, azon a filmen elsírtam magam. Legviccesebb talán a Lesz ez még így se! és a Másnaposok, mindkettőn szakadtam :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 Legizgalmasabb: Rengeteg volt, de azt hiszem ide a legelső olyan filmet sorolom ami megfogott Alkonyattól pirkadatig Legviccesebb: Ford Fairlane, Másnaposok Legérzelmesebb:7Élet, Bakancslista Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.andi Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 A legizgalmasabb talán a Bourne ultimátum.egy percig se unatkoztam A legérzelmesebb A forrás.minél többször megnézem annál jobban tetszik.a zenéje és a látvány zseniális.és nem birom megállni h ne sírjam el magam a végén A legviccesebb az Ace Ventura.kiskorom óta imádom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Legizgalmasabb: Bölcsőd lesz a koporsód Legérzelmesebb: 200 éves ember Legviccesebb: Már megint egy dilis amcsi film Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Szeptember 11, 2009 Share Posted Szeptember 11, 2009 Sziasztok! Legizgalmasabb: Hetedik Legérzelmessebb: Halálsoron Hetedik Legviccesebb: Borat Ne szórakozz Zohannal The pick of the destiny Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Legizgalmasabb: Becstelen brigantyk Legérzelmesebb: A Bakancslista Legviccesebb: Másnaposok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evci Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Legizgalmasabb: A rettegés háza Legviccesebb: Eurotrip... bár sztem volt viccesebb is, csak most hirtelen nem jut eszembe:) Legérzelmesebb: Keith (nem az a szokványos szerelmes film. nagyon megfogott a főszereplő jelleme.) ; A jövő kezdete (igencsak tanulságos) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopdinZ Posted Január 11, 2010 Share Posted Január 11, 2010 Legizgalmasabb: a 2004-es Holtak Hajnala (remake). Legérzelmesebb: Az élet szép. Legviccesebb: Csupasz pisztoly trilógia. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
miau199 Posted Január 12, 2010 Share Posted Január 12, 2010 legviccesebb: talán a Feketék-Fehéren legérzelmesebb: Szerelmünk lapjai , életemben ezen a filmen sírtam először, bár ez inkább a legromantikusabb volt legizgalmasabb: a Sherlock Holmes vagy a fűrész, na abból nem tudnám kiválasztani,hogy melyik lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts