Jump to content
PirateClub.hu

O_o

Törzstag
  • Pontszám

    308
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: O_o

  1. SZerintrem mai mesék elég nyomik. 7 éves lánytesóm mindig Jetixet (mostantól DIsney Channel-t) néz. Hát már az őrületbe kerget a Hannah Montana főcimdalával esküszöm
  2. O_o

    Lézerrel átírták egy légy emlékeit

    Azt tudtam hogy fejlettek vagyunk. De ennyire??? Ez nem veszélyes??
  3. Kémia tanárunk épp erről beszélt múltkor h majd jön a Jégkorszak és mindenki mehet majd fogorvoshoz mert lepattog a fogzománca a mínusz 40-50 fokos hidegben . Jah meg Európában nem lesz csak egy nagyon forró nyár (40-50 fok) meg egy hihetetlenül hideg tél (-40 -50 fok) És ennek már lehet látni az első jeleit. Pl. Most olyan hideg van h lefagy a tököm ha kimegyek kabát nélkül, tavaly ilyenkor meg kellemesnek mondható idő volt. Jah és az időjárás. Nah ez az egyik legnagyobb problema.
  4. O_o

    Jesus is Everywhere

    Ki tud ilyet kitalálni? :D
  5. O_o

    Óriás lábnyom a Merkúron

    WOW érdekes. Micsoda véletlen
  6. Mi a címe? Lehet majd megveszem érdekelnek az ilyen témák
  7. Lehet idetelepíttik őket a marslakók Am hajrá környezetvédelem
  8. O_o

    Hunyadi - Isten kardja

    Ha van/lesz egyáltalán ilyen :S
  9. O_o

    Sperma kinek mikor jött meg?

    Ha nem lesz fitymaszűkületed Ezzel bizony menj el orvoshoz mert mi ennél okaosabbat úgysem tudunk mondani! NEm félj nem ciki azt mondják h hetente van legalább egy ember aki ilyen problémával megy orvoshoz.
  10. O_o

    Ki mit vásárolt utoljára interneten?

    XBOX360 Arcadeot augusztus közepén és 10db dual layeres dvd-t szintén augusztus közepén.
  11. Hát a házban de van egy WC kinnt is. Bár én oda be nem megyek
  12. -14-el eljutottam addig ahonnan nem lehet tovább vinni (szerintem mert automatán megy és nem lheet elugrani semx D)
  13. Hát ez nagyon nagy http://www.youtube.com/watch?v=FjyvVxCuuxg
  14. O_o

    Fenyegetően vicces karcolat :D

    Hát gondolom Am vajon kinek szólhat a felszólítás
  15. O_o

    Testmeleggel tölthető mobil

    Jah télleg nem kapott olyan sok pénzt. Mondjuk nekm a fele is elég lenne Am jó kis ötlet a kocsiknál télleg beválhat
  16. O_o

    Ki milyen játékkal nyomul?

    Haha nem kell irigykedni azért mert szar maced van Nem mindenki olyan jajjebbennincsvérúgyhogyjójátékbiztos játékokkal játszik mint te. Am meg flashelt a boxom és azért vannak meg ezek a gamék. Am közben kipörgettem a batman arkham asylumot, meg a mirror's-t Most csak Cod 5 Wolfenstein és ritkán GTA IV.
  17. O_o

    GTA 5

    Én várom a játékot! Remélem hamar kijön
  18. O_o

    Elveszett az alvós plüss oroszlánom xD

    Most miért szerintem nem hülyeség ha a kislány nagyon ragaszkodott a plüssmacihoz. Nekm is tesóm régen csak az egyik plüssállattal volt hajlandó elaludni
  19. O_o

