Jump to content
PirateClub.hu

Sperma, méhlepény - Gusztustalan meglepetések az arckrémekben


HULK15
 Share

Recommended Posts

Nagy és kellemetlen meglepés érné a nőket, ha tudnák, milyen egzotikus és gusztustalan alapanyagokból készül a kedvenc arckrémjük.

 

Kígyóméreg, csiganyálka, cápaikra, méhlepény, emberi sprema - ilyen és ehhez hasonló alapanyagokat is használnak a gyártók a világszerte forgalmazott bőrápoló szerek készítésekor, derült ki a brit Mintel kutatásából.

 

Az amerikai Syence Skin Care Laboratories Skin Venom Memory Cream nevű gyártmánya tartalmaz például kígyómérget, s állítólag ennek köszönhető, hogy a termék a botoxkezeléshez hasonló eredménnyel jár, és csökkenti a ráncokat. Ráadásul nem is olcsó: Nagy-Britanniában egy 50 ml-es tégely 180 fontba (55 ezer forintba) kerül.

 

Kínában olyan krémet árulnak, amely méhnyálkát tartalmaz, Kolumbiában pedig tisztított csiganyálkát tartalmazó termék is van forgalomban. A Dániában kapható testápoló ehhez képest kimondottan gusztusos, hiszen az alapanyaga tehéttej.

 

Norvégiában viszont alapanyagokért az emberi testhez fordulnak; a nevében is bevallottan "spermakrém" legfontosabb alapanyaga az ondófolyadék kristályos kivonata, amely állítólag harmincszor erősebb az E-vitaminnál, és képes gyógyítani a leégést.

 

Az emberek rengeteg bőrápoló termék közül válogathatnak világszerte, nyilván azért keresnek a gyártók egyre bizarrabb, új alapanyagokat, hogy felhívják magukra a vevők figyelmét - vélekedett az eredmény ismeretében Alexandra Richmond, a Mintel vezető szépségipari elemzője.

 

Link to comment
Share on other sites

Ugyan már srácok! :) Úgy csináltok mintha ez vm megleő dolog lenne... a MCDonald's utáni "ki tudja mit keverünk a húsba csak dobjuk terítékre"-hez képest, ez már csak hab a tortán... Ki tudja mit eszünk, mit kenünk magunkra, és mit viselünk! Titok az egész...de sztem addig jó XD

Link to comment
Share on other sites

Norvégiában viszont alapanyagokért az emberi testhez fordulnak; a nevében is bevallottan "spermakrém" legfontosabb alapanyaga az ondófolyadék kristályos kivonata

 

na ezt nemértem.. :)

 

az arckrém gyárba a bérmunkások napi 8 órába "gyártják" az anyagot vagy mih? :D

Link to comment
Share on other sites

Az egy dolog, hogy milyen anyagokkal dúsítják a "sz*rt".

A Csatornázási Művek (honi és külföldi) ülepítő telepein rengeeg finom zsír keletkezik, amit ilyen - olyan krémekhez használnak fel, többszörös tisztitás után.

 

Elgondolkodott valaki már azon, hogy a szöllőzsírnak, mi öze van a szőllőhöz? Ezen is érdemes elgondolkodni, mert azt direktben a szánkra kenjük.

 

Link to comment
Share on other sites

hmm, de guszta. :) De most tényleg, h a francba "állítják elő" azt a sok emberi spermát? :D Míg nem olvastam végig, h emberi spermát raknak bele, vhogy úgy képzeltem el, h levágnak kutyákat, macskákat, stb állatokat, azokból kiszedik a spermát (már ha van :D) aztán a tetemeket tovább küldik a mekinek :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...