Jump to content
PirateClub.hu

Shyllard

Veterán
  • Pontszám

    561
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Shyllard

  1. Shyllard

    Eredet 2. ?

    Nem kell folytatás, Nolan nélkül pedig pláne nem. Miért nem beszélik meg vele, h a Batman 3 után megint csinál nekik egy állat filmet az Eredettől függetlenül? Sztem mindenki jobban járna....
  2. Shyllard

    Mi a véleményetek a mai filmekről?

    Vasembert még senki sem filmesítette meg, még képregényes berkekben sem volt túl népszerű a figura egészen mostanáig. Attól a filmtől ne várj többet, mint extravagáns lazaságot, ugyanis nem is akar többet nyújtani annál.
  3. Shyllard

    Kedvenc filmes idézeteid?

    Mostanába néztem meg megint a The Imaginarium Of Doctor Parnassus-t és még mindig beleremegek, amikor elhangzik ez a mondat: Semmi sem tart örökké. Még a halál sem. Valami fantasztikus egy szöveg.
  4. Shyllard

    Mi a véleményetek a mai filmekről?

    A Zongorista az még mindig nem holokausztfilm, de látom JohnTerry érvelése ellenére ez sosem fog benned tudatosulni Ha meg romantikus film, akkor inkább (500) Days of Summer. Számomra sokkal többet mond a Casablancánál (szidás elkerülése végett egy szóval sem állítottam, hogy a Casablanca rossz film, semmitmondó lenne, egyszerűen csak a már említett múlt évi film engem szó szerint szíven érintett)
  5. Shyllard

    Mi a véleményetek a mai filmekről?

    Az a baj, hogy még mindig tényként közlöd velünk a te teljesen szubjektív véleményedet... Ilyen kijelentéseket mi is tehetnénk és sz*rhatnánk a fejedre, hiszen ezt mi kimondtuk, akk ez meg ez a dolog így is van és kész. Ha meg azzal jössz, hogy sokan vannak veled egy véleményen, a másik oldalon is vannak ugyanannyian, hidd el... De ezt már leírtam egyszer, az a lényeg, hogy egy-egy film mindenkire más hatást gyakorolhat. Lehet, h téged lenyűgözött a Casablanca, mert neked olyan qrva sokat mondott neked, de ne hülyézz le másokat, akiknek a Zongorista ugyanennyit jelent....(vagy többet)
  6. Shyllard

    Mi a véleményetek a mai filmekről?

    Viszont egy filmben valamilyen szinten hatásvadásznak kell lennie, hiszen ha nem lenne az, nem keltené fel eléggé a néző figyelmét, a legtöbben átsiklanának az ilyen apróságok fölött.
  7. Shyllard

    Mi a véleményetek a mai filmekről?

    Azért nem mondok nagyon példát rossz film jó alakításra, mert általában egy átlagos filmnél sztem nem nagyon szokták odatenni magukat a színészek. Bár példát tudok erre is, pl nézd meg Will Smith játékát a pocsék Hét Életben.... Átlagos karaktereket meg azért nem mondok, mert szerintem azokat sorozatokban lehet igazán nagyszerűen alakítani. Van idő kibontani, stb... Egy film sztem nem elegendő ahhoz, hogy egy hétköznapi embert el lehessen játszani méghozzá igazán emlékezetesen. Nem mondom, hogy Nicholson és a többi nem alakított soha nagyot, viszont számomra ilyen karakterek sokkal emlékezetesebbek egy-egy sorozatból.
  8. Shyllard

    Mi a véleményetek a mai filmekről?

    Az, hogy te nem ismered el, hogy még ma is vannak óriási alakítások, az a te bajod, de én is tudok hasonló példákat felsorolni: Sam Rockwell 41 évesen játszott a Moon-ban valami zseniálisan, de mondhatnám még a Halálsoronbant is, vagy a fantasztikus Egy veszedelmes elme vallomásait is. Az utóbbit, ugyanúgy mint a Moon-t, a hátán vitte el. Johnny Depp-re mondhatsz, amit akarsz, de a Sweeney Todd-ban és az Ed Wood-ban maradandót alkotott. Edward Norton-nál csak elég megemlíteni az eget rengető Harcosok Klubját. Robert Downey Jr., Chaplin. Mind-mind emlékezetes, akárcsak az általad felsoroltak. A Zongoristát és az Aranypolgárt, pedig kár összehasonlítani, más-más kor szülöttjei, mások is alkotók, nagyjából semmi közös nincs bennük....
  9. Shyllard

    Mi a véleményetek a mai filmekről?

