Jump to content
PirateClub.hu

Deep_idea

Törzstag
 • Content Count

  413
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Deep_idea

 • Rank
  Törzsvendég
 1. Deep_idea

  Van olyan ember, akiért az életedet áldoznád?

  Család nagy részéért, meg jó pár barátomért.
 2. Deep_idea

  Üvegtigris 3.

  Rettenetesen jó érdemes megnézni.
 3. Deep_idea

  Üvegtigris 3.

  Mi vasárnap nézzük kíváncsi vagyok.
 4. Deep_idea

  Te hiszel a szellemekben?

  Nem a válaszom bár van pár dolog amit picit nehéz lenne reális alapokkal megmagyarázni. De felesleges ebbe mumust keresni. Aki azt mondta, hogy hisz bennük lenne hozzájuk egy kérdésem. A túl oldal hisz bennünk?
 5. Deep_idea

  Gagyi mami 3

  Alapjaiban a Martin Lawrence filmeket nagyon szeretem kivéve ezt nem is azért mert elcsépelt vagy mert unalmas egyszerűen ez a 8-tól -15 éves korosztálynak szól.
 6. Deep_idea

  Eredet 2. ?

  Nem volt folytatás gyanús a vége, direkt úgy volt megcsinálva, hogy megértsd. Amúgy nem kell 2. rész egy ilyen filmhez...
 7. Deep_idea

  Együttes szólánc

  Method Man
 8. Deep_idea

  Fimek, amiket meg kellene csinálni...

  -Jurassic Park-ot szívesen látnám új köntösben, de nem mindig ezen az egyszerű meneküljünk az életünkért szálon. -Shop Stop 3 -Gears of War-ból is megfelelő összegekért, Gyűrűk ura szintű triológiát képzelnék el. De ezek csak elgondolások, nem kell belekötni.
 9. Deep_idea

  Adsz pénzt hajléktalannak?

  Egy ital hideg éjszakán melegen tartja és nem fázik sőt abban a mentális állapotban amiben vannak ez szinte természetes, hogy amihez tud hozzányúl akár még nyáron is. Ételre minek költsön, ha a boltok 90%-ból kidobják a következő 10%-ban lenézik (tudom ez az italboltokra, kocsmákra is igaz...) sőt ételt a kukából és egyéb helyről is tud szedni. Meg a legtöbbjük patkányt eszik bármilyen szomorú is ez. A nem-re szavaztam mert életemben egyszer adtam Pest valamelyik kerületében, akkor is egy csokis nyalókát. (Nem lett kidobva speciel szerintem ő konkrétan már a szándéknak is örült) Szoktam amúgy adni helybélinek, de az nem a hajléktalan kategóriába tartozik, de bonyolult lenne elmagyarázni mert azért mégis van pár hasonlóság.
 10. Deep_idea

  Mass Effect: The movie

  Alcatraz:Ezt nem is tudtam, hogy őt használták ebben az esetben igazad van természetes, hogy Miranda karakterét már ki is pipálják amennyiben elvállalja.
 11. Deep_idea

  Mass Effect: The movie

  Gondolom részenként forgatják akkor meg miért pont Miranda karakterének kitalálásával kezdték volna? Ő a 2. részben tűnt fel. Fake lehet.
 12. Deep_idea

  Mennyit költesz egy buli alkalmával?

  5-8 ezer Ft-ig szoktam kiadni összegeket.
 13. Deep_idea

  Nagy polip téma

  Gondolom amely polipoknak nem jut kókuszdió azok közül kerülnek ki a hajléktalanok...
 14. Deep_idea

  Last Call

  Ezzel nem a warezosokat kapják el hanem egy az egyben megszüntetik a DVD-re, Blue Ray-ra való megjelenés lehetőségét ugyanis a TV előtt nem fogsz se hívást kapni se utasítani. A moziban ez nagyon is buli, de ha még1x-er beakarsz rá ülni akkor lehet már nem játszák vagy ugyanazt kapod amit az előbb.
 15. Deep_idea

  A legtúlértékeltebb filmek

  Avatar: Egyértelmű, hogy jobban be lett harangozva mint amennyit valójában is ér. A párbeszédek amúgy tényleg bugyuták, a történetet az ember a felénél levágja és ugye happy end a vége azért is.
×