Jump to content
PirateClub.hu

Amen

Veterán
 • Content Count

  206
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Amen

 • Rank
  Citromdí­jas
 • Birthday 08/25/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://brain.plk.hu/?borisvasilev

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Bp/Kispest
 1. Amen

  Együttes szólánc

  Kiss
 2. Amen

  Könyvfelcsapós játék

  Felforrásig kevergetjük, és addig forraljuk, amíg a nyers liszt íze már nem érezhető, kb. 6-7 percig. Domokos Lászlóné - Kiskegyedek és Őnagyságák mindentudó szakácskönyve (Kezdőknek és gyakorlottaknak)
 3. Amen

  Hogy lehet topicot csinálni?

  és h lehet kommentet írni???
 4. Amen

  Zombicsigákat figyeltek meg Kaliforniában

  Elég durva... Csak minket ne támadjanak meg ezek a férgek Amúgy múltkor láttam a National Geographic-on, h vmi floridai tóban zombi alligátorok voltak, de h mitől, azt nem tom, mert bealudtam...
 5. Amen

  Harry Potter 6

  Hát ezt már nem hiszem el, ez tuti átverés... Ilyen paródiát nem csinálhatnak a hp-ből.
 6. Amen

  Indul a legnagyobb részecskegyorsító

  Kicsit közbeszólnék, nem fénysebességgel hajtják a részecskéket, csak majdnem olyan gyorsan, asszem a fénysebesség 98%-ával.
 7. Amen

  TESCO vagy LIDL

  Lidl, mert ott van Freeway kóla
 8. Amen

  Harry Potter 6

  Ez HP8 vagy mi? Vhogy nem ismerős a sztori...
 9. Amen

  Indul a legnagyobb részecskegyorsító

  Ki tudja, miket titkolnak ott... Amúgy már elvileg beindították, de úgy tűnik, h még itt vagyunk.
 10. Amen

  Indul a legnagyobb részecskegyorsító

  Webadam: Még azt is írják benne, h egy grammja annyi energiával rendelkezik, mint a Hiroshimára ledobott atombomba. Kicsit durva. Kornbal: Én úgy tudtam, h nem azzal van a gebasz, h összeütköznek, hanem azzal, h gyorsan mennek. De simán meglehet, h rosszul tudom. Soße: Nincs mit, biztos tetszeni fog! Én is nemrég kezdtem el, csak most hála a sulinak eléggé keveset olvasom... Pedig letenni is alig tudom.
 11. Amen

  Indul a legnagyobb részecskegyorsító

  Ajánlott irodalom: Dan Brown - Angyalok és Démonok Ugyanerre a részecskegyorsítóra alapul a történet, csak a szituáció a kitalált, izgalmas könyv. Amúgy az antianyag elég veszélyes, ha vmivel reakcióba lép, robban, ráadásul méreteihez képest jó nagyot. Ezzel a részecskegyorsítóval meg az a rizikó, hogy Einstein elmélete szerint, ha vmi fénysebesség környékén megy, akkor meghajlíthatja az időt és a teret, és így fekete lyuk jöhet létre, amiből elég 1-2 centinyi ahhoz, h a Földet beszívja, ezt persze a tudósok tagadják, h ez megtörténhet. De mind1, ha ez tényleg bekövetkezik, akkor max érzünk egy erős húzást nyugat felől, és mindennek annyi.
 12. Amen

  Angyalok és Démonok

  Pont most olvasom a könyvet, nagyon izgalmas!
 13. Amen

  Metallica

  Nekem tetszik az album, bár vannak hibái, de a St. Anger után nem hittem volna, h ilyen jó albumot fognak kidobni. Amúgy a The End of The Line régebbi verzióját (ami Death is Not The End néven terjedt el a neten), amit tomiguy is mutatott, nagyon vártam az albumra, tökre örültem, mikor elkezdődött a riff az elején, de kicsit csalódtam a folytatás hallatán. A régebbi jobban tetszik, de most már mindegy.
 14. Amen

  Besenyei Péter a Wikipédiában

  éppen halálra röhögöm magam ezen kösz, h megosztottad
×