    Szerintetek nem érnek fel hozzájuk, szerintünk igen. Ez az egész az egyéni véleményen múlik, nem lehet kijelenteni, hogy ez meg ez jobb a másiknál. És Sam Rockwell igenis korunk egyik legnagyobb színésze, aki csak a szakmájának szenteli életét. Az is tiszteletre méltó benne, hogy egyáltalán nem sztárolja magát.
  10. Shyllard

    Filmkvíz II. felvonás

    A répa alapján Golyózápor , ha jó tehet vki!
  11. Shyllard

    Eredet (Inception)

    http://www.traileraddict.com/trailer/inception/theatrical-trailer Itt megy rendesen.
  12. Shyllard

    Mi a véleményetek a mai filmekről?

    És fiatalok közül sem rögtön Zach Effron-t kéne állandóan felhozni, nem igaz, hogy nem tudtok előállni jobb példával. "Szegény" csóringert, már annyira megvetik, h a legújabb HSM-be sem veszik be, szval dobálózzatok más névvel is, mert ezt a név már 5 éven belül feledésbe fog merülni... Viszont,h a ti nem tudtok, én mondok pár ígéretes fiatalabb színészt: Dakota Fanning, Joseph Gordon-Levitt, Aaron Johnson (ő most a Kick-Ass-ban mutatta meg mit is tud), Amanda Crew, Anna Kendrick (na nem a Twilight miatt) és még mondhatnám. Ne csak Zach Effron nevével dobálózzatok, mivel épphogy a ti tájékozatlanságotokat mutatja az a tény, hogy csak őt ismeritek.
  13. Shyllard

    Eredet (Inception)

    Hát az új trailer valami lélegzetelállító Idáig, meg odáig vagyok miatta, egyszerűen nem bírok betelni vele, Nolan megint alkotni fog, az az érzésem Csak ne lenne olyan messze az a július 22
  14. Shyllard

    Mi a véleményetek a mai filmekről?

    Persze Avatar, meg Vasember. Még szép hogy nem fogunk emlékezni rájuk évek múltán, főleg az előbbire, mivel az csak technikai újításokat tud nyújtani. Éshát előbb-utóbb fog jönni egy izgibb és jobb sztorijú film, ami miatt el fogjuk felejteni az egészet. Viszont én azt mondom, hogy készülnek manapság emlékezetes filmek. A kedvenceim is egytől-egyig az elmúlt 15 év terméséből vannak és hidd el, láttam mindet már rengetegszer. Lehet mondani, hogy nincsenek kitűnő színészi alakítások, de pl a Halálsoronban az amúgy nem túl kiváló Michael Clarke Duncan megrendítő alakítást tudott nyújtani. Nem mondom, hogy minden film klasszikussá válik, de van évente 1-2 olyan alkotás, amikre még évek múltán is lehet emlékezni. És ez ugyanígy volt régen is. Csak azóta elfelejtettük a szar filmeket és csak a jókra emlékszünk. Így könnyű mondani, hogy régen jobbak készültek...
  15. Shyllard

    Mi a véleményetek a mai filmekről?

    Ha már mai filmek: A képregény-adaptációkról mi a véleményetek? Most nem feltétlenül csak az isteni TDK-ra gondolok, ott van a Vasember, Kick-Ass, X-Menek, Watchmen és a többi. Sztem elég jo alkotások születnek ebben a műfajban, szépen szárnyal felfelé a stílus. Plusz megszámlálhatatlan újabb adaptáció érkezik, ugyhogy el leszünk velük látva rendesen.
  16. Shyllard

