Jump to content
PirateClub.hu

Lancelot

Veterán
  • Pontszám

    68
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Lancelot

  1. Lancelot

    Bleach

    Nekem a mostani tetszett megnevettet. De elég unalmas volt a storry. Mikor lesz már egy kis izgalom.
  2. Lancelot

    Windows Vista

    valhalla1944! Melyik Vista-t szeretnéd felrakni? 32Bit vagy 64bit-est? A notebook milyen típusú? Nekem is lenen egy kérésem. Nem tudna valaki link-ni egy olyan programot amivel legálissá tudom tenni a Vista SP2 x64bit-es kiadásomat. Bármilyen megoldás érdekel. Sajna eddig nem találtam egy működő activatort sem.
  3. Lancelot

    Bleach

    Nem tudom, de ha Bankai-ok elváltak a kardtól akkor, hogy tudták megint előhívni őket? Ez azért elég érdekes dolog. Vagy a Bankai nem azok az illetők csak elnyomják a kardok erejét és csak hasonló formát vettek fel így már érthető lenne. De ez egy feltevés.
  4. Lancelot

    Bleach

    A mai epizód egy kicsit gyöszös volt, de Ichigo másik énenek a harja a Zanpakutuo ellen az jó volt.
  5. Lancelot

    Bleach

    Nekem a mostani rész nem nyerte el a tetszésemet elég unalmas volt. Csak Ichigo alakja ami tényleg jó volt azon kivül nem nagyon történt semmi majd elválik a következő milyen lesz.
  6. Lancelot

    Bleach

    Az utolsó rész a 232-rész most normális volt és érdemes megnézni. Eddig nem voltak normális részek, de ez már jónak látszik főleg az előzetes amibe Ichigo saját zanpaktou-ja ellen harcol.
  7. Lancelot

    Microsoft Windows 7

    Nekem például a PowerIso halt be. A deamon meg megy csak Vista a kompatibilitásba kell futtatni rendszergazdaként. Vista SP1 be és máris megy igaz ikon nincs kint de ha elindítod a start menü vagy a programok között akkor megy.
  8. Lancelot

    Microsoft Windows 7

    Peppa10! Lite engedi nekem is az van fent. foxi_maxi! Előfordulhat ha belépsz a BIOS-ba ott írja a dátumot és a verziót. Dell vagy F2 vel tudod elérni induláskor. Vagy ez csak ez http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=P4i45GL%20R3.0&s=478 R3.0 de itt már újabb van ha ez a BIOS- és lapod akkor ezt szed le. De szerintem nem fog elindulni mert nem írja hogy támogatja a Vista-t és lehet lesznek vele gondjaid. De azért remélem sikerül majd felraknod és működik majd.
  9. Lancelot

    Microsoft Windows 7

    És milyen rendszerre akarod felrakni? Mert előfordulhat azért nem tudod felrakni, mert nem támogatja a rendszeredet. De itt a BIOS és a http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=P4i45GL&s=478 leírás. Rákattintasz a plusz jelre és leírja hogy kell telepíteni a BIOS-t. HA elakadsz akkor szólj
  10. Lancelot

    Microsoft Windows 7

    Ha tudod az Everest ultimate és nézesd meg vele az alaplap típusát. Ha az megvan már könnyeben lehet segíteni.
  11. Lancelot

    Microsoft Windows 7

    Megnyitod a Nero Express-t és ott lesz olyan hogy kép,projekt,másolás és rá kattintasz és utána a Lemez cd/dvd-kép vagy elmentet projekt és ha rá kattintasz akkor kéri azt ami kiakarsz írni és kiválasztod a win 7 és máris írja. Milyen a alaplapod van? BIOS típusa azon kívül, hogy AMI?
  12. Lancelot

    Microsoft Windows 7

    Na akkor ott a baj. Nem szabad Deamonba rakni amit ki akarsz írni hanem kép fálj ként kiírni Nero-val. Miért akarsz BIOS-t frissíteni a Notebook-on? Milyen típusa van?
  13. Lancelot

    Microsoft Windows 7

    Mivel írtad ki? Milyen formába? Be van állítva a boot sorrend? Nézted más gépbe is, hogy ott olvassa e a lemezt?
  14. Lancelot

    Microsoft Windows 7

    Filmezés alatt nem is de már ha zenét hallgatok egy kicsit hangosabban akkor elég rendesen beszaggatott vagy torzult. De már nem az új Gigabyte driverel
  15. Lancelot

    Microsoft Windows 7

    Így már eltűnt thank már ennyivel több helyem lett.
  16. Lancelot

    Microsoft Windows 7

    Nem tudom hogy neked hogy sikerült de a futtatás és ez amit te írtál nem jött be. Nem tudom te hol indítottad le de semmit se csinált
  17. Lancelot

    Microsoft Windows 7

    De igen arra gondolsz. Saját gép vagy Computer jobb egérgomb preferences vagy tulajdonság speciális rendszerbeállítások rendszervédelem és ott látni fogod a meghajtókat és beállításoknál kitudod venni. A hang mondjuk megoldódott mert már készítetek a Gigabyte-nál Win 7 drivert.
  18. Lancelot

    Microsoft Windows 7

    Jó estét urak! Lenen egy olyan gondom, hogy a Realtek HD audio integrált hangkártyám Win7 build 7100 RC alatt patog és elég rendesen akadozik a zene alatt illetve a saját hangjaival is. Próbáltam a legújab drivereket meg a sajátját amit letöltöt semi. Codekek se segítetek meg a régebbi driverek amiket írtak pár oldalon azok se jötek be. Ötlet van rá miként tudom megoldani ezt a gondod mert ha nincs akkor megyek visza a Vista alá. JA és 2.0-ba használom a rendszert. A segítséget előre is köszönöm
  19. Lancelot

    Bleach

    Nekem mondjuk nem tetszett a mostani pár rész elég unalmasak voltak. De azért szépen megleckéztették az ellenfeleket. Tud valaki valamit a moziról a 3.-ik részéről?
  20. Lancelot

    Bleach

    Szerintem elég érdekes volt főleg a Hollow átalakult Kenseit
  21. Lancelot

    Bleach

    Na igen de azért Yoruichi rendesen felhúzta Byakuya-t. Reméljük lesz még ehhez hasonló részek
  22. Lancelot

    Bleach

    Reméljük valami izgalmas. Nehogy elunjuk magunkat. Egy kis csete-paté a kapitányok vagy Ichigo-ék között.
  23. Lancelot

    Bleach

    A szerdai rész elég érdekes volt. Az nagyon tetszett mikor a kis csaj mind a kettő kapitány megtalpalja meg veszekszik a kapitányával. Amúgy érdekes lesz már a Bleach.
  24. Lancelot

    Bleach

    Mondjuk nekem ez a rész nem tetszett annyira mert elég unalmas most nem volt benne semmi izgalmas. De tetszett azért az hogy új kapitányok lettek és a hogy Urahara is vissza tért min t kapitány.
  25. Lancelot

    Bleach

    Na igen de ne csüggedj hátha még kapsz nagyobb szerepet
×
×
  • Create New...