Jump to content
PirateClub.hu

Shyllard

Veterán
 • Content Count

  561
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Semleges

About Shyllard

 • Rank
  Bambooocha

Contact Methods

 • MSN
  Majdha kell, megadom!
 • Website URL
  http://shyllard.blog.hu
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Békéscsaba
 • Érdeklődés
  Filmek
 1. Shyllard

  Eredet 2. ?

  Nem kell folytatás, Nolan nélkül pedig pláne nem. Miért nem beszélik meg vele, h a Batman 3 után megint csinál nekik egy állat filmet az Eredettől függetlenül? Sztem mindenki jobban járna....
 2. Shyllard

  Mi a véleményetek a mai filmekről?

  Vasembert még senki sem filmesítette meg, még képregényes berkekben sem volt túl népszerű a figura egészen mostanáig. Attól a filmtől ne várj többet, mint extravagáns lazaságot, ugyanis nem is akar többet nyújtani annál.
 3. Shyllard

  Kedvenc filmes idézeteid?

  Mostanába néztem meg megint a The Imaginarium Of Doctor Parnassus-t és még mindig beleremegek, amikor elhangzik ez a mondat: Semmi sem tart örökké. Még a halál sem. Valami fantasztikus egy szöveg.
 4. Shyllard

  Mi a véleményetek a mai filmekről?

  A Zongorista az még mindig nem holokausztfilm, de látom JohnTerry érvelése ellenére ez sosem fog benned tudatosulni Ha meg romantikus film, akkor inkább (500) Days of Summer. Számomra sokkal többet mond a Casablancánál (szidás elkerülése végett egy szóval sem állítottam, hogy a Casablanca rossz film, semmitmondó lenne, egyszerűen csak a már említett múlt évi film engem szó szerint szíven érintett)
 5. Shyllard

  Mi a véleményetek a mai filmekről?

  Az a baj, hogy még mindig tényként közlöd velünk a te teljesen szubjektív véleményedet... Ilyen kijelentéseket mi is tehetnénk és sz*rhatnánk a fejedre, hiszen ezt mi kimondtuk, akk ez meg ez a dolog így is van és kész. Ha meg azzal jössz, hogy sokan vannak veled egy véleményen, a másik oldalon is vannak ugyanannyian, hidd el... De ezt már leírtam egyszer, az a lényeg, hogy egy-egy film mindenkire más hatást gyakorolhat. Lehet, h téged lenyűgözött a Casablanca, mert neked olyan qrva sokat mondott neked, de ne hülyézz le másokat, akiknek a Zongorista ugyanennyit jelent....(vagy többet)
 6. Shyllard

  Mi a véleményetek a mai filmekről?

  Viszont egy filmben valamilyen szinten hatásvadásznak kell lennie, hiszen ha nem lenne az, nem keltené fel eléggé a néző figyelmét, a legtöbben átsiklanának az ilyen apróságok fölött.
 7. Shyllard

  Mi a véleményetek a mai filmekről?

  Azért nem mondok nagyon példát rossz film jó alakításra, mert általában egy átlagos filmnél sztem nem nagyon szokták odatenni magukat a színészek. Bár példát tudok erre is, pl nézd meg Will Smith játékát a pocsék Hét Életben.... Átlagos karaktereket meg azért nem mondok, mert szerintem azokat sorozatokban lehet igazán nagyszerűen alakítani. Van idő kibontani, stb... Egy film sztem nem elegendő ahhoz, hogy egy hétköznapi embert el lehessen játszani méghozzá igazán emlékezetesen. Nem mondom, hogy Nicholson és a többi nem alakított soha nagyot, viszont számomra ilyen karakterek sokkal emlékezetesebbek egy-egy sorozatból.
 8. Shyllard

  Mi a véleményetek a mai filmekről?