    Legjobb forgatókönyvírók

    Coenékhez hozzáfűzve: Nálam az Ó, testvér, merre visz utad? is nagy kedvenc tőlük. Persze nyilvánvaló, hogy egyfajta Odüsszeia feldolgozás, de mégis milyen fajta. Hihetetlen stílusosan ültették át a saját kis világukba a sztorit.
  17. A könyvadaptációk az én saram, köszönöm hogy szóltál, legközelebb jobban fogok figyelni az ilyesmikre!
  18. Persze, hogy nem nehéz eljátszani, viszont, ahogy Ledger játszotta el, úgy nem sokan tudnának alakítani. Hozhatott volna egy sima, szokásos, sablonos gonoszt is, de ő inkább mindent beleadott.
  19. Shyllard

    Nagy nyári filmelőzetes

    Inception a legvárósabb, a többit igaziból nem is jegyzem annyira. Nálam azért több is van, ami moziban nézős, pl a Rémálom az Elm utcában-t is mindenképpen ott kell majd látnom
  20. Shyllard

    Legjobb forgatókönyvírók

    Tudom, hogy sokat lop, viszont a párbeszédei igenis eredetiek. Plusz a karakterei is nagyszerűen vannak felépítve, hiszen ha belegondolsz az eredetijeik mind-mind sokkal kevesebbet adtak egy-egy filmhez. Lehet, hogy lop, viszont ő aranyat csinál a "szarból" Szerény véleményem szerint
  21. Shyllard

    Legjobb forgatókönyvírók

    Quentin Tarantino: A zseniális párbeszédei miatt. Kevin Smith: Fergeteges poénokat tud kitalálni, kár hogy a Cop Out-nál csak rendezőként tevékenykedett, érződött is rajta rendesen, hogy nem adta bele szívét-lelkét Nolan tesók: Iszonyat csavaros sztorikat dobnak össze, láttam minden filmjüket minimum 10-szer, de én szemény szerint nem tudok egy hibát sem találni egyikben sem. Coen tesók: Nagyon jó humorérzékkel vannak megáldva és emellé még párosulnak a fantasztikus sztorijaik is. Az utóbbi Serious Man sztorija sem volt semmi.
  22. Shyllard

    Mi a véleményetek a mai filmekről?

    A kijelentésemet azoknak szántam, akik rendszeres nézői a South Park-nak Azok értik szerintem, hogy mire utaltam
  23. Shyllard

    Kedvenc filmes idézeteid?

    Perpill ezek jutnak eszembe: TDK: Why So Serious? You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain. (ez a legjobb) Oh, you. You just couldn't let me go, could you? This is what happens when an unstoppable force meets an immovable object. You are truly incorruptible, aren't you? Huh? You won't kill me out of some misplaced sense of self-righteousness. And I won't kill you because you're just too much fun. I think you and I are destined to do this forever. Harcosok Klubja: A történelem zabigyerekei vagyunk. Nincs se célunk, se helyünk. Nincs világháborúnk, se válságunk. A mi háborúnk szellemi háború, a mi válságunk az életünk. Csak akkor tehetsz meg mindent, hogy ha már semmid sincs! Nem a munkád vagy és nem is a bankbetéted! Nem a kocsid vagy és nem a tárcád tartalma! Nem egy menő ruha vagy! Csak egy bohóckodó ganajkupac vagy a világban. Nagy Hal: Azt mondják, amikor meglátjuk életünk szerelmét, megáll az idő. Ez igaz. De azt nem mondják, hogy amikor ismét elindul, rettenetesen felgyorsul, hogy utolérje önmagát. Most ezek jutottak eszembe, de ez a 3 pont tele van rengeteg nagyon jó szöveggel. Nomeg van nem egy pár film, amiben nagyon jókat mondanak.
  24. Shyllard

    Sherlock Holmes 2.: Árnyjáték

    Jól hangzik, remélem Pitt lesz olyan jó ellenség, mint Strong.
  25. Shyllard

    Az Avatar utódja az új 3D-s film?

    Na megnéztem, nem 3D-ben és nekem tetszett. Az Avatar-t messze übereli, szinte tökéletes popcornmozi. Nem próbál semmiféle mondanivalóval traktálni, csak egy sima látványfilm. De annak nagyon jó. Persze volt benne pár olyan dolog, amiben nem maradtak hűek a mitológiákhoz, de ennyit el lehet nézni. Ja és kib*szott látványos. Hosszú idő óta az első popcornmozi, amiben nem csalódtam.
×
×
  • Create New...