Jump to content
PirateClub.hu

Deep_idea

Törzstag
  • Pontszám

    413
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Deep_idea

  1. Család nagy részéért, meg jó pár barátomért.
  2. Deep_idea

    Üvegtigris 3.

    Rettenetesen jó érdemes megnézni.
  3. Deep_idea

    Üvegtigris 3.

    Mi vasárnap nézzük kíváncsi vagyok.
  4. Deep_idea

    Te hiszel a szellemekben?

    Nem a válaszom bár van pár dolog amit picit nehéz lenne reális alapokkal megmagyarázni. De felesleges ebbe mumust keresni. Aki azt mondta, hogy hisz bennük lenne hozzájuk egy kérdésem. A túl oldal hisz bennünk?
  5. Deep_idea

    Gagyi mami 3

    Alapjaiban a Martin Lawrence filmeket nagyon szeretem kivéve ezt nem is azért mert elcsépelt vagy mert unalmas egyszerűen ez a 8-tól -15 éves korosztálynak szól.
  6. Deep_idea

    Eredet 2. ?

    Nem volt folytatás gyanús a vége, direkt úgy volt megcsinálva, hogy megértsd. Amúgy nem kell 2. rész egy ilyen filmhez...
  7. Deep_idea

    Fimek, amiket meg kellene csinálni...

    -Jurassic Park-ot szívesen látnám új köntösben, de nem mindig ezen az egyszerű meneküljünk az életünkért szálon. -Shop Stop 3 -Gears of War-ból is megfelelő összegekért, Gyűrűk ura szintű triológiát képzelnék el. De ezek csak elgondolások, nem kell belekötni.
  8. Deep_idea

    Adsz pénzt hajléktalannak?

    Egy ital hideg éjszakán melegen tartja és nem fázik sőt abban a mentális állapotban amiben vannak ez szinte természetes, hogy amihez tud hozzányúl akár még nyáron is. Ételre minek költsön, ha a boltok 90%-ból kidobják a következő 10%-ban lenézik (tudom ez az italboltokra, kocsmákra is igaz...) sőt ételt a kukából és egyéb helyről is tud szedni. Meg a legtöbbjük patkányt eszik bármilyen szomorú is ez. A nem-re szavaztam mert életemben egyszer adtam Pest valamelyik kerületében, akkor is egy csokis nyalókát. (Nem lett kidobva speciel szerintem ő konkrétan már a szándéknak is örült) Szoktam amúgy adni helybélinek, de az nem a hajléktalan kategóriába tartozik, de bonyolult lenne elmagyarázni mert azért mégis van pár hasonlóság.
  9. Deep_idea

    Mass Effect: The movie

    Alcatraz:Ezt nem is tudtam, hogy őt használták ebben az esetben igazad van természetes, hogy Miranda karakterét már ki is pipálják amennyiben elvállalja.
  10. Deep_idea

    Mass Effect: The movie

    Gondolom részenként forgatják akkor meg miért pont Miranda karakterének kitalálásával kezdték volna? Ő a 2. részben tűnt fel. Fake lehet.
  11. 5-8 ezer Ft-ig szoktam kiadni összegeket.
  12. Deep_idea

    Nagy polip téma

    Gondolom amely polipoknak nem jut kókuszdió azok közül kerülnek ki a hajléktalanok...
  13. Deep_idea

    Last Call

    Ezzel nem a warezosokat kapják el hanem egy az egyben megszüntetik a DVD-re, Blue Ray-ra való megjelenés lehetőségét ugyanis a TV előtt nem fogsz se hívást kapni se utasítani. A moziban ez nagyon is buli, de ha még1x-er beakarsz rá ülni akkor lehet már nem játszák vagy ugyanazt kapod amit az előbb.
  14. Deep_idea

    A legtúlértékeltebb filmek

    Avatar: Egyértelmű, hogy jobban be lett harangozva mint amennyit valójában is ér. A párbeszédek amúgy tényleg bugyuták, a történetet az ember a felénél levágja és ugye happy end a vége azért is.
  15. Deep_idea

    Ünnepek

    Igen csipázom a karácsonyt.
  16. Deep_idea

    Mekkora a súlyotok?

    Hetven valamennyi, de már rég méreszkedtem.
  17. Deep_idea

    Avatar

    Nálam Avatar, de néha Avatár....
  18. Deep_idea

    Viharsziget / Shutter Island

    Ezt lehet moziban nézem megfogott az MTV-n leadott előzetese....
  19. Sztem valamilyen égi jelenség többek közt a meteorra tippeltem.
  20. Leginkább egy filmet az alapján pontozok, hogy amit mutatni ,,mondani" akar az mennyire jön át. Természetesen egy neves rendező vagy színész filmét az ember máshogy is ül le megnézni.
  21. Deep_idea

    Te miért hallgatsz zenét?

    A szöveg nagy befolyású, de nem azért mert jó hallgatni hanem a mondanivalója miatt mert az eléggé igaz.
  22. Deep_idea

    Class FM vagy Neo FM

    Neo FM reggel 5-től reggel 6-ig.....
  23. Deep_idea

    Véges vagy végtelen

    Véges szerintem csak kevesek vagyunk felfogni.
  24. Deep_idea

    Ki a legjobb magyar rapper?

    Hát szerintem ezek nem rapperek. Bár kinek mi inge.... Nálam AKPH, Bobakrome, The Steve, Fhészek, és PKO jöhet szóba. Meg talán a Killakikitt..... Fankadeli múltkor úgy könyörgött youtube-on, hogy mennyenek az emberek koncertre.
×
×
  • Create New...