Jump to content
PirateClub.hu

Pogany No1

Veterán
  • Pontszám

    514
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Pogany No1

  • Születésnap 04/28/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    uborka city

Pogany No1's Achievements

Bambooocha

Bambooocha (11/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Pogany No1

    Melyik a kedvenc tárad?

    Hát én inkább feltölteni szoktam, olyankor hotfile-ra, de csak azért mert ezt ismertem meg legelőször a fizetősök közül.
  2. Pogany No1

    Cobra 11

    Hát kiskoromba szerettem, mert akkor még "menő" volt. Már csak akkor nézem meg, ha tv elé kerülök valami módon (mert nem szokásom tv-t nézni), és pont az megy vagy nincs más Az még oké, hogy elején ott a szokásos baleset, de hogy a befejezés is mindig ugyan az. 5-10 perc üldözés majd a bűnözők kocsija a levegőbe repül és felborul. Néha még kihúzás után kicsit futnak mert felrobban a kocsi.
  3. Pogany No1

    Homer Simpson VS Cristiano Ronaldo

    Lehet velem van a baj, de én nem röhögtem o.O
  4. Pogany No1

    CoD2 vagy BF2

    Sok a szavazat a CoD2re, de azért kíváncsi lennék hány ember játszott BF2-vel eredetin Bár eleve a szavazás is értelmetlen, mert ég és föld a két játék.
  5. Pogany No1

    Konfigurációk, alkatrészek

    Hali, tudnátok írni egy konfigot (80 ezer Ft a gép +30-40 ezer Ft értékben monitor). Monitor olyan kell amin jó filmet nézni, de nem annyira drága. Szóval inkább 120-ból egy komplett gép monitorral. Bár szerintem játékra is akarja haszánlni a srác a gépet . Alaplapok és Intel termékek terén nem igazán vagyunk képben. A konfigurációban lehet AMD termék is. A gép árában legyen benne ház, táp, író, merevlemez Előre is köszi.
  6. Pogany No1

    Bigtorrent.eu

    Free reg van De nem tünik ncore hasonmásnak, mert eddig ugya úgy nem találtam meg a nekem kellő dolgokat, mint a többi oldalon.
  7. Cossack jumpstyle dance http://www.funvid.eu/index.php?page=videos&section=view&vid_id=103772
  8. Hát igazad van a szinkronok terén. A kamehámével kapcsolatba tévedtem, mert a sima DB-be van más neve (életerősugár). Meg nem ócsárlásnak szántam, mert akkor nem így nézett volna ki a hszem, ha az lenne
  9. Nem értem miért van úgy mindeki oda a magyar szinkronért, mikor nevetséges. Letöltöttem, első 12 részt, csak japán hanggal volt, onnantól volt szinkron. Mikor meghallotam a kamehameha magyar nevét átváltottam japán hangra. Néha hasonlítgatom a feliratot és a szinkront. Hát ennyi hülyeséget összehordani...plusz még sokszor ott is van szinkron ahol egy szót nem szól senki.
  10. Pogany No1

    Dragon Ball 2008

    Jah ilyen nagyszabású projekteknél nem kéne ilyet mondani hogy ha tudsz jobbat csinálni. Nekik ez a dolguk, hogy filmet készítsenek, mégpedig olyat ami tetszik a közönségnek. Ha nem képesek rá, akkor hagy alkossak róla olyan akármilyen véleményt. Számomra ez a csijál jobbat dolog akkor elfogadott, hogy ha valami otthoni vagy nagyon kis szabású projektről van szó.
  11. Pogany No1

    Bleach

    Most már végigolvastam, szóval 250 Jöhetne már a következő
  12. Pogany No1

    Bleach

    Na a mangával kezdem utolérni az animet Tousen kinézete tényleg elég érdekes . Remélem tényleg gyorsabban fognak a dolgok történni, mert nagyon nem szeretem ezt az időhúzást. Mangával kapcsolatos kérdés: 36-ik fejezet azzal kezdődik, hogy Kyouraku kapitány és Aizen hasonmása éjszaka kint van, szóval azzal amivel az utolsó anime rész. Az előtte lévő fejezetek merre vannak, mert sorba szedem őket. Hiába kerestem sehol sem találtam. Ha valaki tud plz dobjon egy linket Szerk.: Rájöttem, hogy a történet itt visszfele halad Szerk. 2: Végigolvastam, nagyon durva a vége .... de mire elér ide az anime pfhuu
×
×
  • Create New...