    Japán puding

    LOL ez nagyon rámenős Télleg jól mondtad h tetszeni fog
  20. Sorkérdés: Tegye születésük szerint sorrendbe az alábbi neveket! Kezdjék a középsővel! A: Béla B: Géza C: Jenő D: Dezső 1. Kérdés: Melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás? A: A tyúk B: A tojás C: Az egyik előbb volt, mint a másik D: A másik előbb volt, mint az egyik 2. Kérdés: Miért ityeg a fityeg? A: Mert az ityegő fityegő B: Mert a fityegő ityeg C: Azért, hogy legyen min elbukni a második kérdésben D: Mert jól esek neki. 3. Kérdés: Mitől döglik a légy? A: A légycsapótól B: A konyharuhától C: A légyirtótól D: Végelgyengulésben hal meg. 4. Kérdés: Mi az? 136.584 és nem tud úszni? A: Tudom mi az B: Nem tudom mi az C: Tudom, hogy mi az, de nem mondom meg D: Nem tudom, hogy mi az, de szívesen megmondanám 5. (Szakasz) kérdés: Hogy tudott idáig eljutni? A: Tudtam mindegyik kérdésre a választ B: Protekcióm van C: Könnyű kérdések vannak D: Mázlim volt 6. Kérdés: Mi lesz a következő kérdés? A: Hogy hívják? B: Mi a neve? C: Hány éves? D: Mi az empírió kriticizmus fogalma? 7. Kérdés: Hány éves? A: Nem emlékszem a születésem napjára B: Ha megmondanám, az sértené a személyiségi jogaimat C: 13 éves D: 50 és a halál között 8. Kérdés: Hány részes az Esmeralda? A: 24.561 B: Ez a szám már nem tartozik a valós számok halmazába C: 562.456-nál írták ki utoljára, hogy hol tartanak D: Én csak 134.247 részt láttam 9. Kérdés: Mért jó, ha valakinek egy pitbull és egy Labrador keveréke van? A: Nem tudom, és nem is érdekel B: Nem tudom, de nagyon érdekel C: Azért, mert letépi ugyan a lábad, de vissza is hozza D: Ilyen állat nincs 10. (Szakasz) kérdés: Hány kiló beefsteak-et tud megsütni egy sárkány egy óra alatt? A: Attól függ B: 7 kg-ot C: A beefsteak-et nem kell megsütni. D: Ahány fej, annyi szokás 11. Kérdés Ha a Géza és a Béla összeverekednek, melyikük jár jól? A: A Géza B: A Béla C: Ha kettő veszekszik, a harmadik jár jól D: Mindkettő jól pórul jár 12. Kérdés Folytassa a közmondást! Aki másnak vermet ás… A: Az sírásó B: Az maga bele potty C: Azt hamarabb utolérik D: Az, szarba lép 13. Kérdés: Ki a Kész Átverés két műsorvezetője? A: Vágó István és Bajor Imre B: Szűcs Gizi és Gobbi Hilda C: Liptai Klaudia és Beleznay Endre D: Ez valami átverés 14. Kérdés: Most milyen műsorban szerepelünk? A: Legyen ön is milliomos B: Ez nem műsor, csak egy poén C: Kész Átverés Show D: Most vagy soha 15. Kérdés: Ki ölte meg Alfonzó de lá Rózát a Grúz Mária sorozat 327.219. részének 23. percének 43. másodpercében? A: Santiagó de la Chile B: Esperanzó DiCaprió C: El dölá Gór. D: A Grúz Mária 327.219. része csak 23 perc 40 másodperces volt, tehát ha történt gyilkosság az csak a 327.220. részben történhetett.
  21. Itthon kb 150 lemez van (játékok filmek pár zene) plusz még mikor régebben haveroknak írogattam ki játékokat (igaz az ő DVD-jükre de akk is az én írómmal ) na szal + olyan 30 meg még tesóm is szokott néha kiírni +50 akk kb 230 lemezt írtam már ki és nyáron volt egy éve hogy van íróm!
  22. O_o

    Félsz a H1N1 vírustól?

    Egyáltalán nem... Csak felfújják!
  23. O_o

    Mit nyel el az emelkedő óceán?

    Olyan bénán van kivitelezve a tenger színe. Olyan mint amikor az asztalon kijelölök valamit az egérrel... pff De azért elég ijesztő...
×
×
  • Create New...