Jump to content
PirateClub.hu

Bálibee

Veterán
  • Pontszám

    312
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Bálibee

  1. Az a baj, hogy teljesen sose tanulja meg kezelni a Hulk-ot. Képregényekben azt hiszem akkor lett tele a töke mindenkinek amikor szétverte Las Vegas-t. Pókember jogok Sony-nál vannak, úgyhogy semmikép sem lesz Avengersbe, úgyanígy az X-men-ek sem.
  2. Bálibee

    Vasember 3......előzetes hozzáadva

    Reálisra? Ez a rész áll a legtávolabb a realitástól. Ja és a képregényt ismerők készüljenek fel, hogy csalódni fognak.
  3. Bálibee

    Microsoft Windows 8

    Valaki tudja hogyan lehet megváltoztatni a csempék kinézetét? Mert elég hülyén néz ki ez a kis ikon középen dolog.
  4. Vectorizálásnak hívják. Photoshopban is meg lehet oldani, de adobe illustrator a megfelelő program erre. http://hu.wikipedia.org/wiki/Vektorgrafika Tutorial: http://www.teamphotoshop.com/articles-the-techniques-creating-a-vector-image-in-photoshop-5,8,101a.html Többet is találhatsz google-val, vectorize a kulcsszó.
  5. IMAX-ben nagyobb és élesebb a kép, mint a sima formátumban, ha tehetném, abban nézném.
  6. Bálibee

    Növénytermesztés ledekkel

    Végre valami hasznos dolog. Remélem elterjed.
  7. INTP - Tervező Elolvastam mit ír "rólam" és úgy 60%-ban igaz, vagy több. Tényleg nem érdemes velem vitatkozni, az emberiségből csak az utóbbi 3 hónapban legalább 20 alkalommal kiábrándultam, elmebeteg fantáziám van, és ezt naponta szóvá is teszik, amin én nevetek. És persze mindig igazam van. Mivel egy zseni vagyok. Viszont a szociális alkalmatlanság része hibás, elvégre ki beszél olyan emberekkel akikkel nem akar?
  8. Ez jónak tűnik. Gondolom a nyilvános Li-fi pontok világító Li-Fi feliratok lesznek, amik egyben az adók is. Hasznos és -valószínüleg - design-os is.
  9. Bálibee

    The Avengers - A bosszú angyalai

    Csodálkozom, hogy nem írta be senki a topicba, de van egy kamerás Avengers teaser. A Captain America végefőcim után adták le. http://indavideo.hu/video/Bosszut_allnak A video a filmbuzi.hu-ról van
  10. Bálibee

    Minecraft

    3000 ft. Nem nagy összeg. Minecraft.net De ha mégis akkor http://isohunt.com/torrents/?ihq=minecraft
  11. A Vénusz is benne van, ez 100%. Sőt, óceánok is voltak rajta, igazából a Földel testvér bolygók voltak, egyszerüen történt valami, szerintem egy meteor, ami megnövelte az üveggázok koncentrációját a légkörben.
  12. Azért a lakhatósági zóna nem elég az élethez, a Mars és a Vénusz is ebben a zónában van, mind 2 bolgyó tartalmaz vagy tartalmazott folyékony vizet, a légkör és a méret is hasonló, mégis itt van csak élet. Persze a Marson is lehetne élet, ott konkrétan egy globális felmelegedést kéne előidézni, mivel túl kevés a CO2 a légkörben, ezért nem tartja a hőt, a Vénusz pedig az ellenkezője ha jól emlékszem, ott épp az extrém mennyiségű CO2(vagy más hasonló gáz) miatt van pokoli meleg.
  13. Bálibee

    Minecraft

    Ahhh a Yogcast-es fiuk. A legjobb minecraft videokat csinálják.
  14. mássz át egy álló vonat alatt és megtudod.
  15. nemszoktam de lehet kéne, mert akár 1 hónapig is bent hagyhatom a torrentfile-okat akkorse mozdul meg a feltötés mutatóm.
  16. Bálibee

    A Nagy Hadronütköztető Téma

    A világ legjobb találmánya ez a gyorsító. Részecskék ütköznek benne, fekete lyukakat hoznak létre és időgépként is funkcionál.
  17. Bálibee

    Buli utáni sms-ek

    Ez mind a multejjel.hu-ról való.
  18. Bálibee

    Superman

    Az uj film egy vicc volt. Remélem közelében se lesz annak a szintnek.
  19. Bálibee

    TV2 ÚRISTEN

    Talán mert még csak a szereplő válogatásnál tartanak?
  20. Bálibee

    Jersey Shore

    Én szeretem, szórakoztat és ez a lényeg. "Az volt eddig a legkomolyabb hogy egyik csávó "véletlen szerűen" leintett egy taxit és a taxiban ÉPP volt műszerfalon egy kamera ami vette hogy mi történik a taxiba és mit mond!" Neked tényleg ennyi a szinted? Egy csomó vágásnál látszik, hogy futnak utánuk kamerával, olyan is volt amiben látszik h az operatőr alig érte utol az eggyik taxit.
  21. Bálibee

    The Avengers - A bosszú angyalai

    Mindenkinek lesz saját filmje, Iron man ugye van, Hulk is, Thor idén, Captain America idén stb. A "zöld gyűrűsök" gondolom a Green Lanter akar lenni, de elkell h keserítselek, az DC nem Marvel.
  22. Bálibee

    Honlap

    volt bejegyzés, csak nem bírta a készítő a kritikát.
  23. Bálibee

    Honlap

    Közel sem vicces.
×
×
  • Create New...