Jump to content
PirateClub.hu

Deep_idea

Törzstag
  • Pontszám

    413
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Deep_idea's Achievements

Törzsvendég

Törzsvendég (10/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Család nagy részéért, meg jó pár barátomért.
  2. Deep_idea

    Üvegtigris 3.

    Rettenetesen jó érdemes megnézni.
  3. Deep_idea

    Üvegtigris 3.

    Mi vasárnap nézzük kíváncsi vagyok.
  4. Deep_idea

    Te hiszel a szellemekben?

    Nem a válaszom bár van pár dolog amit picit nehéz lenne reális alapokkal megmagyarázni. De felesleges ebbe mumust keresni. Aki azt mondta, hogy hisz bennük lenne hozzájuk egy kérdésem. A túl oldal hisz bennünk?
  5. Deep_idea

    Gagyi mami 3

    Alapjaiban a Martin Lawrence filmeket nagyon szeretem kivéve ezt nem is azért mert elcsépelt vagy mert unalmas egyszerűen ez a 8-tól -15 éves korosztálynak szól.
  6. Deep_idea

    Eredet 2. ?

    Nem volt folytatás gyanús a vége, direkt úgy volt megcsinálva, hogy megértsd. Amúgy nem kell 2. rész egy ilyen filmhez...
  7. Deep_idea

    Fimek, amiket meg kellene csinálni...

    -Jurassic Park-ot szívesen látnám új köntösben, de nem mindig ezen az egyszerű meneküljünk az életünkért szálon. -Shop Stop 3 -Gears of War-ból is megfelelő összegekért, Gyűrűk ura szintű triológiát képzelnék el. De ezek csak elgondolások, nem kell belekötni.
  8. Deep_idea

    Adsz pénzt hajléktalannak?

    Egy ital hideg éjszakán melegen tartja és nem fázik sőt abban a mentális állapotban amiben vannak ez szinte természetes, hogy amihez tud hozzányúl akár még nyáron is. Ételre minek költsön, ha a boltok 90%-ból kidobják a következő 10%-ban lenézik (tudom ez az italboltokra, kocsmákra is igaz...) sőt ételt a kukából és egyéb helyről is tud szedni. Meg a legtöbbjük patkányt eszik bármilyen szomorú is ez. A nem-re szavaztam mert életemben egyszer adtam Pest valamelyik kerületében, akkor is egy csokis nyalókát. (Nem lett kidobva speciel szerintem ő konkrétan már a szándéknak is örült) Szoktam amúgy adni helybélinek, de az nem a hajléktalan kategóriába tartozik, de bonyolult lenne elmagyarázni mert azért mégis van pár hasonlóság.
  9. Deep_idea

    Mass Effect: The movie

    Alcatraz:Ezt nem is tudtam, hogy őt használták ebben az esetben igazad van természetes, hogy Miranda karakterét már ki is pipálják amennyiben elvállalja.
  10. Deep_idea

    Mass Effect: The movie

    Gondolom részenként forgatják akkor meg miért pont Miranda karakterének kitalálásával kezdték volna? Ő a 2. részben tűnt fel. Fake lehet.
  11. 5-8 ezer Ft-ig szoktam kiadni összegeket.
  12. Deep_idea

    Nagy polip téma

    Gondolom amely polipoknak nem jut kókuszdió azok közül kerülnek ki a hajléktalanok...
  13. Deep_idea

    Last Call

    Ezzel nem a warezosokat kapják el hanem egy az egyben megszüntetik a DVD-re, Blue Ray-ra való megjelenés lehetőségét ugyanis a TV előtt nem fogsz se hívást kapni se utasítani. A moziban ez nagyon is buli, de ha még1x-er beakarsz rá ülni akkor lehet már nem játszák vagy ugyanazt kapod amit az előbb.
  14. Deep_idea

    A legtúlértékeltebb filmek

    Avatar: Egyértelmű, hogy jobban be lett harangozva mint amennyit valójában is ér. A párbeszédek amúgy tényleg bugyuták, a történetet az ember a felénél levágja és ugye happy end a vége azért is.
×
×
  • Create New...