Jump to content
PirateClub.hu

Pogany No1

Veterán
 • Content Count

  514
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Pogany No1

 • Rank
  Bambooocha
 • Birthday 04/28/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  uborka city
 1. Pogany No1

  Melyik a kedvenc tárad?

  Hát én inkább feltölteni szoktam, olyankor hotfile-ra, de csak azért mert ezt ismertem meg legelőször a fizetősök közül.
 2. Pogany No1

  Cobra 11

  Hát kiskoromba szerettem, mert akkor még "menő" volt. Már csak akkor nézem meg, ha tv elé kerülök valami módon (mert nem szokásom tv-t nézni), és pont az megy vagy nincs más Az még oké, hogy elején ott a szokásos baleset, de hogy a befejezés is mindig ugyan az. 5-10 perc üldözés majd a bűnözők kocsija a levegőbe repül és felborul. Néha még kihúzás után kicsit futnak mert felrobban a kocsi.
 3. Pogany No1

  Homer Simpson VS Cristiano Ronaldo

  Lehet velem van a baj, de én nem röhögtem o.O
 4. Pogany No1

  CoD2 vagy BF2

  Sok a szavazat a CoD2re, de azért kíváncsi lennék hány ember játszott BF2-vel eredetin Bár eleve a szavazás is értelmetlen, mert ég és föld a két játék.
 5. Pogany No1

  Konfigurációk, alkatrészek

  Hali, tudnátok írni egy konfigot (80 ezer Ft a gép +30-40 ezer Ft értékben monitor). Monitor olyan kell amin jó filmet nézni, de nem annyira drága. Szóval inkább 120-ból egy komplett gép monitorral. Bár szerintem játékra is akarja haszánlni a srác a gépet . Alaplapok és Intel termékek terén nem igazán vagyunk képben. A konfigurációban lehet AMD termék is. A gép árában legyen benne ház, táp, író, merevlemez Előre is köszi.
 6. Pogany No1

  Bleach

 7. Pogany No1

  Bleach

 8. Pogany No1

  Bigtorrent.eu

  Free reg van De nem tünik ncore hasonmásnak, mert eddig ugya úgy nem találtam meg a nekem kellő dolgokat, mint a többi oldalon.
 9. Pogany No1

  Cossack jumpstyle dance

  Cossack jumpstyle dance [Hidden Content]
 10. Pogany No1

  Dragon Ball Z Részek Beszerzése...

  Hát igazad van a szinkronok terén. A kamehámével kapcsolatba tévedtem, mert a sima DB-be van más neve (életerősugár). Meg nem ócsárlásnak szántam, mert akkor nem így nézett volna ki a hszem, ha az lenne
 11. Pogany No1

  Dragon Ball Z Részek Beszerzése...

  Nem értem miért van úgy mindeki oda a magyar szinkronért, mikor nevetséges. Letöltöttem, első 12 részt, csak japán hanggal volt, onnantól volt szinkron. Mikor meghallotam a kamehameha magyar nevét átváltottam japán hangra. Néha hasonlítgatom a feliratot és a szinkront. Hát ennyi hülyeséget összehordani...plusz még sokszor ott is van szinkron ahol egy szót nem szól senki.
 12. Pogany No1

  Terminátor: Megváltás

  A trailer alapján elég nevetségesen néz ki. Jobb lenne ha el se készülne
 13. Pogany No1

  Véres Valentin 3D - My Bloody Valentine 3D

  Hát jegyvásárláskor szokta kötekedni, de bemenni belehet ha megszerzed a belépőt. Ha nincs veled nagykorű megkérsz valakit, hogy vegye meg neked. A filmet én még múlt évbe láttam, hát egyszer nézhető kategóriába került nálam . Rengeteg hülyeség volt benne ami sokat rontott az összképen. A 3D-re azért kiváncsi lennék.
 14. Pogany No1

  Dragon Ball 2008

  Jah ilyen nagyszabású projekteknél nem kéne ilyet mondani hogy ha tudsz jobbat csinálni. Nekik ez a dolguk, hogy filmet készítsenek, mégpedig olyat ami tetszik a közönségnek. Ha nem képesek rá, akkor hagy alkossak róla olyan akármilyen véleményt. Számomra ez a csijál jobbat dolog akkor elfogadott, hogy ha valami otthoni vagy nagyon kis szabású projektről van szó.
×