  Az, hogy te nem ismered el, hogy még ma is vannak óriási alakítások, az a te bajod, de én is tudok hasonló példákat felsorolni: Sam Rockwell 41 évesen játszott a Moon-ban valami zseniálisan, de mondhatnám még a Halálsoronbant is, vagy a fantasztikus Egy veszedelmes elme vallomásait is. Az utóbbit, ugyanúgy mint a Moon-t, a hátán vitte el. Johnny Depp-re mondhatsz, amit akarsz, de a Sweeney Todd-ban és az Ed Wood-ban maradandót alkotott. Edward Norton-nál csak elég megemlíteni az eget rengető Harcosok Klubját. Robert Downey Jr., Chaplin. Mind-mind emlékezetes, akárcsak az általad felsoroltak. A Zongoristát és az Aranypolgárt, pedig kár összehasonlítani, más-más kor szülöttjei, mások is alkotók, nagyjából semmi közös nincs bennük....
 9. Shyllard

  Mi a véleményetek a mai filmekről?

  Szerintetek nem érnek fel hozzájuk, szerintünk igen. Ez az egész az egyéni véleményen múlik, nem lehet kijelenteni, hogy ez meg ez jobb a másiknál. És Sam Rockwell igenis korunk egyik legnagyobb színésze, aki csak a szakmájának szenteli életét. Az is tiszteletre méltó benne, hogy egyáltalán nem sztárolja magát.
 10. Shyllard

  Filmkvíz II. felvonás

  A répa alapján Golyózápor , ha jó tehet vki!
 11. Shyllard

  Eredet (Inception)

  [Hidden Content] Itt megy rendesen.
 12. Shyllard

  Mi a véleményetek a mai filmekről?

  És fiatalok közül sem rögtön Zach Effron-t kéne állandóan felhozni, nem igaz, hogy nem tudtok előállni jobb példával. "Szegény" csóringert, már annyira megvetik, h a legújabb HSM-be sem veszik be, szval dobálózzatok más névvel is, mert ezt a név már 5 éven belül feledésbe fog merülni... Viszont,h a ti nem tudtok, én mondok pár ígéretes fiatalabb színészt: Dakota Fanning, Joseph Gordon-Levitt, Aaron Johnson (ő most a Kick-Ass-ban mutatta meg mit is tud), Amanda Crew, Anna Kendrick (na nem a Twilight miatt) és még mondhatnám. Ne csak Zach Effron nevével dobálózzatok, mivel épphogy a ti tájékozatlanságotokat mutatja az a tény, hogy csak őt ismeritek.
 13. Shyllard

  Eredet (Inception)

  Hát az új trailer valami lélegzetelállító Idáig, meg odáig vagyok miatta, egyszerűen nem bírok betelni vele, Nolan megint alkotni fog, az az érzésem Csak ne lenne olyan messze az a július 22
 14. Shyllard

  Mi a véleményetek a mai filmekről?

  Persze Avatar, meg Vasember. Még szép hogy nem fogunk emlékezni rájuk évek múltán, főleg az előbbire, mivel az csak technikai újításokat tud nyújtani. Éshát előbb-utóbb fog jönni egy izgibb és jobb sztorijú film, ami miatt el fogjuk felejteni az egészet. Viszont én azt mondom, hogy készülnek manapság emlékezetes filmek. A kedvenceim is egytől-egyig az elmúlt 15 év terméséből vannak és hidd el, láttam mindet már rengetegszer. Lehet mondani, hogy nincsenek kitűnő színészi alakítások, de pl a Halálsoronban az amúgy nem túl kiváló Michael Clarke Duncan megrendítő alakítást tudott nyújtani. Nem mondom, hogy minden film klasszikussá válik, de van évente 1-2 olyan alkotás, amikre még évek múltán is lehet emlékezni. És ez ugyanígy volt régen is. Csak azóta elfelejtettük a szar filmeket és csak a jókra emlékszünk. Így könnyű mondani, hogy régen jobbak készültek...
 15. Shyllard

  Mi a véleményetek a mai filmekről?

  Ha már mai filmek: A képregény-adaptációkról mi a véleményetek? Most nem feltétlenül csak az isteni TDK-ra gondolok, ott van a Vasember, Kick-Ass, X-Menek, Watchmen és a többi. Sztem elég jo alkotások születnek ebben a műfajban, szépen szárnyal felfelé a stílus. Plusz megszámlálhatatlan újabb adaptáció érkezik, ugyhogy el leszünk velük látva rendesen.
×