Jump to content
PirateClub.hu

Bleach

Grimmjow01
 Share

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Na igen én is most néztem meg.

Ez eddig a legunalmasabb volt.

De legalább láthattuk Nelt arrancar ként. :rolleyes:

A filmek ha negyedik olyan lesz mint a többi akkor jó kis közönségje lezs nálunk :D

Én azt várom, hogy Ichigo összejön Orihimével vagy Rukiával kivi lennék erre a kapcsolatra.

... Filmek eddig bejöttek főleg a Diamond Dust Rebelion. Az újról még nem sokat tudni, a trailer-e is elég gyenge még... <_<

A trailer szerintem is gyengusz, az egyetlen "jelenet" benne amikor Taichok + Vice-taichok veszik körbe... de ilyet rajzolnak devian.art-osok is.

Jártam kinn brüsszelben s ott láttam disz-kötetes Bleach dvd-ket, de úgy 45-55 rész ill következö tizes csomag volt hirdetve. Nos ezeken már rég túlléptünk azt hiszem, ráadásul az ára is borsos volt (cirka 6e huf átszámolva) mindenesetre tetszett a csomagolás. :)

Isten hozott újra itthon ichimaru-sama! ;) Nem maradtál le semmi érdekes történésről, mindenki - aki látta - osztja a véleményt, hogy nem volt egy túlságosan izgalmas rész 193.

Benhower: Az alábbi oldalon fent vannak a filmek, bár szerintem csak felirattal, nem tudom hogy egyáltalán van-e bármelyik is szinkronosan... :unsure:

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

<<< regelsz és már tölthetsz is!

Szép Jó Estét Mindenkinek!!!

Közel 5 perce felkerült a webalbumba egy 131 bomba jó képet tartalmazó mappa! Tessék nézni, vinni, örülni, megköszönni! :lol: :lol: ;) ;)

Hidden Content

... felkerült a webalbumba egy 131 bomba jó képet tartalmazó mappa!...

Thank you, danke, XieXie, Khawp Khun, Yum botic, Mahalo, Obrigada,

Hidden Content

, Arigato ... B) több nyelven most nincs eröm leirni :P (egész jók ezek a formázási lehetöségek, esetleg te is megjátszhatnád Grimm-kun h nem KÓD dobozba rakod hanem szimplán linkeled... <_< )

utánanéztem annak mi Szayel zanpaktou-ja :D

Hidden Content

(邪淫妃 (フォルニカラス), Forunikarasu; Spanish for "Fornicate", Japanese for "Lewd concubine", majd a spanyol jelentésből visszafejtve a következőt találtam:

fornicate Verb [-cating, -cated] to have sexual intercourse without being married [Latin fornix vault, brothel situated therein]

- - - nem angolosoknak forditás: "szexuális együttlét házasságkötés nélkül" - - - :D

mindezek után álljon itt egy kőkemény kép drága fórumtársak, ami után másodpercekig nem kaptam levegőt (a kacagás miatt):

4_05_03_08_7_29_29.jpg

...és az apasági teszt eredménye szerint ... Szayel, te vagy Yachiru édesapja!

yachiru.jpg

Most olvastam 333. mangát. Tök durva. Soi Fong

győz

, de aztán megjelenik Barragan :blink: :blink: . Aztán átkapcsolnak Matsumoto-hoz akitovábbra is rendületlenül küzd... ;) Hajrá!!! Ja és ne felejtsétek: 2 nap múlva 194.

ichimaru-sama: nagyon jó ez a két kép, a kard jelentése is.. hátt.. khmm.. meglepő :lol:

Hát... szegény Nel :mellow::unsure: Nnoitra hozta a formáját és hátulról támadta meg Nelt <_< De megtudjuk például azt is, hogy Nnoitra nem 5. espadaként "látott napvilágot"... Kicsit azért foglalkozik a Szayel-es szállal is, sőt feltűnik a visszaemlékezésben is :blink:

UPC-n elvileg nem lessz animax jan. 1-töl

Hidden Content

Amikor megláttam akkor lettem tiszta ideg de remélem hogy azért megmarad mert jó lenne tovább nézni a bleach-t magyarul várom már az uj részeket

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Jelenleg olvassa   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...